Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Κυριακή, Δεκεμβρίου 15, 2013

Νίκη για το Συριακό καθεστώς και τον Άσαντ...Διευθυντής της CIA σήμανε υποχώρηση των σιωνιστών από τη Συρία...


Τεράστιο πλήγμα για τους αμερικανοσιωνιστές στην Συρία: Σάλπισε υποχώρηση πρώην διευθυντής της CIA

Δυο ειδήσεις των τελευταίων ημερών σε σχέση με την Συρία αξίζουν προσοχής και αναλύσεως. Η πρώτη είδηση αφορά τις δηλώσεις του πρώην διοικητή της CIA Michael Hayden, που ήταν επικεφαλής αυτής της υπηρεσίας έως το 2009 αφού είχε υπηρετήσει επί πολλά έτη και στην NSA, και ο οποίος τόνισε ότι «μετά το αιματοκύλισμα της χώρας η νίκη του Άσσαντ είναι η καλύτερη λύση για την περιφερειακή ειρήνη». Ο Michael Hayden είπε επίσης ότι οι ΗΠΑ είχαν τρεις επιλογές όταν ξεκίνησε ο πόλεμος στην Συρία. Η πρώτη επιλογή ήταν η .....
νίκη των ισλαμιστών ανταρτών. Η τρίτη επιλογή ήταν η νίκη του Άσσαντ. Ο πρώην διοικητής της CIA τόνισε επίσης: «Πρέπει να σας αναφέρω, όσο και αν αυτό ακούγεται άσχημο, ότι προτιμώ την τρίτη λύση ως καλύτερη από τις άλλες δυο πολύ-πολύ χειρότερες. Η πρώτη λύση, δηλαδή η επικράτηση των ανταρτών, θα οδηγούσε σε έναν διαρκή και εξοντωτικό πόλεμο μεταξύ των πλέον ακραίων σουνιτών και σιιτών της Συρίας. Η δεύτερη λύση ήταν η διάλυση της Συρίας και των συνόρων της όπως αυτά είχαν ορισθεί το 1916 μεταξύ των Γάλλων και Βρετανών αποικιοκρατών. Οι δυο αυτές λύσεις θα σήμαιναν το τέλος της συνθήκης Sykes-Picot και θα οδηγούσε στην διάλυση όλων των κρατών που δημιουργήθηκαν στην περιοχή μετά τον Α’ Παγκόσμιο Πόλεμο». Τα ανωτέρω ειπώθηκαν στο ετήσιο συνέδριο εμπειρογνωμόνων για την τρομοκρατία του Jamestown Foundation.
Να υπενθυμίσουμε ότι οι διπλωμάτες Mark Sykes (Μεγάλη Βρετανία) και Georges Picot (Γαλλία) είχαν διαιρέσει την Μέση Ανατολή σε αποικιοκρατικές ζώνες επιρροής, οι οποίες αυτές ζώνες αργότερα ορίσθηκαν ως τα σύνορα των αραβικών κρατών της περιοχής.
Απέφυγε βέβαια να αναφέρει ο Michael Hayden ότι ακριβώς οι δυο πρώτες λύσεις εκ των τριών επιλογών των ΗΠΑ, ήτοι ο πόλεμος μεταξύ σουνιτών-σιιτών και η διάλυση της Συρίας, ήταν και είναι τα σχέδια των Αμερικανοσιωνιστών τα οποία έχουν εκφραστεί και δημοσίως εδώ και τουλάχιστον 30 χρόνια. Η διάλυση της Συρίας θα έδινε στρατηγικό πλεονέκτημα στις ΗΠΑ και το Ισραήλ  και το επόμενό τους βήμα, η επίθεση εναντίον του Ιράν, με στόχο την πλήρη περικύκλωση της Ρωσίας, θα ήταν πραγματοποιήσιμη με πολύ λιγότερα στρατιωτικά ρίσκα.
Η δεύτερη είδηση των τελευταίων ημερών αφορά την πληροφορία ότι ο αρχηγός του FSA (Free Syrian Army) Selim Idriss, δηλαδή ο αρχηγός των ισλαμιστών μισθοφόρων και τρομοκρατών, εγκατέλειψε το συριακό έδαφος και βρίσκεται είτε στην Τουρκία είτε στο Κατάρ. Ο Selim Idriss, μια μαριονέτα των Βαχαμπιστών της Σαουδικής Αραβίας, της Αλ Κάιντα και της CIA, διέφυγε γνωρίζοντας πολύ καλά ότι πλησιάζει το τέλος των συμμοριτών κανιβάλων. Ο νόμιμος συριακός στρατός αναπτύσσεται πλέον επιθετικά και αποκαθιστά και επαναφέρει την έννομη τάξη στην χώρα αυτή. Οι πληρεξούσιοι τρομοκράτες των Αμερικανοσιωνιστών υποχωρούν ατάκτως σε όλα τα μέτωπα και η προσπάθεια των ΗΠΑ, του Ισραήλ και της Σαουδικής Αραβίας να τους βοηθήσουν ώστε να αποφευχθεί η συντριβή τους απλώς παρατείνει το αναπόφευκτό τους τέλος.
Η αμετροέπεια και η αλαζονεία των Αμερικανοσιωνιστών στο μέτωπο της Συρίας υπέστη ένα σοβαρό πλήγμα. Τα σχέδιά τους, εκπεφρασμένα εδώ και πολλά χρόνια, για παγκόσμια κυριαρχία κατάφερε να τα ανατρέψει ένα μικρό κράτος όπως η Συρία, η οποία όμως είχε την ιστορική τύχη να έχει ως ηγέτη έναν άνθρωπο που ήταν αποφασισμένος να θυσιασθεί για την πατρίδα του. Σημαντικότατο ρόλο στην νίκη του Άσσαντ έπαιξε η Ρωσία, η οποία αντέδρασε αποφασιστικά στην προσπάθεια του διεθνούς Σιωνισμού που ήθελε να την εκτοπίσει από την Ανατολική Μεσόγειο και την Μέση Ανατολή.
Για πρώτη φορά μετά από 20 χρόνια αδιάκοπων πολέμων στην ευρύτερη περιοχή της Βόρειας Αφρικής, Εγγύς και Μέσης Ανατολής, στον Καύκασο και στην Κεντρική Ασία οι ΗΠΑ και οι πληρεξούσιοί της τρομοκράτες αντιμετώπισαν σθεναρή αντίσταση και αναγκάζονται να αναθεωρήσουν τα σχέδια των εντολέων τους Σιωνιστών για επικράτηση στην Ευρασία που θα σήμαινε και την επικράτησή τους παγκοσμίως.   

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών