Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τετάρτη, Ιανουαρίου 01, 2014

Για το 2014....Ευχόμαστε Αγώνα ενάντια στην παρακμή και το χάος τους...

Γκρίζες μητροπόλεις και σοκάκια σκοτεινά. Ατμόσφαιρα αποπνικτική, που αποπνέει τη σήψη και την παρακμή. Αυτή είναι η εικόνα της σύγχρονης, εθνομηδενιστικής κοινωνίας. Χημικές χρωματικές συνθέσεις και τερατουργήματα που αποκαλούνται «τέχνη» από τους διαμορφωτές του χάους, ανάμεσα στις πλείστες υποκριτικές προσπάθειες συγκάλυψης του σύγχρονου ξεπεσμού. Όλα για την διάσωση της «αισθητικής» των τσιμεντένιων κλουβιών. Αυτών των κελιών της ανθρώπινης ψυχής, που κάθε μέρα αγωνιά να γλιτώσει από την βεβήλωση και την καταστροφή της. Ψυχές φυλακισμένες. Μια ξεκάθαρη απόπειρα πολτοποίησης του ανθρώπου, ώστε να χωρέσει ευκολότερα και χωρίς ιδιαίτερη αντίσταση στο πολυπολιτισμικό κουτί τους. Η νεότητα, το πιο αγνό και ελπιδοφόρο κομμάτι της κοινωνίας, έρμαιο στο βωμό της αλλοτρίωσης και του εκφυλισμού. Βυθισμένη στην.....
ψευδαίσθηση της μοντέρνας ζωής. Παραπλανημένη και ανίκανη να αντισταθεί και να δημιουργήσει. Τάσεις αυτοκαταστροφικές, ως απόρροια της χρόνιας μάστιγας του καπιταλισμού και του μαρξισμού. Κάθε μέρα, μια ακόμη περιπλάνηση στο λαβύρινθο της «ηθικής» τους, στα πλαίσια της περίφημης σωματικής και πνευματικής «απελευθέρωσης».
Έτσι, αυτοί που απεργάζονται τον Άνθρωπο και την επικράτηση του, δουλεύοντας μεθοδικά για την δημιουργία του βασισμένου στο φόβο βασιλείου τους,  αναμένουν καρτερικά να τον δουν τελικά να υποκύπτει χιλιοπληγωμένος και να καταρρέει σε μια σκοτεινή γωνιά.
Ενώπιον αυτής της χαοτικής λαίλαπας, πολλοί είναι αυτοί που επιλέγουν την φυγή από την πραγματικότητα σαν μια ιδανική λύση, για να διασώσουν την ηρεμία και την απατηλή, ασφαλή ζωή τους. Άλλοι πάλι επιλέγουν τον ντροπιαστικό συμβιβασμό που προσφέρει οποιαδήποτε προσαρμογή με καθετί αντιφυσικό και ανήθικο. Για εμάς, όμως, αυτό δεν σημαίνει τίποτα άλλο, παρά καθαρή παραίτηση και δειλία. Εμείς, ενάντια στους χιλιάδες ναούς του μηδενισμού, σε μια εποχή πλήρους ισοπεδωτισμού, έχουμε κάνει την επιλογή μας. Κινητοποιούμαστε, όπως ακριβώς οφείλει να κάνει κάθε ζωντανός άνθρωπος. Υπερνικώντας κάθε ατομική αδράνεια, βάζουμε στο περιθώριο κάθε φόβο και ανησυχία, και ορθώνουμε το ανάστημα μας. Πράττουμε το καθήκον μας, αντιμετωπίζοντας κατάματα όλες εκείνες τις αντίρροπες, προς την πορεία που έχουμε χαράξει, δυνάμεις.
Και για όσους βιάζονται να παρέχουν αντεπιχειρήματα περί ματαιότητας, τους απαντάμε ότι ανεξαρτήτου αποτελέσματος, για εμάς μεγαλύτερη ουσία έχει ο αγώνας, η ηθική αμοιβή που μας προσφέρει η συμμετοχή μας σε αυτόν και η διατήρηση της αξιοπρέπειας και της τιμής μας. Με πλήρη συνείδηση ότι ο φλογερός μας πόθος να συνθλίψουμε το μικρόβιο της παρακμής, που λυμαίνεται τις γειτονιές, τις πόλεις και την πατρίδα μας, πιθανόν να αφήσει πίσω του πληγές, αγωνιούμε κάθε μέρα να εξερευνήσουμε τις αντοχές και τις αντιστάσεις μας. Αρνούμαστε κάθε πλαστή επικάλυψη της σύγχρονης παρακμής που μας προσφέρουν, γιατί πολύ απλά δεν μας αρκεί. Γιατί δεν μας το επιτρέπει η Πίστη στο Ιδανικό μας. Η αστείρευτη θέληση μας για δύναμη και ζωή. Έτσι, ξεπερνάμε κάθε πόνο και εμπόδιο που συναντάμε στο διάβα μας, γιατί αυτό ορίζει η γνήσια ροπή της ύπαρξης μας. 
Με σιδηρά θέληση και πειθαρχία, ιχνηλατούμε το επίπονο μονοπάτι που θα οδηγήσει στη δημιουργία των δομών εκείνων, που θα διασφαλίσουν τη σωτηρία και την ανάπτυξη του Έθνους και της Φυλής μας, αλλά και την πνευματική, πολιτισμική και βιολογική τους ανάταση. Σε έναν κόσμο που οι μεγαλύτερες αξίες ευτελίζονται και τα βαθύτερα νοήματα της ζωής διαστρεβλώνονται στην καθημερινή παράνοια, εμείς μαχόμαστε για την ανάδειξη ενός ανθρώπου – πρότυπο, που θα αποτελέσει τον φορέα της ελπίδας του μέλλοντος. Θεμέλιο στον αγώνα μας αυτό, η διαρκής ανάπτυξη των ικανοτήτων μας εκείνων που θα επιφέρουν τις αναγκαίες υπερβάσεις, πρωτίστως στην εσωτερική μάχη που καλούμαστε να δώσουμε και έπειτα σε κάθε εξωστρεφή δράση μας. Η γνώση που μας παρέχει η συνεχής διερεύνηση και αναζήτηση της αλήθειας, αποτελεί τη βάση πάνω στην οποία οικοδομούνται και αναπτύσσονται οι ψυχικοί, πνευματικοί και σωματικοί αμυντικοί μηχανισμοί, που κάθε στρατιώτης της Ιδέας μας οφείλει να διαθέτει για να μπορεί να στέκεται στην καθημερινή μάχη ενάντια στην προδοσία και την απιστία. Η εκτενής άσκηση και δράση απαραίτητη, όπως ακριβώς και η ένταξη των βασικών αρχών της ιδεολογίας μας αρχικά στον προσωπικό μας βίο και κατ’ επέκταση σε κάθε κοινωνική δομή που μας περιβάλλει.
Έτσι, παραμένουμε πιστοί στις ανώτερες αρχές μας και ακλόνητοι στις θέσεις μας. Υπερνικάμε τις παγίδες που στήνουν για μας κάμψουν, ταγμένοι πάντοτε στην μέγιστη υπηρεσία του Εθνικού Αγώνα. Αποφασισμένοι και έτοιμοι όσο ποτέ άλλοτε, εκτελούμε το Ιερό μας Χρέος, που δεν είναι άλλο από την ολική καταστροφή των κίβδηλων ναών τους, που λατρεύουν καθετί παρακμιακό, αντιφυσικό, εκφυλισμένο και κατώτερο. Αντιστεκόμαστε στον ανίερο πόλεμο που διεξάγουν ενάντια στην Αθάνατη Ιδέα μας, δίνοντας κάθε αυγή τον όρκο μας για υπερνίκηση του χθεσινού «εγώ», και εμπλουτισμό της μοναδικής ποιότητας που χαρακτηρίζει το αυριανό, συνολικό «εμείς». Δίχως να νοιαζόμαστε για το πόσο θα διαρκέσει αυτή η μάχη, απολαμβάνουμε κάθε μεγάλη της στιγμή, γευόμενοι τον καρπό της υπερηφάνειας που μας παρέχει. Δεν μετανοούμε ποτέ για το ότι βρισκόμαστε στην πρώτη γραμμή του αγώνα, αντιμέτωποι με τους μιαρούς τους μικρόκοσμους. Αντίθετα, συντονίζουμε την σκέψη και την δράση μας, προχωρώντας με απόλυτη προσήλωση προς της πραγμάτωση του οράματος μας.
Εμείς, η σιδηρά, Εθνικιστική Νεολαία, αντιστεκόμαστε με όλο μας το «είναι», όταν παντού γύρω μας κυριαρχεί η ασχήμια, η παρακμή και η φθορά, αποτυπωμένη σε βλέμματα, σώματα, κτίρια, δρόμους, τηλεοράσεις, βιβλία, λόγια και έργα. Έχουμε κάνει τη συνειδητή επιλογή μας, πράττοντας αυτό που αρμόζει στη φύση μας. Έτσι, ως γνήσια τέκνα ένδοξων Ελλήνων μαχητών, αποδεχόμαστε την πρόκληση, δίνοντας την υπέρτατη μάχη για την επικράτηση των αξιών εκείνων που θα θέσουν τα θεμέλια για την οικοδόμηση του νέου μας κόσμου, όπου θα κυριαρχεί το βασίλειο της Δικαιοσύνης, του Ήθους και της Τιμής.
πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών