Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τετάρτη, Ιανουαρίου 01, 2014

Ποιοι κρύβονται πίσω από τις επιθέσεις στην ιστοσελίδα της Χρυσής Αυγής


Τις τελευταίες ημέρες η ιστοσελίδα της Χρυσής Αυγής δέχεται μια άνευ προηγουμένου επίθεση επιπέδου ηλεκτρονικού πολέμου. Στόχος των χάκερς και κυρίως αυτών που τους πληρώνουν είναι να φιμωθεί η φωνή της Αλήθειας και της Αντίστασης, η φωνή της Χρυσής Αυγής.
Δυστυχώς, γι΄ αυτούς και ευτυχώς για όλους εμάς οι Συναγωνιστές που ασχολούνται με την διαχείριση και την ασφάλεια της ιστοσελίδας επαγρυπνούν και απαντούν σε όλες τις επιθέσεις, κρατώντας την φωνή της Χρυσής Αυγής δυνατή στο μόνο ελεύθερο - ακόμα- μέσο, το διαδίκτυο. Παρακάτω ακολουθεί μια τεχνική ανάλυση και ένα ιστορικό των ηλεκτρονικών επιθέσεων στην ιστοσελίδα μας.
Η πρώτη επίθεση που δέχθηκε η ιστοσελίδα xryshaygh.com ήταν την περίοδο των εκλογών, αυτή η επίθεση ήταν μια.....
TCP/UDP DDoS επίθεση του επιπέδου 3/4. Στις 26 Οκτωβρίου του 2013 δεχθήκαμε μια επίθεση συνδυασμό επιπέδου 4/5. Η τελευταία επίθεση ήταν επίπεδου 7. Αυτές οι επιθέσεις χρησιμοποιούνται από τους hackers για να προσπεράσουν τα μέτρα ασφάλειας, δημιουργώντας φαινομενικά έγκυρες αιτήσεις HTTP μέσω του Πρωτοκόλλου Ελέγχου Μεταφοράς, καθιστώντας μη ανιχνεύσιμη την πηγή.
Ουσιαστικά αυτές οι επιθέσεις μιμούνται την ανθρώπινη συμπεριφορά ενός επισκέπτη και επειδή είναι πολύ δύσκολο να τον ξεχωρίσεις από έναν πραγματικό επισκέπτη προσπαθούν να εξανεμίσουν τους πόρους του server. Ταυτόχρονα ρίχνουν και άλλες επιθέσεις τύπου flooding με μικρά πακέτα (επίσης δύσκολα να ανιχνευτούν) για να επιβαρύνουν τους πόρους που διαθέτει ο server για να μην αντέχει πολύ κίνηση. Στο παρακάτω διάγραμμα φαίνονται κατανεμημένες επιθέσεις άρνησης υπηρεσιών (DOS). Μπορούμε να δούμε ότι η Layer 7 είναι στην κορυφή της κατάταξης.

Όσο αφορά το κόστος της επίθεσης μπορεί να κυμαίνεται από 100 μέχρι 1000 δολάρια την ώρα. Το σίγουρο είναι ότι πίσω από αυτή την επίθεση όπως και την προηγούμενη υπάρχουν επαγγελματίες που πληρώνονται για να πετύχουν. Γιατί υπάρχει στρατηγική και αλλάζουν τακτική την ώρα που διεξάγεται η επίθεση. Είναι σίγουροι για τον εαυτό τους και το αποτέλεσμα και προσπαθούν μανιωδώς να ρίξουν την ιστοσελίδα.
Κάτι τέτοιο δεν γίνεται από ερασιτέχνες χάκερς που απλά ρίχνουν μια επίθεση και την αφήνουν στην τύχη τους, γιατί φοβούνται μην τους πιάσουν. Αυτοί είναι σίγουροι ότι δεν θα τους πιάσουν. Πίσω από αυτούς τους επαγγελματίες μπορεί να είναι μυστικές υπηρεσίες, κόμματα και οποιοσδήποτε διαθέτει χρήμα να αγοράσει στην μαύρη αγορά τέτοιες επιθέσεις.
Τους διαμηνύουμε, αν και ήδη το ξέρουν, πως θα αποτύχουν για ακόμη μια φορά. Η φωνή των Ελλήνων Εθνικιστών δεν φιμώνεται! 

1 σχόλιο:

  1. "Το άδικον ουκ ευλογείται", κι όσο κι αν προσπαθούν, ό,τι ποταπό μέσο κι αν χρησιμοποιήσουν, ο παλμός των εθνικιστών θα γίνεται κάθε μέρα και πιο έντονος, κι αυτό είναι που τους τρομοκρατεί. έχουν χάσει την ψυχραιμία τους τα σκουλήκια, γιατί ξέρουν ότι η Νέμεση κάποια στιγμή θα τους χτυπήσει την πόρτα, μόνο να μην αργήσει να συμβεί, γιατί όσο κυβερνούν αυτοί διακυβεύεται η ακεραιότητα του Έθνους κι αυτό είναι το επικίνδυνο, γιατί η κρατική υπόσταση έχει πλέον χαθεί, αφού μας κατάντησαν υποτελείς στους άθλιους, ας περιφρουρήσουμε την ΕΘΝΙΚΗ ΜΑΣ ΥΠΌΣΤΑΣΗ!!! έχουμε χρέος εμείς οι εθνικιστές,το οφείλουμε στην ιστορία μας! Κάτια

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών