Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τετάρτη, Ιανουαρίου 01, 2014

Σε πείσμα όλων εμείς θα συνεχίσουμε τις..."καλές ειδήσεις"! Το "ξύλο της αρκούδας" έφαγε τις ημέρες των εορτών βουλευτής της ΝΔ...


anagnostopoulos

 Την Πέμπτη το βράδυ περίπου στις 20:00 επί της οδού Λεβίδου στην περιοχή της Κηφισιάς ο νέο-ορκισθείς βουλευτής της γαλάζιας παράταξης (σ.σ. ο βουλευτής Καρδίτσας της ΝΔ Παύλος Σιούφας επικαλούμενος λόγους υγείας παραιτήθηκε και τη θέση του την κατέλαβε ο πρώτος επιλαχών, Γιώργος Αναγνωστόπουλος) κατά αδιαμφισβήτητες πληροφορίες του makeleio.gr  «πιάστηκε στα χέρια» με διερχόμενο οδηγό.
Πιο συγκεκριμένα, ο Γιώργος Αναγνωστόπουλος την ώρα που πάρκαρε το αυτοκίνητό του διαπληκτίστηκε με έναν άλλον οδηγό – κάτοικο Μελισσίων-  με αποτελεσμα η....
λογομαχία να πάρει φωτιά. Κουβέντα στη κουβέντα, αρπάχτηκαν στο ξύλο με αποτέλεσμα ο γαλάζιος βουλευτής να φάει το ξύλο της χρονιάς του!
Σύμφωνα δε, με αυτόπτες μάρτυρες ο Αναγνωστόπουλος εθεάθη με μαυρισμένο μάτι και σκισμένα ρούχα.
Μάλιστα, ακούστηκε να λέει στον άλλον οδηγό « ξέρεις ποιος είμαι εγώ; είμαι βουλευτής» με αποτέλεσμα να …φάει περισσότερο  ξύλο! Ο βουλευτής κάλεσε την ΑΜΕΣΗ ΔΡΑΣΗ ενώ φέρεται να επικοινώνησε με τα Νεα Δημοκρατία η οποία τον ..συμβούλεψε να μην δώσει προέκταση στο συμβάν.  
Εμείς απευχόμαστε τέτοια συμβάντα, αλλά πολλοί ήταν αυτοί που ψέλλιζαν «ν αγιάσει το χέρι του οδηγού»!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών