Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τετάρτη, Ιανουαρίου 01, 2014

Ο Χρήστος Παππάς σε μια συνέντευξη - φωτιά: "Ενάντια στο βόθρο τους αντιπαρατάσσουμε την καθαρότητα του Αγώνα μας για αυτό και ο Λαός είναι μαζί μας"

Ο προφυλακισμένος κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Χρυσής Αυγής «περνάει γενεές δεκατέσσερις» όσους ευθύνονται για την κατάντια της χώρας

- Κ. Παππά, έχω μια απορία που μου δημιουργήθηκε από τις πρώτες ώρες των συλλήψεων στελεχών της Χρυσής Αυγής. Η αστυνομία ισχυριζόταν ότι υπήρχε ένταλμα και κρυβόσασταν, ενώ εσείς δίνατε εκείνη την ώρα συνέντευξη σε ραδιοφωνικό σταθμό λέγοντας ότι δεν σας αναζητούν. Είχε εκδοθεί ένταλμα συλλήψεως για εσάς ή όχι;

Κύριε Σπίνο, όπως γνωρίζετε και είδε και το πανελλήνιο, προσήλθα μόνος μου στη ΓΑΔΑ κάποιες ώρες μετά την αιφνιδιαστική σύλληψη του Αρχηγού και των άλλων Βουλευτών της Χρυσής Αυγής. Εάν ήθελα να διαφύγω, εάν είχα κάτι να φοβηθώ, θα το είχα κάνει, θα είχα διαφύγει. Και όπως και εσείς είπατε, έδωσα συνέντευξη σε ένα ραδιοφωνικό σταθμό, και είχα και αιτήματα από άλλους. Επομένως οι ισχυρισμοί, βάσει των οποίων βρίσκομαι προφυλακισμένος, είναι εντελώς προσχηματικοί και ψευδείς.
Εξάλλου έχουμε και την......
ομολογία του ίδιου του πρωθυπουργού για την εμπλοκή του στη δίωξή μας, καθώς και εκείνων που τον βράβευσαν, του Ευρωπαϊκού Εβραϊκού Κογκρέσου με τον πρόεδρό του Μοσέ Καντόρ. Η δίωξη είναι πολιτική και μοναδικός στόχος αυτής μέσω της προφυλάκισης και της λασπολογίας των ΜΜΕ, είναι ο πολιτικός αποκλεισμός της έκφρασης του 15% και άνω του εκλογικού σώματος. Δυστυχώς, πρωτίστως για την πατρίδα μας και δευτερευόντως για εμάς τους ιδίους, έχουμε να κάνουμε με πολιτικούς γκάγκστερς. Πολιτικούς χωρίς λόγο, χωρίς ηθικούς φραγμούς, εθνικά  επικίνδυνους και καταστροφικούς.

- Μετά τη σύλληψή σας ένας γείτονας της κατοικίας σας στα Γιάννενα εμφανίστηκε στους τηλεοπτικούς σταθμούς και ισχυρίστηκε ότι σας είδε να μετακομίζεται σακούλες τις ώρες που γινόντουσαν τα γεγονότα. Τι ισχύει από αυτό;
Τίποτε δεν ισχύει από αυτά. Κάποιοι διεκδικούν τα λίγα λεπτά δημοσιότητας, που θεωρούν ότι τους αναλογούν. Αν αυτό είχε συμβεί δεν είχαν ανευρεθεί στον σπίτι μου τα όσα κατασχέθηκαν, και που βέβαια η κατοχή τους δεν συνιστούσε αξιόποινη πράξη.

-Θέλω να μου πείτε για την περιβόητη φωτογραφία που έδωσε στη δημοσιότητα η Αστυνομία και σας δείχνει με στολή Ες Ες να χαιρετάτε χιτλερικά.
Την παρουσιάζουν μάλιστα φωτογραφημένη με διάφορες κορνίζες, εάν το παρατηρήσατε, για να δημιουργούνται εντυπώσεις. Πρόσφατα μια εφημερίδα επαναδημοσίευσε εξώφυλλο της βρετανικής εφημερίδας με το νεαρό αδελφό του διαδόχου του θρόνου, να φορά και αυτός περιβραχιόνιο με τον αγκυλωτό σταυρό. Και τι σημαίνει αυτό; Είναι ποινικώς κολάσιμο αυτό και δεν είναι το να κραδαίνεις τσεκούρι, ας πούμε, ή το να δηλώνεις ότι επιδιώκεις τη δικτατορία του προλεταριάτου; Και εν πάση περιπτώσει θέλουν να με καταδικάσουν για μία φωτογραφία που έφτιαξα πριν 35 χρόνια; Και λέγοντάς σας αυτά μού έρχονται στο μυαλό οι στίχοι ενός τραγουδιού του Διονύση Σαββόπουλου «είμαι 16άρης σας γαμώ τα λύκεια».

-Περιμένατε ότι τα πράγματα θα οδηγηθούν σε συλλήψεις βουλευτών του κόμματός σας και ιδίως του κ. Μιχαλολιάκου
Από τους εκφραστές του δήθεν «συνταγματικού τόξου», από τους «δημοκράτες», που επικαλούνται συστηματικά τα συνταγματικά ανθρώπινα δικαιώματα και τη Δημοκρατία, όλα αυτά που καταπατούν δηλαδή συνεχώς χωρίς καμία αιδώ, όλα θα μπορούσε να τα περιμένει κανείς. Ο πρωθυπουργός είναι ένας στυγνός πολιτικός και οι υπηρεσίες που εποπτεύει και κατευθύνει δρουν ανάλογα. Ένας προδότης της παρατάξεώς του είναι, και προδότης των όποιων ιδεών μπορεί να είχε στο παρελθόν. Στην πράξη λειτουργεί ως τύραννος, ο οποίος άγεται και φέρεται από τους μαρξιστές συμβούλους του, οι οποίοι, όπως και ο ίδιος, καθοδηγούνται από ξένα κέντρα και παράκεντρα εξουσίας.
Παραδοσιακά η εξαρτημένη από την πρεσβεία της Βασιλ. Σοφίας ΝΔ, κυνήγησε κάθε υγιές εθνικό στοιχείο, και πρώτα από όλους τους Έλληνες Αξιωματικούς, διέλυσε το στράτευμα και παρέδωσε στο ΠΑΣΟΚ , για να ολοκληρωθεί η διάλυση και να επέλθει η πλήρης κατάρρευση και το μνημόνιο. Έτσι ήταν πάντα η ΝΔ, με την προβιά του «ήσυχου νοικοκύρη», ήταν και είναι η παράταξη της εθνικής μειοδοσίας.
Αυτό φαίνεται και από το αιτιολογικό της απόρριψης της αίτησης μου για αποφυλάκιση. Κατηγορούμαι, γιατί κατείχα τα βιβλία του στρατηγού Στυλιανού Παττακού, και μάλιστα με αφιέρωση. Ο βόθρος τους δεν έχει πάτο. Εκτελεστική, Νομοθετική και Δικαστική  Εξουσία αγκαλιασμένες χορεύουν φρενιασμένα στις πλάτες ενός ολόκληρου Λαού. Ως πότε;

- Όπως φαίνεται, η κυβέρνηση μεθοδεύει να θέσει εκτός νόμου το κόμμα σας. Αυτό σημαίνει ότι δεν θα μπορεί κάποιος να λέει καν ότι είναι μέλος. Πιστεύεται ότι θα προχωρήσουν αυτοί οι σχεδιασμοί; Πώς θα αντιδράσετε;
Με τη δίωξή μας η κυβέρνηση έδειξε σε ολόκληρο τον ελληνικό Λαό ότι δεν έχει κανένα σεβασμό στο Σύνταγμα και τους Νόμους. Φωτογραφικά νομοθετήματα εναντίον της Χρυσής Αυγής, όπως αυτό με τη διακοπή της χρηματοδότησης, που  μάλιστα είχε προαναγγελθεί της δίωξης μας της 28ης Σεπτεμβρίου. Κάποιοι νοσηροί εγκέφαλοι λοιπόν απεργάζονται νέα νομοθετήματα. Δεν τους βγαίνει όμως. Δε θα είναι και τόσο εύκολο. Ήδη είχαμε και τη διάψευση του συνταγματολόγου κ. Αλιβιζάτου, που κάποιοι προσπάθησαν να τον εμπλέξουν.
Σε κάθε περίπτωση έχουμε να κάνουμε με ένα ολοκληρωτικό καθεστώς, μία πραγματική ΧΟΥΝΤΑ. Από την άλλη όμως έχουμε ένα Λαό, ο οποίος έχει εμπιστοσύνη στα στρατευμένα του παιδιά, το ΣΤΡΑΤΟ, έχει εμπιστοσύνη στους ελληνορθόδοξους μαχητές ιερείς, την ΕΚΚΛΗΣΙΑ. Πιστεύω λοιπόν ότι θα υπάρξει τεράστια αντίδραση από άτομα και φορείς που δεν θα το περίμενε κανείς, απέναντι σε όλους αυτούς που επιχειρούν την ποινικοποίηση των ιδεών και της πολιτικής. Τέλος, υπάρχει και το 120 άρθρο του Συντάγματος και το πραγματικό πατριωτικό καθήκον των Ελλήνων. Ίδομεν τελικά. Εάν το επιχειρήσουν, θα είναι και η αρχή του τέλους της Χούντας Σαμαρά-Βενιζέλου.

- Πώς είναι η μέρα σας στο κελί;
Μην ξεχνάτε ότι ολόκληρος ο Λαός είναι σιδηροδέσμιος στις φυλακές των Μνημονίων, που ετοίμασαν ΠΑΣΟΚ και ΝΔ εντελώς αντιδημοκρατικά, χωρίς να τον ρωτήσουν και χωρίς να το ανακοινώσουν προεκλογικά ή έστω να κάνουν ένα δημοψήφισμα. Αυτοί είναι οι εξουσιαστές που κόπτονται για τη Δημοκρατία. Φυσικά και δεν μου είναι ευχάριστο να είμαι στο κελί, όταν οι ληστές του λαού μας κυκλοφορούν ελεύθεροι. Εννοώ τα μικρά και μεγάλα ψάρια, γιατί πρέπει να σας θυμίσω, πέρα από τα μνημόνια, και τα διάφορα σκάνδαλα κλπ, και τελευταία την αθώωση των 42 κατηγορουμένων για το έγκλημα του χρηματιστηρίου.
Εγώ νιώθω περισσότερο ελεύθερος από ποτέ. Οι ιδέες δε φυλακίζονται. Τιμώ την Πίστη μου και κρατώ αλώβητη την Τιμή μου. Είμαι σαφώς πιο ελεύθερος και πιο καθαρός απ΄ όλους αυτούς που προσκύνησαν και προσκυνούν ξένους και ντόπιους δυνάστες. Όμοια νιώθουν και οι συγκρατούμενοί μου Νίκος Μιχαλολιάκος και Γιάννης Λαγός. Όσο θα παρατείνεται η δίωξή μας, όσο θα είμαστε φυλακή, τόσο κάθε μέρα και περισσότεροι Έλληνες θα κατανοούν πόσο γκάγκστερς είναι αυτοί που μας διώκουν. Ο λαός τούς γυρίζει την πλάτη και μαζικά πλέον στρέφονται προς τη μοναδική εθνική επιλογή, την επιλογή της αλήθειας, τη ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ. Πρέπει να παρακολουθείτε τις δημοσκοπήσεις (κρυφές ή μη), και βγάζετε τα συμπεράσματα σας, όπως και ο Ελληνικός Λαός.

-Θεωρείτε ότι έκανε λάθη σε ενέργειες «δράσεων» η Χρυσή Αυγή;
Η Χρυσή Αυγή λειτουργεί πάντα με πολιτική ειλικρίνεια. Προέρχεται από το λαό και είναι κοντά στο λαό. Δεν είμαστε πολιτικάντηδες, κάναμε και κάνουμε ακτιβιστικές δράσεις υπέρ του λαού. Ούτε μολότωφ έριξαν τα μέλη μας, ούτε περιουσίες κατέστρεψαν, ούτε αστυνομικά οχήματα έκαψαν, ούτε εγκλωβισμένους τραπεζικούς υπαλλήλους κατέκαυσαν. Από κει και πέρα εγώ, δική μου αρμοδιότητα ως Κοινοβουλευτικού Εκπροσώπου, ήταν το κοινοβουλευτικό έργο της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ. Από το κόμμα μου, ήμουν και είμαι μέχρι σήμερα, στην παράνομη Βουλή των 297 πρώτος σε ομιλίες και ερωτήσεις. Και οι ερωτήσεις της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ, κοντά 2.500 μέχρι σήμερα, ενόχλησαν και ενοχλούν το σάπιο πολιτικό κατεστημένο. Διωκόμεθα γιατί μιλήσαμε, ανθρώπινα, αληθινά, ελληνικά, κι αυτό θα συνεχίσουμε να κάνουμε με όποιες συνέπειες. Τέλος αυτός που δεν κάνει τίποτε, δεν κάνει και λάθη.

-Ακούγονται και γράφονται πολλά για τη διαδοχή στο κόμμα. Πώς το σχολιάζετε;
Γενικός Γραμματέας της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ είναι ο Νικόλαος Μιχαλολιάκος. Όλα τα υπόλοιπα είναι φρούδες ελπίδες του καθεστώτος της φαυλοκρατίας. Λειτουργεί το κόμμα όπως λειτουργούσε. Με όργανά του την Κεντρική Επιτροπή, το Πολιτικό Συμβούλιο, την Κοινοβουλευτική Ομάδα.

-Σας χαρακτήρισαν ως υπαρχηγό στη Χρυσή Αυγή. Τελικά ποια είναι η ιεραρχία ανάμεσα στα πρόσωπα της ηγετικής ομάδας;
Όπως οι πάντες γνωρίζουν, στη Χρυσή Αυγή θέση υπαρχηγού δεν υπήρχε και δεν υπάρχει. Πώς να το κάνουμε; Μάλιστα βλέπουμε τελευταία διάφορους ψευδομάρτυρες να κατονομάζουν και άλλους υπαρχηγούς. Υπαρχηγός Α, υπαρχηγός Β και πάει λέγοντας. Αυτά είναι λόγια ευφάνταστων ψευδομαρτύρων σε εντεταλμένη υπηρεσία. Ξαναλέω ότι όργανα του κόμματος είναι η Κεντρική Επιτροπή και το Πολιτικό Συμβούλιο, προερχόμενα και τα δύο  από το εκάστοτε συνέδριο. Οι αποφάσεις λαμβάνονται πλειοψηφικά. Η Χρυσή Αυγή και τα όργανά της, λειτουργούν πολύ πιο δημοκρατικά από τα κόμματα του δήθεν «συνταγματικού τόξου». Η κα Τζάκρη, επειδή εξέφρασε άλλη άποψη, διεγράφη στο λεπτό από τον κ. Βενιζέλο με προσωπική απόφαση, όπως διεγράφη και ο κ. Πολύδωρας από τον κ. Σαμαρά. Οι τύποι αυτοί και οι συμπεριφορές τους, απέχουν μακράν από τις δικές μας αντιλήψεις και λειτουργίες.

-Από τα ΜΜΕ παρουσιάστηκε ένα έγγραφο ως εσωτερικός κανονισμός του κόμματός σας, που είτε λίγο, ούτε πολύ, σας παρουσίαζε ως παραστρατιωτική οργάνωση, Τι έχετε να πείτε;
Τα ΜΜΕ έπαιξαν και παίζουν βρώμικο ρόλο, με σκοπό να παραπλανήσουν την κοινή γνώμη και να ανακόψουν την ανοδική πορεία του Εθνικιστικού Κινήματος της Χρυσής Αυγής. Το σε βάρος μας κατηγορητήριο είναι μία αυτολεξεί αντιγραφή του κειμένου ενός αριστερού φιλοσκοπιανού δημοσιογράφου. Αυτό είναι το ποιόν των επικριτών μας , στους οποίους στηρίζεται το καθεστώς Σαμαρά. Τελευταία οι υποτακτικοί των νταβατζήδων δημοσιογράφοι, εφαρμόζουν τη γνωστή σταλινική μέθοδο των συμβούλων του Σαμαρά, τη γνωστή «κοπτοραπτική», για να αλλοιώνουν δηλώσεις του Γεν. Γραμματέα στο βίντεο, που παρανόμως προβάλλουν (ως στοιχείο του ανακριτικού υλικού).
Αλλά ποιος νοιάζεται; Το καθεστώς δεν υπολογίζει τίποτα. Νοιάζονται όμως κ. Σπίνο, οι Έλληνες Εθνικιστές, οι Χρυσαυγήτες, σε κάθε γωνιά της Ελλάδος και του εξωτερικού. Την δική μας οργάνωση και συμπεριφορά, εκφράζει όπως έχουμε δηλώσει κατ’ επανάληψη το κατατεθειμένο στον Άρειο Πάγο καταστατικό μας. Κάθε τι άλλο δεν ισχύει και είναι κατασκεύασμα. Με την ευκαιρία, θέλω να ευχηθώ σε σας και τους αναγνώστες σας ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ και  ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΟ ΤΟ ΝΕΟ ΕΤΟΣ 2014.
Είθε ο Μεγαλοδύναμος να μας δίνει φώτιση στον Εθνικοαπελευθερωτικό μας Αγώνα. Όσο για τους ανθέλληνες φαυλοκράτες, που είναι και διώκτες μας, μια συμβουλή: ΜΗΔΕΝ ΑΓΑΝ. Καλή χρονιά και καλή λευτεριά στην πατρίδα μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών