Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τετάρτη, Ιανουαρίου 01, 2014

Η χρονιά που φεύγει έχει πρωταγωνιστές τους Εθνικιστές και τη στάμπα της Χρυσής Αυγής....Όσο και να πονάει κάποιους...



σ.σ.ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: Ευχόμαστε ολόψυχα και το 2014 να είναι μια χρονιά που η Ελληνική Εθνικιστική Αναγέννηση να αποτελεί το πρελούδιο του Εθνικιστικού σεισμού των Εθνών της Ευρώπης με τα λάβαρα των Ελλήνων πρωτοπόρα στον Αγώνα της Απελευθέρωσης από το "σιωνιστή δυνάστη"
 
Αναμφίβολα και χωρίς καμιά δόση υπερβολής η χρονιά που φεύγει αποτελεί σταθμό και καμπή για την ιστορική συνέχεια όχι μόνο του Εθνικιστικού Κινήματος στην Ελλάδα αλλά και για την ιστορία της ίδιας της Πατρίδας μας με τους Έλληνες Εθνικιστές να διαμορφώνουν και να πρωταγωνιστούν στις εξελίξεις και στα γεγονότα.
Ναι, είδαμε απίστευτα και πρωτόγνωρα πράγματα. Είδαμε την Χρυσή Αυγή να εκτινάζεται με ταχύτητα προς το μέλλον και αντιστρόφως ανάλογα με την αντίδραση και την πορεία του συστήματος που θα τολμήσουμε να πούμε ότι ήταν «λογικό» να αντιδράσει με τον τρόπο που αντέδρασε δημιουργώντας νέες συνθήκες και δεδομένα που οπωσδήποτε συντάσσουν αυτές τις στιγμές τις επόμενες γραμμές της ιστορίας μας.
Αναμφίβολα οι πρωταγωνιστές αυτής της ιστορίας δεν είναι άλλοι από....
τους 18 βουλευτές της Χρυσής Αυγής που βρέθηκαν και παραμένουν λόγο της ξέφρενης πολιτικής του πορείας στο κέντρο μιας τεχνητής δίνης που δημιουργήθηκε ακριβώς για αυτόν τον λόγο και που η ύπαρξη της έχει μοναδικό σκοπό τους ίδιους. Αφού τους ίδιους είδαμε χωρίς να μπορούμε να το πιστέψουμε, να σέρνονται σιδηροδέσμιοι βορά όχι μόνο των επικοινωνιακών ερπετών του συστήματος αλλά και των θεσμών που αυτοποδοπατήθηκαν λες κι είναι αυτός τρόπος να σωθούν από τον εκφυλισμό που οι ίδιοι οι θεσμοί και τα πρόσωπα που τους διαχειρίζονται δημιούργησαν.
Είδαμε τον Αρχηγό της Χρυσής Αυγής και άλλους δύο βουλευτές της να οδηγούνται χωρίς να έχουν πράξει απολύτως τίποτα πέραν της πολιτικής τους δραστηριότητας, σιδηροδέσμιοι στα κελιά που οι ίδιοι και οι συναγωνιστές τους αποκάλεσαν κελιά της τιμής και είδαμε να στέκονται δίπλα τους και χωρίς να λυγίζουν, χωρίς να υποχωρούν, χιλιάδες Χρυσαυγίτισσες και Χρυσαυγίτες και είδαμε ακόμη πολλές χιλιάδες Ελλήνων να πλαισιώνουν αντιλαμβανόμενοι την αδικία και την σκευωρία, τον Αγώνα τους.
Είδαμε ταυτόχρονα και παράλληλα με την ενορχηστρωμένη αυτή επικοινωνιακή και νομική επίθεση, δύο νέους Χρυσαυγίτες να πέφτουν νεκροί με τον πιο τραγικό τρόπο, από τις σφαίρες του πιο καλού συνεργάτη της μεταπολίτευσης, της ακροαριστερής τρομοκρατίας που δεν δίστασε να συνταχθεί με το ίδιο το σύστημα που υποτίθεται ότι αντιμάχεται αλλά στην πραγματικότητα να αποτελεί το καλύτερο δεκανίκι του. Και είδαμε ξανά και ζήσαμε και νοιώσαμε το πάθος, την πίστη, την φλόγα όλων αυτών των ανθρώπων που αποφάσισαν να σταθούν όρθιοι μπροστά σε κάτι τόσο μεγάλο όσο ανελέητος και διεφθαρμένος εξουσιαστικός μηχανισμός που κρατάει υπόδουλη την πατρίδα μας και τους Έλληνες.
Και πάλι αναμφίβολα οι πρωταγωνιστές της χρονιάς που φεύγει, οι 18 βουλευτές της Χρυσής Αυγής, οι δύο δολοφονημένοι αγωνιστές της, οι χιλιάδες όρθιοι πιστοί της και οι εκατοντάδες χιλιάδες Έλληνες ακόλουθοι της, θα είναι οι πρωταγωνιστές και της επόμενης χρονιάς και όχι μόνο γιατί και το σύστημα που τους πολεμά είναι αποφασισμένο να φτάσει μέχρι τέλους την αναμέτρηση που έχει το ίδιο στήσει στο δικό του γήπεδο, αλλά κυρίως γιατί είναι αποφασισμένοι οι Έλληνες Εθνικιστές να μην υποχωρήσουν ρούπι από τις εντολές της βάσης τους, που απαιτεί αγώνα μέχρι εσχάτων, αφού στα έσχατα βρίσκεται και διακυβεύεται η ίδια η Ελλάδα.
Κι εμείς; Εδώ θα είμαστε και στα πιο δύσκολα ακόμη, να καταγράφουμε και να παρεμβαίνουμε, πλάι στους μόνους που στάθηκαν πλάι μας όλα αυτά τα χρόνια κι εκεί που με την δική μας συλλογιστική και θεώρηση η Πατρίδα είχε ανάγκη.
Στους πρωταγωνιστές της χρονιάς που έρχεται, στο 2014 που ευχόμαστε να είναι το έτος λύτρωσης, όχι μόνο για τους διωκόμενους Εθνικιστές αλλά και για την Πατρίδα μας.
Στόχος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών