Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Παρασκευή, Ιανουαρίου 31, 2014

Κανονικά θα πραγματοποιηθεί η συγκέντρωση των Ιμίων παρά τις απαγορεύσεις της Χούντασ του μνημονίου



Κανονικά θα πραγματοποιηθεί η μεγάλη συγκέντρωση Τιμής και Μνήμης για τους πεσόντες Έλληνες αξιωματικούς στα Ίμια που πραγματοποιείται εδώ και σχεδόν είκοσι χρόνια.

Κόντρα στις μεθοδεύσεις κράτους και αριστερού παρακράτους, η Χρυσή Αυγή θα τιμήσει τους Ήρωες των Ιμίων, παρά τις απαγορεύσεις.

Μπροστά από το μνημείο των Ιμίων θα συγκεντρωθούν δεκάδες χιλιάδες εθνικιστές και πατριώτες να αποτίσουν φόρο τιμής στους τρεις Ήρωες Αξιωματικούς του Πολεμικού μας Ναυτικού. Ειδικά φέτος, η συγκέντρωση αναμένεται να είναι πιο μαζική από κάθε άλλη χρονιά, ίσως η μεγαλύτερη εθνικιστική συγκέντρωση που πραγματοποιήθηκε ποτέ στην Πατρίδας μας.

Αυτός είναι και ο λόγος που οι αστυνομικές αρχές κατόπιν άνωθεν εντολών...
εισηγήθηκαν να γίνει μεν η εκδήλωση, χωρίς αυτή να μετατραπεί σε «κινούμενη συνάθροιση», δηλαδή πορεία. Στην απόφαση αυτή καταλήγουν με το πρόσχημα ότι κατά μία περίεργη σύμπτωση, οι αριστεριστές της «ΑΝΤΑΡΣΥΑ» και άλλα αναρχοαριστερά μορφώματα, εξήγγειλαν συγκεντρώσεις στα Προπύλαια και την πλατεία Συντάγματος. Επικαλούμενος τον πιθανό κίνδυνο πρόκλησης επεισοδίων, ο Γενικός Αστυνομικός Διευθυντής Αττικής, αποφασίζει να γίνουν μεν όλες οι συγκεντρώσεις κανονικά, χωρίς να μετατραπούν σε πορείες.

Δεν έχει σημασία το γεγονός ότι η συγκεκριμένη Εκδήλωση γίνεται εδώ και σχεδόν είκοσι χρόνια, πάντα μέσα στα πλαίσια του Νόμου και του Συντάγματος. Δεν έχει σημασία ότι έχουν ενημερωθεί οι εισαγγελικές και αστυνομικές αρχές με τον προβλεπόμενο από τη νομοθεσία τρόπο. Απλά δεν μπορούν να δεχθούν ότι το Σάββατο το απόγευμα, δεκάδες χιλιάδες εθνικιστές θα βρίσκονται στους δρόμους της Αθήνας, να τιμήσουν ειρηνικά τους Ήρωες μας και να βροντοφωνάξουν ένα "ΟΧΙ" στην λήθη και την προδοσία.

Εδώ και λίγη ώρα τα καθεστωτικά μέσα αναπαράγουν κινδυνολογικές αναρτήσεις με σκοπό να τρομοκρατήσουν τους χιλιάδες Έλληνες που θα έρθουν στην συγκέντρωση.

Διαμηνύουμε προς πάσα κατεύθυνση ότι αύριο το απόγευμα δεκάδες χιλιάδες Έλληνες θα τιμήσουν τους Ήρωες Παναγιώτη Βλαχάκο, Χριστόδουλο Καραθανάση και Έκτορα Γιαλοψό στην μεγαλύτερη εθνικιστική εκδήλωση Τιμής και Μνήμης που έγινε ποτέ!


πηγή

2 σχόλια:

  1. Αυτό το ρεντίκολο που ο χαζούλης λαός πίστεψε και τον έκανε πρωθυπουργό (μέχρι που μετατράπηκε σε δικτάτορα και φυλακίζει τους πιο επικίνδυνους για αυτόν αντιπάλους) αποφάσισε μετά απο 17 χρόνια ανυπαρξίας και γραψαρχιδισμού να καλέσει τις οικογένειες των πεσσόντων στα Ίμια μόλις μια μέρα απο την μεγαλειώδη συγκέντρωση μας.
    Αυτό και μόνο δείχνει πόσο τους έτσουξε πέρισυ η πορεία, ή και τα προηγούμενα χρόνια και φυσικά δείχνει καθαρότατα ποιό είναι το πραγματικό αντίπαλο δέος προς τον δικτάτορα.
    Δεν θα τον πω με το όνομα του γιατί σιχαίνομαι.
    Απο την καρδιά μου και απο αυτά τα τριγύρω που βλέπω αισθάνομαι και νιώθω οτί η Χρυσή Αυγή
    είναι πρώτη δύναμη και ας λιώνουν στην πίεση τα ποσοστά του Σύριζα μπας και πείσουν όσους αμφιταλαντεύονται.
    Δεν πειράζει, η μπάλα θα συνεχίσει να παίζεται χαμηλά και αποτελεσματικά, γιατί αυτός που πιστεύει θα νικήσει.
    Αυτοί που έχουν ιδανικά, πίστη στον αγώνα και θέληση για ελεύθερο Ελληνισμό θα νικήσουν.

    Αύριο λοιπόν θα είμαστε όλοι εκεί, όπως και τα προηγούμενα χρόνια, να τιμήσουμε όλους τους ήρωες, παλιούς και νέους,
    Να στηρίξουμε αυτά τα παλικάρια της Χρυσής Αυγής που βάζουν τα στήθια τους μπροστά για το καλό του τόπου.
    Για να θυμηθούμε τους φυλακισμένους, άδικα, βουλευτές και τον Αρχηγό μας.

    Για την Ελλάδα που λαχταρά η καρδιά μας.

    ΕΣΣΕΤΑΙ ΗΜΑΡ!
    ΑΙΜΑ ΤΙΜΗ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΑΘΑΝΑΤΟΙ ΟΙ ΠΕΣΟΝΤΕΣ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών