Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Παρασκευή, Ιανουαρίου 31, 2014

Συνέντευξη του υποψήφιου Δημάρχου Θεσσαλονίκης Αρτέμη Ματθαιόπουλου στο "ΣΤΟΧΟ": "Θα Νικήσουμε ακόμη και μέσα από τις φυλακές"


Αρτέμης Ματθαιόπουλος στον “Στόχο”: Έγκλημά μας η αγάπη για την Πατρίδα!

Ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής, Αρτέμης Ματθαιόπουλος και υποψήφιος δήμαρχος με τον συνδυασμό "Ελληνική Αυγή για την Θεσσαλονίκη" έδωσε μια εφ΄ όλης της ύλης συνέντευξη στην εφημερίδα "Στόχος".
- Θα ρωτήσω κάτι που ίσως θεωρήσετε τετριμμένο. Νιώθετε ότι είστε μέλος μιας εγκληματικής οργάνωσης; Πώς αντιμετωπίζετε αυτή την κατηγορία που σας προσάπτουν όλα τα ΜΜΕ και οι πολιτικοί σας αντίπαλοι;
Αισθάνομαι δικαιωμένος για την τιμητική αυτή διάκριση να με χαρακτηρίζουν εγκληματία οι πραγματικοί εγκληματίες που πρόδωσαν την Ελλάδα. Εάν έγκλημα σήμερα θεωρείται η αγάπη για την πατρίδα ή η προσκόλληση σε ανώτερες αξίες του ελληνισμού, τότε δεν έχω κανένα πρόβλημα να παραδεχτώ ότι είμαι ένας αμετανόητος εγκληματίας. Είμαι μάλιστα διατεθειμένος να.............
το πληρώσω με οποιοδήποτε τίμημα, αν χρειαστεί, όπως έκαναν για παράδειγμα ο Αρχηγός της Χρυσής Αυγής και οι υπόλοιποι παράνομα προφυλακισμένοι Συναγωνιστές μου. Το πρόβλημα, όμως, για τους κατήγορους μας είναι ότι μαζί με μένα, το ίδιο «εγκληματίες» αισθάνονται και ένα και πλέον εκατομμύριο Έλληνες, που δηλώνουν έτοιμοι να τιμωρήσουν με τη ψήφο τους το σάπιο ανθελληνικό καθεστώς για τα αίσχη που έχει διαπράξει όλες αυτές τις δεκαετίες εις βάρος της Ελλάδος και του ελληνικού λαού. Η προπαγάνδα τους δεν έχει επηρεάσει κανέναν. Όλοι μας γνωρίζουμε ποιες είναι οι εγκληματικές οργανώσεις σε αυτή τη χώρα και είναι θέμα χρόνου να λογοδοτήσουν, όταν επιτέλους αναλάβει την εξουσία αυτής της χώρας μια κυβέρνηση πραγματικά εθνική.
- Ναι, αλλά, εκτός από εγκληματίες οι ίδιοι κύκλοι σας χαρακτηρίζουν και αμόρφωτους, παραπλανημένους ή ως άτομα του κοινού ποινικού δικαίου που τίποτα το θετικό δεν έχουν να προσφέρουν στην πολιτική ζωή της χώρας.
Πολύ σωστά. Εάν στόχος είναι να οδηγήσεις σε αυτοκτονία χιλιάδες συμπατριώτες σου, ή να καταστρέψεις μέσα σε λίγα χρόνια μια ολόκληρη χώρα, ή να παίρνεις μίζες και να κλέβεις τον ιδρώτα του λαού σου, σαφώς και είμαστε κάτι παραπάνω από αμόρφωτοι και τέτοια «γνώση» δεν την έχουμε κι ούτε επιθυμούμε να την αποκτήσουμε. Όσο για το πόσο παραπλανημένοι είμαστε επειδή ακολουθούμε ένα καθαρά εθνικιστικό κίνημα και αγωνιζόμαστε μέσα από τις τάξεις του έχω να πω ότι παραπλανημένοι είναι αυτοί που νομίζουν πως με τέτοιες αθλιότητες θα απομακρύνουν τον κόσμο από τις τάξεις της Χρυσής Αυγής. Παραπλανημένοι δηλώνουν οι πρώην ψηφοφόροι των κομμάτων του λεγόμενου δημοκρατικού τόξου, επειδή έτρωγαν το παραμύθι τους και πίστεψαν στα ψέματα τους. Εμείς, ό,τι υποσχόμαστε το κάνουμε πράξη κι αυτό δε μας το συγχωρούν, γιατί έτσι τους εκθέτουμε ανεπανόρθωτα. Όσο για το ποιον των ανθρώπων μας, που τους κατηγορούν ως άτομα του κοινού ποινικού δικαίου, τι περιμένετε να σχολιάσω; Δείτε πόσοι από τους βουλευτές της Χρυσής Αυγής έχουν παραπεμφθεί στη δικαιοσύνη και συγκρίνετε τα «αδικήματα» τους με αυτά όλων των υπόλοιπων βουλευτών όλων των κομμάτων, οι οποίοι παραμένουν ατιμώρητοι -λόγω βουλευτικής ασυλίας- όταν κατηγορούνται για πραγματικά σοβαρά αδικήματα που φτάνουν μέχρι και την κατηγορία για εσχάτη προδοσία.
- Λέτε δηλαδή ότι η Δικαιοσύνη καλύπτει τα σκάνδαλα των πολιτικών;
Αυτό το λέει, δυστυχώς, το ίδιο το Σύνταγμα, που κακώς προβλέπει την απαλλαγή από ποινικές ευθύνες πολιτικών προσώπων λόγω της ισχύος του νόμου περί ευθύνης υπουργών. Εξάλλου για ποια Δικαιοσύνη αξίζει να μιλάμε όταν αυτή λειτουργεί συμπλεγματικά και με κομματικά κριτήρια, όταν επίορκοι δικαστές που βρίσκονται σε άμεση συνεννόηση με τον προϊστάμενο Υπουργό, λαμβάνουν ξεκάθαρες εντολές για την πολιτική εξόντωση αντιπάλων της κυβέρνησης; Όλα αυτά έχουν λεχθεί δημοσίως από τα ίδια τα εμπλεκόμενα πρόσωπα που χειρίζονται την υπόθεση της Χρυσής Αυγής. Ο μεν Υπουργός Δικαιοσύνης παραδέχτηκε μέσα στη βουλή ότι τηλεφωνούσε επίμονα στην προϊσταμένη των δικαστικών αρχών κατά τη διάρκεια της απολογίας του Αρχηγού της Χρυσής Αυγής, επειδή ήθελε, λέει, να ενημερωθεί για την εξέλιξη των πραγμάτων, οι δε δικαστικοί τυχαίνει να είναι φίλοι με τον Αθανασίου, συνομήλικοι του και συντοπίτες του. Αυτή η θλιβερή κλίκα που έχει εξευτελίσει κάθε έννοια Δικαίου στα παγκόσμια χρονικά έχει ένα καθήκον να επιτελέσει. Να φιμώσει τη μοναδική φωνή αλήθειας σε αυτή τη χώρα, ώστε να μπορούν ανενόχλητοι να περνάνε τα ανθελληνικά τους σχέδια.
- Επομένως θεωρείτε πως οι μεθοδεύσεις για να σας αποκλείσουν από τις αυτοδιοικητικές εκλογές εκεί ακριβώς αποσκοπούν;
Ακριβώς. Γνωρίζουν πως είμαστε πρώτη δύναμη στις αυτοδιοικητικές εκλογές κι ότι τον Μάιο οι μεγάλοι Δήμοι της χώρας θα γίνουν εθνικιστικοί. Αυτό τους προκαλεί πανικό και απεργάζονται κάθε μέσο για να μας θέσουν εκτός νόμου ή εκτός εκλογών. Δε θα τα καταφέρουν κι ας το επαναλάβω για πολλοστή φορά κι από αυτό το φιλόξενο βήμα: στις επόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές οι Έλληνες θα έχουν τη δυνατότητα να επιλέξουν το εθνικιστικό ψηφοδέλτιο της «Ελληνικής Αυγής». Να γνωρίζετε όμως ότι δεν αποτελεί απειλή για το σύστημα μόνο ο συνδυασμός μας. Απειλή αποτελεί πλέον ολόκληρος ο ελληνικός λαός που βράζει από οργή για τα όσα ταπεινωτικά έχει υποστεί τα τελευταία χρόνια, από το μνημόνιο κι έπειτα. Ακόμα κι αν σβηστεί η Χρυσή Αυγή από τον εκλογικό χάρτη, τι πιστεύετε ότι θα ψηφίσουν οι Έλληνες; Τον Σαμαρά που διέλυσε τα πάντα και συνεχίζει να κοροϊδεύει τον κόσμο μιλώντας περί ανάπτυξης ή τον Βενιζέλο που εκπροσωπεί το 0,1% του εκλογικού σώματος, αλλά κατάφερε με τις πλάτες του Αντωνάκη να γίνει αντιπρόεδρος της κυβέρνησης και να υπουργοποιήσει ολόκληρο το ΠΑΣΟΚ; Ας τα βγάλουν λοιπόν πέρα με τον λαό, όπως έστρωσαν, ας κοιμηθούν.
- Μιλώντας για εκλογές, η υποψηφιότητα σας για το Δήμο Θεσσαλονίκης είναι πλέον επίσημη. Θέλετε να κάνετε κάποια σχόλια επ᾽ αυτού;
Πριν δύο εβδομάδες πραγματοποιήσαμε εκδήλωση σε κεντρικό ξενοδοχείο της Θεσσαλονίκης, όπου ανακοινώσαμε τους υποψήφιους Περιφερειάρχες και Αντιπεριφερειάρχες για τον Δήμο της συμπρωτεύουσας. Είχα τη τιμή να προταθώ για υποψήφιος δήμαρχος της πόλης, κάτι που φυσικά δέχτηκα με μεγάλη χαρά. Αν δείτε τα πλάνα της εκδήλωσης που δημοσιεύσαμε στο διαδίκτυο θα εκπλαγείτε από τη μαζική συμμετοχή του κόσμου και από τον τρόπο που αυτός υποδέχτηκε τα πρόσωπα που ανέλαβαν αυτούς τους ρόλους. Εδώ και καιρό το όνομα μου ακούγονταν ως φήμη για την υποψηφιότητα στο Δήμο Θεσσαλονίκης, κάτι που τελικά επιβεβαιώθηκε και σίγουρα θα προκάλεσε αντιδράσεις στα επιτελεία των υπολοίπων κομμάτων.
- Γιατί το λέτε αυτό;
Γιατί κανένα κόμμα δεν έχει ανακοινώσει ακόμα το όνομα του αντιπάλου μας. Θεωρείτε ότι κάτι τέτοιο είναι τυχαίο;
- Μπορεί να βρίσκονται ακόμη σε οργανωτικό στάδιο...
Αποκλείεται. Ξέρουμε ότι έχουν γίνει προτάσεις σε συγκεκριμένα πρόσωπα για να πάρουν το χρίσμα, αλλά όλοι τους αρνήθηκαν. Αυτό σημαίνει ότι κάτι φοβούνται. Φοβούνται να έρθουν σε ανοιχτή αντιπαράθεση με ᾽μας γιατί γνωρίζουν πως η ήττα τους είναι δεδομένη. Βρισκόμαστε λίγους μήνες πριν τις εκλογές και κανείς δεν έχει ανακοινώσει επίσημα ένα όνομα, πλην Χρυσής Αυγής. Και μιλάμε για έναν από τους μεγαλύτερους Δήμους της χώρας! Επομένως το μόνο που τους μένει είναι να μας βγάλουν εκτός παιχνιδιού με τον τρόπο που προανέφερα.
- Μπορείτε να μας πείτε τι αποτελέσματα περιμένετε στη Θεσσαλονίκη;
Τίποτα λιγότερο από τη νίκη! Αυτή είναι προσωπική κρίση και όχι πρόβλεψη. Δε μπορώ να προβλέψω το αποτέλεσμα, μπορώ όμως να υποσχεθώ ότι θα κάνουμε ότι είναι ανθρωπίνως δυνατόν για να κερδίσουμε το Δήμο Θεσσαλονίκης. Είναι ανάγκη και καθήκον μας να σώσουμε τη Μακεδονία μας από τον επικίνδυνο τουρκολάγνο Δήμαρχο, που είτε σε νηφάλια κατάσταση, είτε σε κατάσταση παραζάλης από το ποτό, το μόνο που τον ενδιαφέρει είναι να μετατρέψει το στολίδι της Μακεδονίας μας σε μια άχρωμη πόλη χωρίς πολιτιστική ταυτότητα. Γι᾽ αυτό και είχα πει στην ομιλία μου κατά τη διάρκεια ανάπτυξης του προγράμματος του συνδυασμού μας ότι πρώτο μας μέλημα είναι η ανάδειξη της Θεσσαλονίκης σε πολιτιστικό πρότυπο που θα προβάλλει την ένδοξη ιστορία των Μακεδόνων, ώστε να μπορούν επιτέλους οι συμπολίτες μου να αισθάνονται περήφανοι για την καταγωγή τους και να μη χρειάζεται να απολογούνται στους Σκοπιανούς για τα αυτονόητα. Στόχος και επιδίωξη μας παραμένει η προστασία της ιστορικής παρακαταθήκης και κληρονομιάς που μας άφησαν εξέχουσες μορφές του Μακεδονικού Αγώνα, όπως ο Μελάς, ο Καραβαγγέλης, ο Δραγούμης, ο Μίγγας, ο Άγρας κι άλλοι.
- Για τα υπόλοιπα προβλήματα που αντιμετωπίζει η πόλη της Θεσσαλονίκης, έχετε λύσεις;
Ασφαλώς κι έχουμε. Για όλα τα ζητήματα, οικονομικά, κοινωνικά κ.ο.κ. έχουμε συγκεκριμένες προτάσεις και λύσεις. Επιγραμματικά αναφέρω ότι θα προβούμε σε διενέργεια λογιστικού ελέγχου στα ταμεία του Δήμου για να διαπιστωθεί το μέγεθος της υπαιξέρεσης και οι υπαίτιοι αυτής να λογοδοτήσουν στη Δικαιοσύνη. Θα επανεξετάσουμε το κατά πόσο τα τέλη και οι φόροι που πληρώνουν οι Θεσσαλονικείς ανταποκρίνονται σε κάποια υπηρεσία που τους παρέχει ο Δήμος κι αν αυτή είναι ανύπαρκτη, θα τους καταργήσουμε. Θα επαναφέρουμε τον θεσμό της Δημοτικής Αστυνομίας για να πατάξει το λαθρεμπόριο και τέλος, θα εκμεταλλευτούμε τις παραγωγικές δομές του νομού, γεωργικές ή βιομηχανικές, για να τονώσουμε την οικονομία και την τοπική αγορά, δίνοντας παράλληλα θέσεις εργασίας σε χιλιάδες άνεργους Έλληνες.
- Ευχαριστώ πολύ για το χρόνο σας. Ο επίλογος σας ανήκει.
Ευχαριστώ την εφημερίδα σας για την φιλοξενία και προτρέπω όλους τους αναγνώστες να στηρίζουν τέτοια ανεξάρτητα μέσα, που μέσα στον οχετό της παραπληροφόρησης, παραμένουν καθαρά, δίνοντας τον αγώνα για την Αλήθεια.


Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/artemhs-matthaiopoulos-ston-stocho#ixzz2utnPamk5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών