Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Παρασκευή, Ιανουαρίου 31, 2014

ΕΜΦΥΛΙΟΣ ΣΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑ Ή ΚΟΡΟΪΔΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΞΑΠΑΤΗΣΗ ΤΩΝ ΨΗΦΟΦΟΡΩΝ;

comic428
Οι πρόσφατες θέσεις που διατύπωσαν ηγετικά στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ (όπως οι Δραγασάκης, Μηλιός, Σταθάκης, αλλά και ο ίδιος ο Τσίπρας) για την οικονομία, το χρέος, το Μνημόνιο και για αποχή από μονομερείς ενέργειες, ξεσήκωσαν τους σκληρούς αριστεριστές της «Αριστερής Πλατφόρμας», που ωρύονται από το iskra.gr του Λαφαζάνη.

Έτσι, σε άρθρο του με τίτλο «Οι επικίνδυνες “νέες ιδέες” του ΣΥΡΙΖΑ», ο Π. Κοσμάς, μέλος της σκληρής μαρξιστικής συνιστώσας Κόκκινο και της ΚΕ του ΣΥΡΙΖΑ, ασκεί πολύ σκληρή κριτική στους… αποστάτες του «σοσιαλισμού» και καταλήγει ως εξής:
«Οι 4 αυτές θέσεις (1. Αναδιαπραγμάτευση με αίσιο τέλος και ευρωπαϊκό «σχέδιο Μάρσαλ» για την Ελλάδα, 2. Πρωτογενή πλεονάσματα και ισοσκελισμένος προϋπολογισμός, 3. Αποκατάσταση του....
αξιόχρεου του ελληνικού Δημοσίου και έξοδος στις αγορές, 4. «Αξιόπιστο» τραπεζικό σύστημα), που καθεμιά έχει θέση προαπαιτούμενου για την επόμενη, συγκροτούν μια συνεκτική αντίληψη ιστορικού συμβιβασμού με την Ευρωζώνη και το διεθνές σύστημα που είναι και ουτοπική και επικίνδυνη ταυτόχρονα. Το λιγότερο είναι ότι καταστρατηγούν τις αποφάσεις του ιδρυτικού συνεδρίου του ΣΥΡΙΖΑ. Το μείζον είναι ότι σκιαγραφούν μια γραμμή που οδηγεί κατευθείαν σε μια οδυνηρή ήττα. Πρέπει να δοθεί αποφασιστική μάχη ενάντια στις επικίνδυνες αυτές νέες ιδέες» και τη «μεγάλη αφήγηση» που συνθέτουν!».
Βέβαια, οι λαφαζανικοί και οι λοιποί σκληροί μαρξιστές του ΣΥΡΙΖΑ, στην Ελλάδα ζουν και ξέρουν πολύ καλά τι πρεσβεύει ο καθένας μέσα στον ΣΥΡΙΖΑ και τι εξαρτήσεις έχει, καθώς και τι πολιτική θα ακολουθήσει το κόμμα τους αν έρθει στην εξουσία. Γιατί, λοιπόν, δε φεύγουν αφού… προδόθηκαν; Με το ζόρι τους βαστάνε; Ή μήπως όλα αυτά με την «εσωκομματική αντιπολίτευση» είναι στημένο παιχνίδι για την εξαπάτηση των αφελών ψηφοφόρων; Ότι δηλαδή υπάρχουν μέσα στον ΣΥΡΙΖΑ οι συμβιβασμένοι, αλλά υπάρχουν και οι… ασυμβίβαστοι, οι οποίοι θα δώσουν μάχη… για τα συμφέροντα του λαού, κ.τ.λ., κ.τ.λ., κ.τ.λ.;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών