Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Παρασκευή, Ιανουαρίου 31, 2014

ΌΡΓΙΟ ΦΗΜΩΝ ΓΙΑ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΣΙΠΡΑ – ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΑΚΟΨΟΥΝ ΤΗΝ ΔΥΝΑΜΗ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ (KOYNIA ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΚΟΥΝΑΓΕ…)

tsipraskaramanlis_957946174

Μία είδηση που έχει προκαλέσει πολλά σχόλια αλλά και “αναστάτωση” στο Μαξίμου αποκαλύπτουν σήμερα τα “Επίκαιρα” και αφορά μία μυστική (εδώ έχει βοήξει μήνες ο τόπος, ακόμη μυστική είναι;) συνάντηση του πρώην πρωθυπουργού, Κώστα Καραμανλή με τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξη Τσίπρα.

Σύμφωνα με.....
το δημοσίευμα οι δύο άντρες συναντήθηκαν πριν το τέλος του 2013 και αυτή η συνάντηση πραγματοποιήθηκε στο διαμέρισμα του κ. Καραμανλή στον Λυκαβητό και μάλιστα με πρωτοβουλία του ιδίου μέσω τηλεφωνικής επικοινωνίας.
Πάντα, σύμφωνα με το δημοσίευμα το οποίο και οι δύο πλευρές δεν το επιβεβαιώνουν φυσικά και μέσω κύκλων το διαψεύδουν, ο κ. Καραμανλής εξέφρασε στον κ. Τσίπρα την έντονη ανησυχία του για την πορεία της χώρας με αφορμή τις εξελίξεις στην Ευρώπη και την κυβερνητική πολιτική. 
Το μόνο σίγουρο είναι πως ο πρώην πρωθυπουργός δεν φαίνεται έτοιμος να αποστρατευτεί πολιτικά και επιθυμεί να διαδραματίσει ρόλο στις πολιτικές εξελίξεις του μέλλοντος, ειδικά αφού οι επικοινωνιακοί φωστήρες της ελαφροδεξιάς καταστρώνουν επικοινωνιακή “αντεπίθεση” για να πλήξουν το Λαϊκό Εθνικιστικό Κίνημα.
Πριν συνεχίσουμε τον σχολιασμό μας να ρωτήσουμε κάτι πραγματικά ενδιαφέρον; Το νέο playstation, καλό…ή…μάπα το καρπούζι;

4 σχόλια:

  1. Δεν υπάρχει καμμία πιθανότητα ο δον Μπουχέ να "διαδραματίσει ρόλο στις πολιτικές εξελίξεις στο μέλλον" αν δεν ανοίξει το στόμα του όχι για να φάει κοψίδια, αλλά για να μας πει από ποιόν, πως και γιατί "αναγκάστηκε" να παραδώσει το δαχτυλίδι στον προδότη Τζέφρυ που μας έριξε στα νύχια του ΔΝΤ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Έλα μωρέ, σιγά που αναγκάστηκε, μέντες έκλασε όταν κατάλαβε οτι τον είχανε για στόχο σκοποβολής.
      Σου λέει καλύτερα τα κοψίδια και το playstation παρά να είμαι στο κοφίνι.
      Άλλοι παίζουν τη ζωή τους και την υγεία τους κορώνα γράμματα για την πατρίδα και τους κλείνουν φυλακή.
      Δεν συγκρίνονται.

      Διαγραφή
  2. Αλήθεια, για να μας πεί ο Κωστάκης, είναι καλό το PS4; Γιατί δεν έχω λεφτά να το πάρω ούτε με 234 άτοκες δόσεις. Αυτός θα ξέρει σίγουρα, 6 χρόνια Πρωθυπουργός το έλιωσε. Σοβαρά τώρα. Τι μπορεί να είπε ο Δεξιός με τον αριστερό για την ΧΑ; Τι μπορεί να κάνει ο ''πρώην'' για να εμποδίσει τον ''Κάς'' να σαρώσει την Αθήνα; Τι να σκαρώνουν πάλι; Τον Καρατζαφέρη ως κοινής αποδοχής δήμαρχο; ΟΚ ας τον βάλουν. Ούτε 15% δεν θα πάρει. Είμαι σίγουρος ότι δεν τον θέλει κανένας, ούτε οι Έλληνες ψηφοφόροι ούτε οι Αλβανοί. Δεν πέρασε πολύς καιρός που ''έλουζε'' τους αλλοδαπούς από την εκπομπή που είχε στο χαζοκάναλο του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Όχι μωρέ ποιό Καρατζαφέρη, μπούρδες, κατέβασε ο τσιπράκος έναν τρόλλερ της Κουμουνδούρου, πριν λίγο τον ανακοίνωνε το γραφείο τύπου του Πρώτου Ψέματος.
      Το έχουν πάρει απόφαση οτι θα φάνε μεγάλο αγκούρι στην Αθήνα, ελπίζω να δούμε και σε άλλες περιοχές της Αττικής Χρυσαυγίτες να διεκδικούν το αξίωμα.

      Διαγραφή

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών