Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Παρασκευή, Ιανουαρίου 31, 2014

ΠΙΠΙΛΗ: ΠΑΙΡΝΟΥΜΕ ΕΛΠΙΔΑ (ΟΤΙ ΘΑ ΤΗ ΓΛΙΤΩΣΟΥΜΕ…) ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΡΧΗΓΟΣ ΚΑΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΣΤΗ ΦΥΛΑΚΗ

Ομιλία στην ολομέλεια του Συμβουλίου της Ευρώπης, πραγματοποίησε η (μερακλού) βουλευτής της ΝΔ, Φωτεινή Πιπιλή, με θέμα «Η αντιμετώπιση του ρατσισμού στην Αστυνομία»

Κατ’ αρχάς, η Πιπιλή (χικ!) έθεσε τον πρώτο στόχο μιας κοινωνίας της Παγκοσμιοποίησης όπως η Ελλάδα, για την λειτουργία της Αστυνομίας. Να ποιος είναι αυτός:

«Πρώτιστο καθήκον μας είναι...
η αναγκαιότητα της δημόσιας καταδίκης κάθε μορφής φυλετικών διακρίσεων».

Στη συνέχεια, είπε ότι το κλίμα μέσα στην αστυνομία έχει βελτιωθεί αρκετά, χάρη στις ΜΚΟ:

«Η συμβολή Μη Κυβερνητικών Οργανώσεων που αναδεικνύουν περιπτώσεις ρατσιστικής συμπεριφοράς αστυνομικών και στηρίζουν παράνομους μετανάστες που φοβούνται να καταγγείλουν οι ίδιοι βιαιότητες εναντίον τους, αν και το θεσμικό πλαίσιο στην Ελλάδα προστατεύει θύματα ρατσιστικής βίας ακόμα κι εάν δεν έχουν χαρτιά».
 
Αλλά και χάρη στις εμπειρίες πολυφυλετικών κοινωνιών, που έχει όλο και μεγαλύτερο μέρος αστυνομικών:

«Στο σταδιακό εμπλουτισμό της Αστυνομίας με προσωπικό τριτοβάθμιας εκπαίδευσης – στο παρελθόν δε γινόταν καμία αξιολόγηση – καθώς επίσης και με αξιωματικούς άντρες και γυναίκες που έχουν κάνει σπουδές στο εξωτερικό και που έχουν πλέον εμπειρίες από πολυφυλετικές κοινωνίες».
 
Μετά τις ΜΚΟ και τις πολυφυλετικές κοινωνίες, η βουλευτής του κόμματος που ρημάζει την Ελλάδα, καταράστηκε την… κρίση γιατί άλλαξε τα δεδομένα κι έπλεξε το εγκώμιο της αρβυλοχουντάρας για τις φυλακίσεις στελεχών της Χρυσής Αυγής, αλλά και αστυνομικών:

«Η αύξηση της βίαιης συμπεριφοράς και η ταύτιση μικρομεσαίων κακοπληρωμένων αστυνομικών με τις ιδέες του δολοφονικού ναζιστικού κόμματος «Χρυσή Αυγή», πρέπει να ανησυχήσει όλες τις πλούσιες χώρες και να μην ασκούν μόνο κριτική. Αν σκεφτεί κανείς πως αυτή τη στιγμή, Βουλευτές της «Χρυσής Αυγής» αλλά και αστυνομικοί είναι στη φυλακή με βαρύ κατηγορητήριο για ρατσιστικές συμπεριφορές, παίρνει ελπίδα».

(ΥΓ): Γιαγιά-Φωτεινή, πάψε να λες κακόγουστα παραμύθια, μη νομίζεις και μην ελπίζεις. Τέσσερα μηνάκια μείνανε! Η 25η Μαΐου 2014 έρχεται, κι εσύ και οι όμοιοί σου,  ετοιμάστε τα μπογαλάκια σας!

3 σχόλια:

  1. Μάλλον θα είχε ανοίξει φρέσκο μπουκάλι τζόνυ γουόκερ και ήταν στο τσακίρ κέφι η μανδάμ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΤΙ ΛΕΕΙ Η ΜΕΘΟΥΡΑ???? Α ΡΕ ΚΑΣΙΔΙΑΡΗ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΧΑΡΟΥΜΕΝΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΣΕ ΒΡΙΖΟΥΝ ΤΕΤΟΙΑ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΑΤΣΑΛΩΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΙΣΤΗ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΘΕΛΗΣΗ ΜΑΣ ΝΑ ΣΑΣ ΚΑΤΕΒΑΣΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ΑΝΤΙ ΝΑ ΖΕΙΤΕ ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΚΑΙ ΩΡΑΙΟΙ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΟΛΟΚΛΗΡΟΥ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΕΘΝΟΥΣ, ΘΑ ΖΗΣΕΤΕ ΤΟ ΥΠΟΛΟΙΠΟ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΣΑΣ ΣΕ ΥΠΟΓΕΙΑ ΜΠΟΥΝΤΡΟΥΜΙΑ ΜΕ ΕΝΑ ΞΕΡΟΨΩΜΟ ...ΑΛΛΑ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΣΑΣ ΠΕΙΡΑΞΟΥΜΕ ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΤΡΙΧΑ ΤΗΣ ΚΕΦΑΛΗΣ ΣΑΣ,ΜΙΑΣ ΠΟΥ ΤΟΣΟ ΑΞΙΑ ΕΧΕΙ ΣΤΑ ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΑ ΜΙΣΕΛΛΗΝΙΚΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΣΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών