Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τετάρτη, Φεβρουαρίου 05, 2014

Αμόκ στα “ΝΕΑ” προκαλεί η “Εθνική Αυγή” - ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ: Ομολογούν πως οι διώξεις κατά της Χρυσής Αυγής είναι 100% πολιτικές!


Αμόκ στα “ΝΕΑ” προκαλεί η “Εθνική Αυγή” - ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ: Ομολογούν πως οι διώξεις κατά της Χρυσής Αυγής είναι 100% πολιτικές!

Εκτενές άρθρο περί του καταστατικού της “Εθνικής Αυγής”, του κόμματος που ιδρύσανε Έλληνες Πατριώτες και Εθνικιστές, περιλαμβάνει το σημερινό φύλλο της ναυαρχίδας του ΔΟΛ, εφημερίδας «Τα Νέα». Στο συγκεκριμένο άρθρο, όμως, κρύβεται και μία πολύ αξιόλογη είδηση, αφού πρόκειται ουσιαστικά για μία σαφή ομολογία του ΔΟΛ για την πολιτική δίωξη εναντίον της Χρυσής Αυγής και πέραν αυτού ορίζει με σαφήνεια το τι ακριβώς είναι αυτό που οδηγεί το καθεστώς στην παράνομη και αντισυνταγματική δίωξη εναντίον της Χρυσής Αυγής.
Το άρθρο των «Νέων» ξεκινά με την φράση «προκλητική προσπάθεια να κρύψει τα στοιχεία που μπορεί να οδηγήσουν στον χαρακτηρισμό του ως εγκληματικής οργάνωσης», αναφερόμενο στην.....
Χρυσή Αυγή και στο καταστατικό της. Στην συνέχεια το άρθρο της εφημερίδας εντοπίζει διαφορές μεταξύ των δύο καταστατικών (του αληθινού καταστατικού της Χρυσής Αυγής και όχι του ψευδεπίγραφου που υπάρχει στο σαθρό κατηγορητήριο), αλλά στην προσπάθεια αυτή καταδεικνύει τους λόγους που οδήγησαν στην πολιτική δίωξη εναντίον της Χρυσής Αυγής.

Όπως χαρακτηριστικά αναφέρει το άρθρο της εφημερίδας:
«Έτσι, οι “Ιδεολογικές Αρχές του Κόμματος” περιγράφονται σε σχεδόν τρεις δακτυλογραφημένες σειρές ως εξής: “Το πολιτικό κόμμα Εθνική Αυγή είναι ένα κίνημα με χαρακτήρα λαϊκό, με πίστη στην εθνική ανεξαρτησία, στην ευημερία της πατρίδας μας, στην αξιοκρατία, στην κοινωνική Δικαιοσύνη και στην ιδεολογία του Εθνικισμού”.
Αντίθετα, στο καταστατικό της η Χρυσή Αυγή πρέσβευε επιπλέον ότι “βρίσκεται στην πρώτη γραμμή του αγώνα ενάντια στο Εθνοκτόνο Μνημόνιο, καθώς και ενάντια στην πληθυσμιακή αλλοίωση με τα εκατομμύρια λαθρομετανάστες, και τη διάλυση της Ελληνικής Κοινωνίας, την οποία συστηματικά προωθούν τα κόμματα του κατεστημένου και της λεγόμενης αριστεράς.»
Εδώ ακριβώς βρίσκεται και η όλη ουσία του άρθρου των «Νέων», αφότου κανείς αφήσει στην άκρη τις ανοησίες περί της ονομασίας του επικεφαλής του κόμματος ή της ονομασίας των Τοπικών Οργανώσεων, που είναι προφανώς ήσσονος σημασίας και άνευ ουσίας. Ο ΔΟΛ ευθέως ομολογεί ότι η πολιτική δίωξη εναντίον της Χρυσής Αυγής είναι απόρροια της καταστατικής, αλλά και ουσιαστικής, αντίθεσης της Χρυσής Αυγής προς τα μνημόνια και την λαθρομετανάστευση.
Αυτό που δεν διευκρινίζει, βεβαίως, το δημοσίευμα του ΔΟΛ είναι αν «μπορούν να οδηγήσουν στον χαρακτηρισμό του ως εγκληματικής οργάνωσης», η αντίθεση στο μνημόνιο και την λαθρομετανάστευση ή αν «αρκεί» ένα από τα δύο.  Αστειευόμαστε, βεβαίως, αφού γνωρίζουμε ποιος είναι ο λόγος της πολιτικής δίωξης και τον προαναφέραμε. Αυτό που οδήγησε στην πολιτική δίωξη της Χρυσής Αυγής είναι ότι η αντίθεση μας προς το μνημόνιο και την λαθρομετανάστευση είναι και ουσιαστική πέραν της καταστατικής.
Εννοούμε ότι αυτό που τους πείραξε είναι ότι η Χρυσή Αυγή μίλησε ειλικρινά για τα προβλήματα που ταλανίζουν τον Ελληνικό Λαό και δεν προέβη σε άτιμες συμφωνίες κάτω από το τραπέζι. Δεν έγινε ΣΥΡΙΖΑ που λεξιμαχεί κατά του μνημονίου, αλλά ετοιμάζεται να συγκυβερνήσει με την ΝΔ, ούτε έγινε ΝΔ που πετά επικοινωνιακές κορώνες εναντίον των λαθρομεταναστών, αλλά όταν έρθει στην κυβέρνηση «ευχαριστεί τους μετανάστες που επέλεξαν την χώρα μας για τόπο προορισμού τους». Αυτό που τους πείραξε, κοινώς, είναι ότι η Χρυσή Αυγή δεν έγινε πολιτικάντικη, όπως έλπιζαν, όταν διαμέσου της Παπαρήγα λέγανε ότι «θα συμβιβαστούν, θα φορέσουν γραβάτες και θα γίνουν ένα με το σύστημα».

3 σχόλια:

  1. Πρόκληση είναι αυτά που κάνουν κατά των Ελλήνων εθνικιστών και ακόμα μεγαλύτερη πρόκληση που υπάρχουν ακόμα ενώ χρωστάνε της μοιχαλούς και πήρανε και ένα κάρο δάνεια για το μεγαρο μουσικής και τα φορτώσανε στον κοσμάκη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Έχω και εγώ φυλλάδιο!
    Κρίμα που δεν κατάλαβα για ποιό σκοπό μοιραζόταν τον εν λόγω φυλλάδιο, θα έπαιρνα μερικά ακόμα για γνωστούς που δεν ήρθαν στην συγκέντρωση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Πίσω από το δημοσίευμα αυτό της εφημερίδας των μεγαλοδημοσιογραφικών λαμόγιων, κρύβεται η εμφανής τους προσπάθεια να ποδηγετήσουν -για μια ακόμη φορά την Δικαιοσύνη και τους δικαστές του ΑΠ στο θέμα της ΧΑ- προκειμένου να τεθεί εν αμφιβόλω και εν τέλει ανακληθεί η ήδη γενομένη αναγνώριση (από τον ΑΠ) του Καταστατικού του νέου κόμματος της Εθνικής Αυγής... Το αν θα το πετύχουν (και πάλι), θα κριθεί από το αποτέλεσμα και τους χειρισμούς των μεγαλοδικαστών του ΑΠ στο θέμα αυτό -πράγμα για το οποίο εγώ προσωπικά δεν είμαι και πολύ αισιόδοξος, διότι πολλοί επίορκοι δικαστές έχουν αποδείξει στην πράξη -με αυτά που κάνουν μεθοδευμένα εναντίον της ΧΑ- ότι πλήρως χειραγωγούνται από τέτοια ΜΜΕ και από την κρατική διαπλοκή, δηλαδή το μακρύ χέρι των εβραιομασσώνων (της πολιτικής) με τη ανώτατη -κυρίως- 'ανεξάρτητη" (κατ' ευφημισμόν) δικαιοσύνη.
    Εχουν αποδείξει ότι δεν σέβονται ούτε σύνταγμα ούτε νόμους ούτε ποινικές δικονομίες, αρκεί να θέσουν -όλοι αυτοί μαζί!- στο πολιτικό περιθώριο ένα νόμιμο και δημοκρατικά εκλεγμένο αντισημιτικό ελληνικό κόμμα, που είναι ο τελικός και.... "άνωθεν" διατεταγμένος στόχος τους!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών