Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Παρασκευή, Μαρτίου 28, 2014

Ξεφτύλα της ψοφοδεξιάς του Σαμαρά.. Ορίζει κατώτατο όριο εκλογής ευρωβουλευτή το 3% για να σώσει το.... ΠΑΣΟΚ!!

Το νέο νομοσχέδιο για τις Εκλογές κατέθεσε ο Υπουργός Εσωτερικών, και σφόδρα πολέμιος της Χρυσής Αυγής, που ουσιαστικά είναι μια προσπάθεια σωτηρίας του..... κλεφτο- ΠΑΣΟΚ που μετονομάστηκε σε "Ελιά" και μαζί με αυτό και της κυβέρνησης του Σαμαρά.

Συγκεκριμένα για το κατώτερο απαιτούμενο όριο εκλογής ευρωβουλευτή  ορίζονται τα εξής :

 «Κόμμα ή συνασπισμός συνεργαζόμενων κομμάτων που δεν συγκέντρωσε ποσοστό εγκύρων ψηφοδελτίων τουλάχιστον ίσο με το τρία τοις εκατό (3%) του συνόλου των εγκύρων ψηφοδελτίων, που έλαβαν σε ολόκληρη την επικράτεια τα κόμματα και οι συνασπισμοί συνεργαζόμενων κομμάτων, δεν δικαιούται έδρα μέλους στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο».

Έτσι ξεδιάντροπα λοιπόν η.....
ξεφτυλισμένη κυβέρνηση της ψοφοδεξιάς εκτός του ότι δε σέβεται την αναλογική εκπροσώπηση, ως ασεβής στη λαϊκή βούληση προσδοκά μόνο να διαιωνίσει το κόμμα που διέσυρε την Ελλάδα και τους Έλληνες, που παρήγαγε κλέφτες και μιζαδόρους και μας έσυρε στα νύχια των τοκογλύφων (ΔΝΤ).


Υ.Γ.
Ξεδιάντροπα για άλλη μια φορά ο Μιχελάκης αποφάσισε να θέσει ασυμβίβαστο μεταξύ βουλευτή και ευρωβουλευτή με σκοπό την αποτροπή των έγκλειστων Εθνικιστών βουλευτών να συμμετάσχουν στις Ευρωεκλογές χωρίς πρώτα να παραιτηθούν..

Υ.Γ.2
Ότι και να κάνουν ωστόσο Μαής έρχεται και μόνο με... πραξικόπημα μπορούν να περισώσουν το σαθρό οικοδόμημά τους που θα γκρεμιστεί από την Οργή των ψηφοφόρων και την Πίστη των Εθνικιστών.
 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών