Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Παρασκευή, Μαρτίου 28, 2014

Τι συμβολίζει ο συνδυασμός της ΝΔ στην Περιφέρεια Αττικής;! Και ποιό είναι το τραγούδι τους;!

Παρουσίασε χθες την υποψηφιότητά του για την Περιφέρεια της Αττικής με την παράταξη της ψοφοδεξιάς χθες ο  ευρωβουλευτής Γ. Κουμουτσάκος σε μια αίθουσα που..... γέμισε "άδειες καρέκλες".

Αναμενόμενο θα φανταστεί κάποιος καθώς κανένας βουλευτής της παράταξης της ΝΔ δεν θα ταυτιστεί με μια υποψηφιότητα που κυριολεκτικά πάει.... άπατη στις περιφερειακές εκλογές.

Ο ίδιος πάντως έδωσε ένα ιδιαίτερα συμβολικό όνομα στον συνδυασμό του, «180 μοίρες, η Αττική αλλάζει πρόσωπο» και είναι ιδιαίτερα επιτυχημένο καθώ.....
ς προσδιορίζει και το πραγματικό πρόσωπο πια της παράταξης της "δεξιάς"..

Το...γύρισε η ΝΔ και έχει γίνει από ένα "λαϊκό - πατριωτικό κόμμα" με έντονο το θρησκευτικό συναίσθημα σε ένα κόμμα της προδοσίας, της συγκυβέρνησης με ανθέλληνες τύπου Ρεπούση και με υποσχέσεις στους λαθρομετανάστες ότι θα τους δώσουν το δικαίωμα ψήφου.

Άρα ο τίτλος του συνδυασμού αντηχεί απολύτως τα σημερινά δεδομένα του κόμματος του Σαμαρά.
Ωστόσο ιδιαίτερα χιουμοριστικό ήταν και το στιγμιότυπο της εισόδου του υποψηφίου περιφερειάρχη με την κατάλληλη μουσική υπόκρουση..
 «We don’t get fooled get again», έπαιζαν τα μεγάφωνα, ελληνιστί "Δεν θα μας ξανακοροϊδέψετε" και φυσικά αν δεν ήταν στιγμή... αυτογνωσίας είναι σίγουρα "τραγική ειρωνεία" να ακούγεται σε μια εκδήλωση της ψοφοδεξιάς...

Ας μην ανησυχεί όμως ο κύριος Κουμουτσάκος. Ο λαός της περιφέρειας Αθηνών.... δεν είναι κορόιδο και θα στηρίξει τους πραγματικούς λαϊκούς αγωνιστές.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών