Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Παρασκευή, Μαρτίου 28, 2014

ΚΑΙ ΝΕΕΣ ΠΡΟΦΥΛΑΚΙΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ ΦΥΣΣΑ – ΓΙΑΤΙ ΑΡΑΓΕ;

1385865_225071424324981_1452231351_n
Προφυλακίστηκαν τρεις ακόμη συναγωνιστές, κατηγορούμενοι για συμμετοχή στη δολοφονία του Φύσσα, μετά από τις απολογίες τους στις δύο γνωστές «άτεγκτες» ανακρίτριες της «ανεξάρτητης δικαιοσύνης». Έτσι, για μια δολοφονία που διαπράχθηκε από ένα και μόνο άτομο, χωρίς τη βοήθεια άλλου, χωρίς να προκύπτει από πουθενά (και κυρίως από την κοινή λογική) η συμμετοχή κάποιου άλλου στο έγκλημα αυτό καθ’ αυτό και χωρίς να προκύπτει ότι κάποιοι είχαν μεταβεί στο σημείο με ανθρωποκτόνα πρόθεση, έχουν συνολικά προφυλακιστεί συνολικά δέκα χρυσαυγίτες ως συνεργοί! Σίγουρα, πρόκειται για αριθμό-ρεκόρ, σε υπόθεση δολοφονίας, στα ελληνικά χρονικά!
Γιατί η «ανεξάρτητη δικαιοσύνη» προφυλακίζει τόσους αγωνιστές; Προφανώς, με.....
την πονηρή σκέψη, ότι κάποιος ή κάποιοι εξ’ αυτών θα λυγίσουν και προκειμένου να αποφυλακιστούν και να απαλλαγούν από τις κατηγορίες θα συνεργαστούν με τις «αρχές», λέγοντας το «ποίημα» που θα τους βάλουν να πουν!
Και τι σημαίνει αυτή η προσμονή; Ότι δεν υπάρχουν πραγματικά στοιχεία κατά του Κινήματος και κάποιοι θέλουν να δημιουργήσουν τεχνητά, για να δικαιολογήσουν έτσι τις πρωτοφανείς διώξεις της χουντάρας των διεφθαρμένων κατά της Χρυσής Αυγής!

3 σχόλια:

  1. Ότι και να κάνουν στην προσπάθεια να βγάλουν εκτός Νόμου την Χρυσή Αυγή, Ο ΜΑΪΟΣ ΕΡΧΕΤΑΙ!! Το στραπάτσο της Νου-Δουλας θα είναι τέτοιο που δεν πρόκειται να το μαζέψουν ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ.. Και ο κόσμος ΘΑ ΤΟΥΣ ΜΑΥΡΙΣΕΙ!! Ο πικραμένος, ο ΠΡΟΔΟΜΕΝΟΣ και χρεωκοπημένος κόσμος περιμένει με τεράστια υπομονή να τους ΞΕΦΤΥΛΙΣΕΙ!! ΚΑΙ ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙ.. ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. οι νομικοι και οι δικηγοροι εχοιυν σκισει τα πτυχια τους με τις ανεκδιηγητες αποφασεις της δικαιοσυνης..η δε κοινη λογικη εχει παει διακοπες στη βορεια κορεα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Η Κλάππα και η άλλη έπρεπε να είναι πρόεδροι ειδικού στρατοδικείου της Βόρειας Κορέας του Κιμ Γιονγκ Ιλ, έτσι που αποφασίζουν τις προφυλακίσεις χωρίς στοιχεία και χωρίς έρεισμα στο νόμο. Μέχρι που πληροφορήθηκα ότι ο Κιμ ήδη σκέφτεται την περίπτωση να τις ζητήσει να αναλάβουν αυτές οι δύο την ανώτατη δικαιοσύνη της χώρας του, γιατί τέτοιες γυναίκες "δικαστίνες" θεωρούνται πιο έμπιστες (σε ο,τιδήποτε, φυσικά, παράλογο τις ζητηθεί), απ' ότι γυναίκες πολιτικοί σαν ας πούμε την τρελλάρα την Τιμοσένκο στην Ουκρανία που σκεφτόταν να βομβαρδίσει με πυρηνικά 6.000.000 Ρώσους!. Κρίμα που ο Γιανουκόβιτς δεν ζήτησε από την Κλάππα εγκαίρως τη βοήθειά της στο Κίεβο.... δεν θα είχε ανατραπεί και ο ίδιος ποτέ και ολόκληρη η (πρώην) αντιπολίτευση της Ουκρανίας θα ήταν σήμερα ακόμη μέσα στη φυλακή.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών