Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Παρασκευή, Μαρτίου 28, 2014

Κρατική τρομοκρατία με αυτόματα κατά του καθηγητή Πανά μετά την δημοσκόπηση για τον Δήμο Αθηναίων!


Όλα άρχισαν μετά το τέλος της ανακοίνωσης της δημοσκοπικής έρευνας στον τηλεοπτικό σταθμό Extra. Δημοσκόπηση που δείχνει την απίστευτη κατρακύλα των δεξιών υποψηφίων και την σοκαριστική για τα απολειφάδια του Τσολάκογλου κατάληξη που θα έχουν αφού ακόμα και οι παλιοί ψευτοαστοί της Αθήνας δεν πρόκειται να τους ψηφίσουν.

Στις 23.50 μεσάνυχτα Πέμπτης, ο καθηγητής Επαμεινώνδας Πανάς αποχωρεί με τον βοηθό του ο οποίος υποστηρίζει και οργανώνει τεχνικά τις δημοσκοπικές έρευνες του καθηγητή. Ο έμπειρος βοηθός(έχει υπηρετήσει στις ειδικές δυνάμεις του Ελληνικού Στρατού), αντιλαμβάνεται ότι ένα ανθρακί ασφαλίτικο Μιτσουμπίσι, τους ακολουθεί προς την παραλιακή με κατεύθυνση το Φάληρο. Η παρακολούθηση γίνεται πιο άγρια όταν...
οι “τελειωμένοι” και νηστικοί ασφαλίτες- σε διατεταγμένη υπηρεσία -καταλαβαίνουν ότι καθηγητής και βοηθός τους έχουν αντιληφθεί και κάνουν πλάκα μαζί τους. Στο Δέλτα Φαλήρου με κατεύθυνση προς Φλοίσβο(τα γεγονότα έχουν καταγραφεί)τους προσεγγίζει και ένα ακόμα ασφαλίτικο Citroen c4.

O καθηγητής που με τις έρευνες του έχει αποστομώσει τους εργολάβους και τα παπαγαλάκια του καθεστώτος, ακολουθείται χωρίς ανάσα μέχρι την πόρτα του σπιτιού του.
Ο Βοηθός του λίγα μέτρα πιο κάτω μπλοκάρεται από ένα περιπολικό, δύο μηχανές της ομάδας Δίας(παιδιά της Αμέσου Δράσεως που χρησιμοποιούν δυστυχώς για τις βρωμιές του καθεστώτος του γκαβού του Μαξίμου και των υποτακτικών του και είναι εξαιρετικά λυπηρό αυτό)και ένα ακόμα ασφαλίτικο Φορντ Φόκους. Δηλαδή 6 αυτοκίνητα και μηχανάκια και πάνω από δέκα αστυνομικοί να παρακολουθούν τον Πανά και την ομάδα του. “Τα χέρια πάνω”, φωνάζουν οι άστυνομικοί πάνοπλοι και λαμβάνουν θέση εμπλοκής. Το Ι.Χ του βοηθού του καθηγητή γίνεται φύλλο και φτερό. Έξαψαν ακόμα και τα τασάκια του. Ρεζέρβες, πάτους ρεζέρβες, κάτω από τα καθίσματα. Λες και ο συγκεκριμένος επιστήμονας είναι κακοποιός. Αναζητούσαν όπλα; Ναρκωτικά; Σφαίρες; Μπαζούκας; Πιθανόν. Αλλά δεν θα τα βρουν εκεί. Θα τα βρούν σε όλους όσοι διαφεύγουν (αντάρτικα πόλης) και ετοιμάζονται να τους πάρουν παραμάζεμα.

Το συμβάν δείχνει την απόγνωση και τον εκνευρισμό του καθεστώτος του Τουρκόμπεη της Πύλου. Του αναθεματισμένου προδότη του Ελληνικού Λαού. Δεν είναι αρεστές οι έρευνες της ομάδας του Πανά. Άρα τρομοκρατήστε τον. Σπάστε του τα νεύρα. Εκφοβίστε τον. Την επόμενη μπορεί να το σκεφτεί να κάνει το ίδιο. Την επόμενη πιθανό να μας ευνοήσει. Εαν δεν βάλει μυαλό, θα κοιτάξουμε και για το ενδεχόμενο της “εγκληματικής ομάδας”.

Θέτουμε προ των ευθυνών τους τον εφήμερο αρχηγό της ΕΛΑΣ και βέβαια τον ίδιο τον Υπουργό Δένδια. Και τους καλούμε και τους δύο, εαν φορούν παντελόνια και εαν έχουν περιεχόμενο μέσα από τα παντελόνια τους: Ελάτε σε μας. Για να σας ξεβρακώσουμε μία και καλή.

Οι δημοσκοπικές έρευνες του makeleio.gr θα συνεχιστούν. Σε πανελλήνιο επίπεδο. Τη Δευτέρα έρχεται κι άλλη. Ελάτε. Σας περιμένουμε…

Σ.Χ

makeleio.gr

1 σχόλιο:

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών