Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Παρασκευή, Μαρτίου 28, 2014

Αγωνιώδης προσπάθεια των σαμαροφρουρών "antinews" να μην καταψηφίσουν οι βουλευτές το νέο πολυνομοσχέδιο για να μην ενισχυθεί η.... Χρυσή Αυγή!

Με φόντο τη διαιώνιση της εξουσίας του υποτακτικού των αμερικανοσιωνιστών και τοκογλύφων των Βρυξελλών, Σαμαρά, οι διαδικτυακοί σταυροφόροι του μπαίνουν σε ακόμη μια μάχη στο πλευρό του για να εκβιάσουν όσους βουλευτές τολμήσουν να αντισταθούν στο ξεπούλημα της ελληνικής γαλακτοβιομηχανίας της πατρίδος.

Με πρόσχημα για άλλη μια φορά την.... οικονομική κατάρρευση της χώρας τα τσιράκια του Σαμαρά τολμούν και.... απειλούν εμμέσως όσους βουλευτές καταψηφίσουν το νέο εκτρωματικό πολυνομοσχέδιο που φέρνει προς ψήφιση η κυβέρνηση της ψοφοδεξιάς.

Διαβάζοντας βέβαια όμως ποιο επισταμένως το άρθρο ο προσεκτικός μελετητής θα διαπιστώσει ότι ο πραγματικός φόβος των "παπαγάλων" του Σαμαρά, άρα και του ίδιου του Πρωθυπουργού, δεν είναι η.....
καταψήφιση του νομοσχεδίου από 2-3 έστω 5 βουλευτές - το έχει λύσει άλλωστε το πρόβλημα αυτό το καθεστώς φυλακίζοντας 6 βουλευτές και αφαιρώντας τους το δικαίωμα να ψηφίσουν μειώνουν τον απαιτούμενο αριθμό για να περάσει "πλειοψηφικά" ένα νομοσχέδιο ή προσαρτώντας "πρόθυμους" που έχουν ανεξαρτητοποιηθεί - αλλά το ενδεχόμενο περαιτέρω ενίσχυσης της Χρυσής Αυγής από τα παραπάνω αντεθνικά μέτρα..

Διαβάζουμε χαρακτηριστικά στο antinews:

"Ας σκεφτούν καλά όλοι αυτοί που ετοιμάζονται να καταψηφίσουν, τι χάος θα προκαλέσουν και τι πολιτική αναταραχή τώρα που κυβερνητική σταθερότητα είναι πιο σημαντική από ποτέ. Ας μην κάνουν το λάθος να δώσουν πλεονέκτημα...., ούτε να ενισχύσουν τις δυνάμεις του λαϊκισμού τώρα που φυλλορροούν"

Υ.Γ.
Ότι και να κάνουν οι... πελάτες των πολυεθνικών το τέλος του είναι προδιαγεγραμμένο, ενώ η γιγάντωση της Χρυσής Αυγής μειώνει ακόμη περισσότερο το.. προσδόκιμο ζωής αυτής της ανθελληνικής κυβέρνησης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών