Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τρίτη, Μαρτίου 04, 2014

ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΣ ΒΙΑΣΕ ΚΑΙ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕ ΝΑ ΣΚΟΤΩΣΕΙ 46ΧΡΟΝΗ ΕΛΛΗΝΙΔΑ ΣΤΟ ΡΕΘΥΜΝΟ…

rethymno_viasmos

Νέα επίθεση απίστευτης αγριότητας από πακιστανό βιαστή σε Ελληνίδα.
Στο Ρέθυμνο ξύπνησαν μνήμες από το άγριο έγκλημα στην Πάρο όπου ένας πακιστανός βίασε και προσπάθησε να σκοτώσει την 16χρονη Μυρτώ. Αυτή την φορά έγινε παρόμοια επίθεση στην Κρήτη πάλι από λαθρομετανάστη, ευτυχώς η κυρία μπόρεσε να αντιδράσει και έσωσε την ζωή της.
Σοκάρει ο......
απίστευτος εφιάλτης που βίωσε η 46χρονη στο Ρέθυμνο. Συνελήφθη ένας 30χρονος Πακιστανός για την υπόθεση. Η 46χρονη επέστρεφε πεζή στο σπίτι της, όταν ένας 30χρονος Πακιστανός, κάνοντας χρήση σωματικής βίας, την οδήγησε σε ερημικό, σκοτεινό σημείο και τη βίασε. Όμως η επίθεση απίστευτης αγριότητας δεν τελείωσε εκεί!
Ο δράστης, για να κάμψει την αντίσταση του θύματος, προσπάθησε να σκοτώσει τη γυναίκα, κλείνοντας με τα χέρια του τη μύτη και το στόμα της, χτυπώντας ταυτόχρονα το κεφάλι της στο έδαφος! Όπως διαβάζουμε στο FlashNews, η γυναίκα εκμεταλλευόμενη στιγμιαία απόσπαση προσοχής του δράστη, κατάφερε να ξεφύγει και ειδοποίησε το Κέντρο Επιχειρήσεων της Αστυνομικής Διεύθυνσης Ρεθύμνου.
Άμεσα οι αστυνομικές δυνάμεις κινητοποιήθηκαν αναζήτησαν, εντόπισαν και συνέλαβαν τον φερόμενο ως δράστη, ο οποίος αναγνωρίστηκε με απόλυτη βεβαιότητα από την παθούσα. Η γυναίκα, νοσηλεύεται εκτός κινδύνου, στο Γενικό Νομαρχιακό Νοσοκομείο Ρεθύμνου. Ο 30χρονος, κατηγορείται για απόπειρα ανθρωποκτονίας και βιασμό της 46χρονης και θα οδηγηθεί ενώπιον του Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ρεθύμνου.
Υ.Γ. Χρυσή Αυγή για να ξεβρωμίσει ο τόπος!
πηγή

1 σχόλιο:

  1. ΘΑΝΑΤΟΣ ΔΙΑ ΤΟΥΦΕΚΙΣΜΟΥ ΓΙΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΚΤΗΝΗ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών