Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τρίτη, Μαρτίου 04, 2014

Θεσσαλονίκη: Αντιεξουσιαστής δολοφόνησε ομοϊδεάτη του μετά από αποκριάτικο πάρτυ!


Ακόμα μια δολοφονία προστίθεται στην «πλούσια δράση» των προστατευόμενων του πολιτικού κατεστημένου. Αυτή την φορά ένας 34χρονος αναρχικός μαχαίρωσε και σκότωσε έναν 22χρονο ομοϊδεάτη του στο κέντρο της Θεσσαλονίκης. Μεταφέρουμε την είδηση όπως δημοσιεύεται στα τοπικά μέσα της Μακεδονίας.

Ομολόγησε ο δράστης της δολοφονίας του 22χρονου στη Ροτόντα- Οι δυο άντρες διαπληκτίστηκαν για άγνωστους μέχρι στιγμής λόγους

Ένας 34χρονος είναι ο δράστης της δολοφονίας του 22χρονου, που μαχαιρώθηκε χθες τα ξημερώματα στην περιοχή της Ροτόντας. Ο 34χρονος, ο οποίος συνελήφθη χθες στην Πολίχνη, φέρεται να ομολόγησε τις πράξεις του. Χθες τα ξημερώματα, οι δυο άντρες διαπληκτίστηκαν για προσωπικές τους διαφορές, που προέκυψαν νωρίτερα, σε πάρτι...
του αναρχικού ευρύτερου αντιεξουσιαστικού χώρου, στο οποίο συμμετείχαν.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι δύο άνδρες συμμετείχαν σε πάρτι στην Πολυτεχνική Σχολή του ΑΠΘ. Από εκεί ξεκίνησε μια διαμάχη, για άγνωστους προς το παρόν λόγους, που μεταφέρθηκε λίγο αργότερα και στην Πλατεία Αγίου Γεωργίου-Ροτόντας σε μια απόσταση περίπου 600-700 μέτρων. Το θύμα βρισκόταν μαζί με έναν φίλο του όταν διαπληκτίστηκε με ένα άλλο άτομο που ήταν μέλος μιας εξαμελούς παρέας για να ακολουθήσει συμπλοκή. Ο δεύτερος άνδρας κάποια στιγμή με ένα αιχμηρό όργανο τού επέφερε τα φονικά τραύματα στην αριστερή θωρακική χώρα. Το θύμα μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, όπου και κατέληξε. Αρχικά ο δράστης κατά τον εντοπισμό του, δήλωσε προφορικά, ψευδή στοιχεία ταυτότητας.
  Βέβαια τα ΜΜΕ δεν πρόκειται να πουν λέξη για την πολιτική ταυτότητα, την δράση και τα στοιχεία του καθομολογία δολοφόνου γιατί πολύ απλά η δημοσιοποίηση της υπόθεσης θα διαλύσει το παραμυθάκι που έχουν στήσει για τους «αγνούς επαναστάτες αντιφασίστες αγωνιστές».

πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών