Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τρίτη, Μαρτίου 04, 2014

Παρέμβαση του Ηλία Κασιδιάρη στο "Μακελειό": "Η Ελλάδα θα πρέπει να στραφεί στη Ρωσία και να την στηρίξει..."

Δείτε το βίντεο....

2 σχόλια:

  1. εχθες το βραδυ ειδα ενα παραξενο ονειρο ημουνα εγω με το κασιδιαρη απο που κ΄ ωσπου [βεβαια ψηφηζω χ.α.] και αναιβεναμε σ΄ ενα βουνο , σαν το ματσου πιτσου αν το λεω καλα .ηταν αποτομο ,ομως ο λιακος το αναιβενε μια χαρα ,εγω παλι λιγο ζοριστικα αλλα με επιασε εκει που πηγα να σκονταψω ,και τα καταφερα.αυτο δειχνει οτι θα βγει πρωτος .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εγώ πιστεύω ότι βλέπεις γενικά την πορεία της ΧΑ ως βουνό δύσκολο να το ανέβει κάποιος, τόσο δύσκολο που και εσύ ας πούμε κιοτέβεις (έτσι σε ενημερώνει το υποσυνείδητο σου), όμως τον Ηλία που μέσα σου τον ταυτίζεις με την παρουσία της ΧΑ τον βλέπεις να τα καταφέρνει.
      Έχεις πίστη στο κίνημα, απέκτησε και την ανάλογη για τον εαυτό σου, αυτό χρειαζόμαστε όλοι, δύναμη και πίστη στον αγώνα, αυτά τα παιδιά που περνάνε τα πάντα ακόμα και πολύμηνες φυλακίσεις να είναι ο μπούσουλας μας.
      Σκέφτηκε ο Θεός, πολύ ταλαιπώρησα αυτή την Ελλάδα, ας τους δώσω μια ευκαιρία να σωθούν, μια ευκαιρία έχουμε, είτε θα τους στηρίξουμε να ζήσει το έθνος, είτε θα χαθεί για πάντα.

      Διαγραφή

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών