Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τρίτη, Μαρτίου 04, 2014

Δημοσιογραφία μασκαράδων από το site του Βαξεβάνη! Με άθλια φωτομοντάζ προσπαθούν να πλήξουν την Χρυσή Αυγή

Δημοσιογραφία μασκαράδων από το site του Βαξεβάνη! Με άθλια φωτομοντάζ προσπαθούν να πλήξουν την Χρυσή Αυγή
Εντάξει! Η εμπάθεια τους έχει καταγραφεί. Και το μίσος τους επίσης. Οι μπλέ-κόκκινο-ροζ μονταζιέρες  σε φωτογραφίες  της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ,  δίνουν ρεσιτάλ.
Καθαρή Δευτέρα σήμερα, βροχή, αετοί δεν πέταξαν, και κάποιοι από το site  του Βεξεβάνη, (μπορεί και ο ίδιος ο Βαξεβάνης) είπαν να πετάξουν μια ανοησία για να καταγραφεί ο αγώνας τους ως “αντιστασιακός”! (Βρε λέτε να κάνει κόμμα και ο Βαξεβάνης, κινούμενος στην κεντροαριστερά βεβαίως – βεβαίως;;; – κοινώς λαγουδάκι του Τσίπρα;)
Κατέφυγαν λοιπόν στην προσφιλή τους κατακίτρινη δημοσιογραφία, αυτήν που ο λαός την παρομοιάζει με το πίσω κεντρικό μέρος του ανθρώπινου σώματος, και παραποίησαν μια φωτογραφία από δράση της Τ.Ο. Καλαμάτας. Ιδού:

Έγραψαν μάλιστα και άρθρο:  “Εντάξει, το να γράψεις «αφάνατοι» αντί για «αθάνατοι» είναι ένα λάθος που μπορεί να κάνει ο καθένας πάνω στη βιασύνη του. Το να γράψεις «πήσω» αντί για «πίσω» πιθανότατα σημαίνει ότι και το δημοτικό το πέρασες με βύσμα. Αλλά όταν προσπαθείς να γράψεις «Ή ταν ή επί τας» και σου βγαίνει… «Νταν ή Πιτάς», ε, τότε μόνο να γελάσει μπορεί κανείς. Η παραπάνω φωτογραφία κάνει το γύρο του Διαδικτύου τις τελευταίες ώρες, και προκαλεί πολλαπλά εγκεφαλικά από το γέλιο. Αναρωτιόμαστε πώς θα έγραφαν το “μολών λαβέ”…

Να είναι καλά τα παιδιά που φροντίζουν για την διασκέδαση του ελληνικού λαού σε δύσκολες ημέρες… Αλλά γελάει καλύτερα όποιος γελάει Εθνικιστικά! Ιδού λοιπόν το.....
βίντεο από την δράση της Τ.Ο. Καλαμάτας όπου ως εκ θαύματος η φωτογραφία γράφει σωστά τα συνθήματα… Βαξεβάνη; Τι ξεφτιλίκια είναι αυτά; Από τώρα και εμπρός θα γελάει το Πανελλήνιο με το φιάσκο σου! Ντροπή ρε!!

Δυστυχώς για το “Κουτί της Πανδώρας” τέτοια ξεφτιλίκια δείχνουν και..... την γενικότερη αισθητική και σοβαρότητα δημοσιογραφίσκων τύπου Βαξεβάνη, όπου γράφουν με υψηλα ακριβή πένα αφού χρειάζονται το ποσό των 1.447.388 ευρώ συνολικά, από την ΕΡΤ, για την εκπομπή “Κουτί της Πανδώρας” για την περίοδο 2010- 2012, σύμφωνα με έγγραφο του διευθύνοντος συμβούλου της ΕΡΤ Γκίκα Μάναλη, το οποίο διαβιβάστηκε στη Βουλή, για να το παίξουν “διώκτες του κακού”.
Εκτός αν το κακό πληρώνει καλά!! Ξεφτίλα μασκαράδες!
Εθνικισμός.net

1 σχόλιο:

  1. ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΟΛΥ να κάνω μια επισήμανση προς τους κ.κ. Κασιδιάρη και Παναγιώταρο, όσο ακόμα αυτό το ΣΑΠΙΟ σύστημα τους έχει ελεύθερους και δεν τους φυλακίσει κι αυτούς όπως έχει ΦΥΛΑΚΙΣΕΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΑ ΟΝΕΙΡΑ ΜΑΣ.. Πάτε, όταν πάτε, όπου πάτε, όσο σας αφήνουν σε κάποια κανάλια και δίνετε συνεντεύξεις απέναντι σε ΕΓΚΑΘΕΤΟΥΣ και προκατειλημένους "δημοσιογράφους".. Βλέπετε πως από την πρώτη ερώτηση που σας κάνουν, ΣΠΕΥΔΟΥΝ ΝΑ ΣΑΣ ΔΙΑΚΟΨΟΥΝ εκεί γύρω στο 10ο (!!!!!) δευτερόλεπτο της απάντησής σας.. Γιατί ΕΚΕΙΝΗ ΤΗΝ ΩΡΑ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΡΩΤΑΤΕ : Ρε άνθρωπε του Θεού (σε όποιον θεό πιστεύουν τέλος πάντων) Σ' ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΜΟΥ;; Εάν Ναι τι στο διάολο διακόπτεις για να συνεχίσεις με άλλη ερώτηση - καταγγελεία (που όλως τυχαίως στηρίζεται στο ΣΑΠΙΟ κατηγορητίρο των Βουρλιώτη, Ντογιάκου Κλάπα κ.λ.π.);; Τις ίδιες ερωτήσεις τις κάνετε ΡΕ ΜΑΛΑΚΕΣ στους άλλλους καλεσμένους της αριστεράς (περί αναγνώρισης του Συντάγματος, της μακεδονίας, της θράκης κ.λ.) ΤΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΡΩΤΗΣΕΙ ΠΟΤΕ ΤΕΤΟΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ.. Για ρωτήστε έναν από αυτούς ΄που σας καλούν.. ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΡΩΤΑΤΕ ΕΝΑΝ ΑΡΙΣΤΕΡΟ ΣΑΣ ΚΑΛΕΣΜΕΝΟ ΠΟΤΕ (ΜΑ.. ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΕΡΩΤΗΘΕΙ) ΠΟΙΑ Η ΑΠΟΨΗ ΣΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟ ΖΗΤΗΜΑ;; ΠΟΙΑ Η ΑΠΟΨΗ ΣΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΙΚΗ ΜΕΙΝΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΘΡΑΚΗΣ; Τι λέει ο Τσύριζα και τα λοιπά απο-κόμματα της αριστεράς για το Αιγαίο;; Τι ΄λένε για το Μαεδονικό και την ονομασία τους κράτους των Σκοπίων οι εκπρόσωποι της Νου-Δουλας.. ΡΩΤΗΣΤΕ ΣΕ ΟΠΟΙΟ ΠΑΝΕΛ Ή ΣΤΟΥΝΤΙΟ ΒΡΙΣΚΕΣΤΕ : ΓΙΑΤΙ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΓΙΝΕΙ ΑΝΑΛΟΓΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΦΛΕΓΟΝΤΑ ΕΘΝΙΚΑ ΖΗΤΗΜΑΤΑ στους εκπροσώπους των υπόλοιπων κομμάτων;; Ρωτάνε εδώ και δύο χρόνια σε ΟΛΟΥΣ τους εκπροσώπους της Χρυσής Αυγής για το Χίτλερ., ΠΟΤΕ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΕΡΩΤΗΣΗ ΝΑ ΜΑς ΠΕΙ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΤΟΥ Ο ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΟΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΤΗΣ ΝΟΥ-ΔΟΥΛΑΣ για το συγκεκριμένο θέμα;; ΠΟΤΕ ΕΧΕΙ ΕΡΩΤΗΘΕΙ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΤΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΤΑΛΙΝ, ΓΙΑ ΤΗ ΜΙΚΡΑΣΙΑΤΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ (Η ΡΕΠΟΥΣΗ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΕΡΩΤΗΘΕΙ ΑΠΟ ΚΑΝΕΝΑΝ!!!!!!!) Μην αφήνετε να κάνουν την προπαγάνδα τους.. ΞΕΜΠΡΟΣΤΙΑΣΤΕ ΤΟΥΣ ΜΕ 2-3 ΑΠΛΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ.. τοσο απλά και δίκαια θα είναι τα πράγματα.. ΟΥΤΕ ΒΗΜΑ ΠΙΣΩ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών