Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Δευτέρα, Απριλίου 07, 2014

Μη χάσετε σήμερα την εκπομπή με τον Ηλία Κασιδιάρη! Συνεχίζουμε την αποκάλυψη της σκευωρίας!

ΠΑΝΙΚΟΣ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΣΤΗΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ - ΤΕΡΑΣΤΙΟΣ ΑΡΙΘΜΟΣ ΕΠΙΣΚΕΠΤΩΝ

Ο Ηλίας Κασιδιάρης μιλά για την ομολογία Μπαλτάκου και τις αποκαλύψεις! Μη το χάσετε!

4 σχόλια:

  1. Για μένα και πιστεύω για τους περισσότερους, συμβολίζετε την γενιά του 1821, τέτοια παληκάρια είσαστε, σε τέτοιους καιρούς αντίστασης ζούμε, να σας έχει ο Θεός καλά, να σας δίνει δύναμη, σωφροσύνη, ψυχρό μυαλό γιατί ο αγώνας που έχετε αναλάβει είναι τεράστιος.
    Σας περιμένουν όμως οι χρυσές σελίδες της Ελληνικής Ιστορίας, νιώθω υπέρτατη τιμή που σας έχω γνωρίσει... ΖΗΤΩ Η ΕΛΛΑΣ, ΖΗΤΩ ΤΟ ΕΘΝΟΣ, ΖΗΤΩ Ο ΑΡΧΗΓΟΣ, ΖΗΤΩ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Χθες στο Ισραήλ και στον αγώνα μπάσκετ Μακάμπ - Χαποέλ οπαδοί της Χαποέλ έβριζαν χυδαία τον Σοφοκλή Σχροτσιανίτη για αρκετή ώρα σε μια συμπεριφορά που ΣΕ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ ΜΕΡΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ θα χαρακτηριζονταν και θα ΚΑΤΑΚΡΙΝΟΝΤΑΝ ως ρατσιστική λόγω του χρώματος του Έλληνα καλαθοσφαιριστή.. Όμως σε αυτή την περίπτωση "πέφτει" ΜΟΥΓΚΑ από τους "προοδευτκιούς" και πολυ-πολιτισμικούς της Οικουμένης!!! Εμ βέβαια.. Έλληνας είναι, άρα στ' αρχίδια μας!! (Εξάλλου οι Έλληνες ως παγκόσμιοι καρπαζο-εισπράκτορες δεν αξίζουν και τίποτε καλύτερο) ενώ τώρα που αποδοκίμασαν εβραίοι έναν μάυρο αθλητή, ΔΕΝ ΥΦΙΣΤΑΤΑΙ ΡΑΤΣΙΣΤΙΚΗ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ!!! έτσι δεν είναι;; Εξάλλου, υπάρχει κανέναν ρατσισμός στο Ισραήλ;; Μπαααα!! Όσο για τον "προκλητικό" Έλληνα που κάποια στιγμή δεν άντεξε να τον βρίζουν αποκαλώντας τον "μπάσταρδο" κ.λ.π. κι ανέβηκε στην εξέδρα, σήμερα στο Ισραήλ ζητάνε την ΑΠΕΛΑΣΗ ΤΟΥ!!! Εξαιρετικά αφιερωμένη η είδηση ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ "ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΟΥΣ", το Κεντρικο Ισραηλίτικό Συμβούλιο στην Ελλάδα, στον γερομπασμένο Πρόεδρο της Δημοκρατίας, στον θαυμαστή του Αντεντογκούμπο - και των λαθρομεταναστών γονιών του - πρωθυπουργό της χώρας, και τα κόμματα που υπερασπίζονται μετά μανιάς τα ρατσιστικά νομοσχέδια!!!! ΟΥΤΕ ΒΗΜΑ ΠΙΣΩ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. " λόγω του χρώματος του Έλληνα καλαθοσφαιριστή"
      Ποίον Έλληνα; ρε μεγάλε? Το ζουλού? Τον αράπη?
      Να ακυρωθεί ο γάμος του κακόγουστου πατέρα του και να πάρει χαρτιά αφρικανικά!
      Η Ελλάς είναι λευκή, άνευ τελετουργικής περιτομής και η Ευρώπη Ελληνική.
      Συμμαζέψου!

      Διαγραφή
  3. Ρε γιατί στεκόμαστε στον αθλητή και δεν κοιτάμε την ουσία του θέματος; Στο Ισραήλ έγινε της κακομοίρας με ρατσιστικά συνθήματα κι αυτοί θέλουν να τον απελάσουν ενώ στα υπόλοιπα γήπεδα μας έχουν πρηξει με τα συνθήματα respect και τρίχες κατσαρές.. Η ΦΙΦΑ του Ιωσήφ Μπλάτερ, η ΟΥΕΦΑ που την ελέγχει σε μεγάλο βαθμό ο Ιωσήφ Μπλάτερ κυνηγάνε φαντάσματα ενώ οι εβραίοι για πολλοστή φορά κυνηγάνε τους πάντες!! Και δεν μιλάει κανείς.. Που είναι οι "αντιρατσιστές" να μας πούνε τι έγινε;; Τιμώρησαν τον Ολυμπιακό στο Καραϊσκάκη για ένα πανό που χαρακτηρίστηκε δήθεν ξενοφοβικό και κανείς δεν κατάλαβε τι έλεγε ενώ στα μέρη του Μπλάτερ ακούγονται κραυγες από μαϊμούδες στις εξέδρες!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών