Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Παρασκευή, Μαΐου 30, 2014

Η μάστιγα των αυτοκτονιών & η οικονομική κατάρρευση μιας ολόκληρης κοινωνίας


«Σύμφωνα με τα τελευταία επίσημα στοιχεία που έδωσε στη δημοσιότητα στα τέλη του 2012 το Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη, κατά την περίοδο 1.1.2009 - 28.8.2012 οι τελεσθείσες αυτοκτονίες και οι απόπειρες ανήλθαν σε 3.124 πανελλαδικά. Οι αριθμοί αυτοί, όμως, αμφισβητούνται, καθώς ειδικοί αναφέρουν ότι ο αριθμός αυτός είναι πολύ μεγαλύτερος, διότι - όπως υποστηρίζουν - πολλές αυτοκτονίες αλλά και απόπειρες δεν καταγράφονται. Είναι, μάλιστα, χαρακτηριστικό ότι......
δεν έχουν ακόμη δημοσιοποιηθεί τα στατιστικά της τελευταίας διετίας κατά την οποία ο ελληνικός πληθυσμός αντιμετωπίζει εντονότερα τις επιπτώσεις της οικονομικής κρίσης. Ωστόσο, το Δίκτυο Καταγραφής του Κέντρου Πρόληψης της Αυτοκτονίας κατέγραψε ήδη 231 αυτοκτονίες από τον Ιανουάριο μέχρι τον Αύγουστο του 2013. Την ίδια στιγμή, τα ποσοστά διπλασιάστηκαν την τριετία 2009 - 2011 σε σχέση με το παρελθόν. Συνολικά, ο αριθμός των αυτοκτονιών γι αυτή την τριετία ανέρχεται στις 1245. Μέσα σε έναν χρόνο, από το 2009 ως το 2010, περίπου 551 Έλληνες αυτοκτόνησαν καθαρά λόγω των συνεπειών της κρίσης υποστηρίζει - μεταξύ άλλων - η πρώτη έρευνα σχετικά με το θέμα, η οποία διεξήχθη από το βρετανικό πανεπιστήμιο του Πόρτσμουθ, που δημοσιεύει ο Guardian. Σύμφωνα με την έρευνα, κάθε ποσοστιαία μονάδα μείωσης των κρατικών δαπανών, αντιστοιχεί σε αύξηση κατά 0,43% του ποσοστού αυτοκτονιών. Ο Έλληνας οικονομολόγος Νικόλαος Αντωνακάκης, που συμμετείχε στην έρευνα αναφέρει πως διαπίστωσαν ότι μεταξύ του 2009 και του 2010, το ποσοστό των αυτοκτονιών ήταν περίπου δύο άνθρωποι ανά ημέρα και ότι ο ένας από τους δύο αυτοκτόνησε για λόγους που σχετίζονταν μόνο με την κρίση. Αξιοσημείωτο είναι το γεγονός ότι πρόκειται για την μεγαλύτερη αύξηση που έχει καταγραφεί στην Ελλάδα τα τελευταία 50 χρόνια, οπότε και ξεκίνησε η επίσημη καταγραφή για τις αυτοκτονίες στη χώρα. Όπως λένε οι ειδικοί, τα επόμενα χρόνια οι αυτοκτονίες είναι πολύ πιθανό να αποτελούν τη δεύτερη αιτία θανάτου στη χώρα μας. Παράλληλα, παρατητήθηκε αύξηση του αριθμού των αυτοκτονιών στις ηλικίες 15-35 ετών, γεγονός που θα πρέπει να μας προβληματίζει. Οι δανειολήπτες επίσης αυτοκτονούν υπό την πίεση των χρεών τους. Εκρηκτικές διαστάσεις λαμβάνουν οι αυτοκτονίες των δανειοληπτών που αδυνατούν να ανταποκριθούν στις υποχρεώσεις τους, υπό την πίεση που υφίσταται από τις εισπρακτικές εταιρείες. Σύμφωνα επίσης με τα όσα καταγγέλλει ο  Σύλλογος Ομολογιούχων, συνολικά 17 ομολογιούχοι οδηγήθηκαν στην αυτοκτονία, υπογραμμίζοντας ότι οιηθικοί αυτουργοί των αυτοκτονιών αυτών είναι οι ίδιοι άνθρωποι που είχαν υποσχεθεί και δεσμευτεί επίσημα για άμεση αποκατάσταση των αποταμιεύσεων 15.000 Ελληνικών οικογενειών
Τα παραπάνω στοιχεία αποτελούν τα επίσημα στοιχεία για τις αυτοκτονίες στη χώρα μας στον καιρό του Μνημονίου. Χιλιάδες άνθρωποι που κάποτε επένδυσαν στο ότι θα έχουν δουλειά ώστε να αποπληρώσουν ενδεχόμενα τραπεζικά στεγαστικά και καταναλωτικά δάνεια, ήρθαν τελικά αντιμέτωποι με το πραγματικό πρόσωπο του σιωνιστικού καπιταλιστικού τέρατος. Σε μια χώρα που καταρρέει οικονομικά και εκατοντάδες ελληνικές επιχειρήσεις έβαλαν λουκέτο ή απέλυσαν μεγάλο ποσοστό εργαζομένων, ο οικονομικός θάνατος του πλέον ανύπαρκτου κράτους φαίνεται πως επιφέρει σταδιακά και βιολογικό θάνατο για πολλούς συμπολίτες μας. Τη θέση τους στον κοινωνικό ιστό έχουν καταλάβει ήδη άλλωστε οι ορδές λαθρομεταναστών που εγκατέστησαν στη χώρα μας οι «δημοκράτες», οι οποίοι εκτός από την άμεση βιολογική εξόντωση Ελλήνων μέσω της σοκαριστικού μεγέθους εγκληματικότητας, είναι υπεύθυνοι και για την εκτόξευση της ανεργίας σε ποσοστά που προκαλούν λυπηρή έκπληξη και επονείδιστη ευρωπαϊκή πρωτιά.
Αδιαμφισβήτητα, όταν ένα θλιβερό κοινωνικό φαινόμενο καταλήγει να πλήττει τεράστια ποσοστά πληθυσμού και μάλιστα νεαρού πληθυσμού που βρίσκεται στα ακμαία του χρόνια, μιλάμε πλέον για εθνοκτόνα μάστιγα. Χιλιάδες άνθρωποι κάτω των 45 ετών και ειδικά άνδρες οδηγήθηκαν στο να θέσουν τέλος στη ζωή τους βρισκόμενοι στα τραγικά οικονομικά αδιέξοδα στα οποία τους έβαλαν οι πολιτικοί του «συνταγματικού τόξου». Η εξοργιστική πραγματικότητα είναι πως οι ίδιοι πολιτικοί έχουν το θράσος να περιφέρονται σαν μαϊντανοί ακόμα και σήμερα στα κανάλια και να αφιερώνουν ώρες σε συζητήσεις επί συζητήσεων αναλύοντας άγνωστες στο ευρύ κοινό έννοιες οικονομικών και τεχνικές ορολογίες, ψυχρούς αριθμούς και υπολογισμούς, θεωρώντας αυτές τις χιλιάδες αυτοκτονίες ως μια απλή «παρενέργεια» της δολοφονικής τους πολιτικής, του δολοφονικού συστήματος το οποίο υπηρετούν. Ομοίως, οι μισέλληνες της αριστερής αντιπολίτευσης που ωρύονται με τις ώρες για μεμονωμένους θανάτους λαθρομεταναστών που αλληλοεκτελούνται μέσω γνωστών ομοεθνών τους συμμοριών, δεν φαίνεται να ασκούν με ζήλο την ίδια δακρύβρεχτη πολιτική υπέρ των χιλιάδων αθώων Ελλήνων που το αδιέξοδο της πολυπολιτισμικότητας τους ώθησε στην ανεργία.
Αυτό που δεν μας αποκαλύπτουν οι επιστημονικές έρευνες είναι πως μια κοινωνία πάσχει σε μεγάλο βάθος κυρίως πνευματικά και ηθικά και μετά οικονομικά, όταν 3.500 Έλληνες καταλήγουν στην αυτοκτονία μέσα σε λίγα χρόνια, αντί να παλέψουν για να διεκδικήσουν τη ζωή τους. Πρόκειται για νεκρούς ενός αθόρυβου πολέμου σε καιρούς Δημοκρατίας, αυτού του λυσσαλέου πολέμου που ασκούν οι σιωνιστές και οι εντολοδόχοι τους στα απανταχού έθνη. Τα αίτια αυτής της μάστιγας των αυτοκτονιών δεν είναι απλώς η πτώχευση, η ανέχεια, η αδυναμία  εκπλήρωσης των υποχρεώσεων. Είναι ότι το οικοδόμημα του σύγχρονου τρόπου ζωής είναι σαθρό, είναι ότι χάθηκε η πίστη σε άυλα ιδανικά, είναι ότι ο Έλληνας έπαψε να ονειρεύεται και να ελπίζει, διότι οι παγκοσμιοποιητές επιδιώκουν να πιστεύουμε ότι είναι παντοδύναμοι. Είναι ότι στο πέρασμα των χρόνων και με την πλύση εγκεφάλου από τα ΜΜΕ, ο ηρωϊκός τρόπος ζωής αντικαταστάθηκε για την πλειοψηφία των ατόμων από τον υλικό και ατομιστικό τρόπο ζωής. Είναι ότι ακόμα και σήμερα μερικοί νεοέλληνες είναι πρόθυμοι να αποσιωπήσουν τις εθνικές προδοσίες και τους νεκρούς της Ιστορίας μας αν πρόκειται αυτός που θα εκλέξουν να δείξει εύνοια προς αυτούς και να τους βοηθήσει να βολευτούν.
Μόνο η Χρυσή Αυγή μπορεί να δώσει πνοή στο άψυχο σώμα που έχουν καταντήσει οι τρισάθλιοι ηγέτες την Ελλάδα. Τα μνημόνια όχι μόνο δεν έσωσαν κανέναν από τη χρεωκοπία αλλά αντιθέτως όπως λένε και οι ίδιοι οι αριθμοί, αποτελούν την ταφόπλακα και την εξόντωση των Ελλήνων και κάθε ευρωπαϊκού λαού που βρίσκεται υπό τον κλοιό των διεθνών τοκογλύφων. Η Χρυσή Αυγή δεν υπόσχεται θέσεις ούτε χρήματα, όμως η δική μας κοσμοθεωρία δημιουργεί έναν Νέο Άνθρωπο, γεννημένο ξανά από την αρχή σε έναν κόσμο Αξιών. Έναν Νέο Άνθρωπο που δεν υποχωρεί μπροστά στη λαίλαπα, έχει τα πνευματικά όπλα, τις Ιδέες, να προχωρήσει μπροστά με Πίστη, να γονατίσει αυτούς που αποπειράθηκαν να του αρπάξουν τη Γη και την Τιμή του.
 
Και μην έχοντας πιο κάτου άλλο σκαλί
να κατρακυλήσεις πιο βαθιά
στου Κακού τη σκάλα,
για τ' ανέβασμα ξανά που σε καλεί
θα αιστανθείς να σου φυτρώσουν, ω χαρά!
Τα φτερά, τα φτερά τα πρωτινά σου τα μεγάλα!
 
Κωστής Παλαμάς, απόσπασμα από τον «Προφητικό», «Ο Δωδεκάλογος του Γύφτου»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών