Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Παρασκευή, Μαΐου 30, 2014

ΚΟΚΚΙΝΑ ΣΚΥΛΙΑ ΤΟΥ ΣΑΜΑΡΑ ΕΠΙΤΕΘΗΚΑΝ ΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΣΤΗ ΜΥΤΙΛΗΝΗ – ΤΗΝ ΕΥΘΥΝΗ ΑΝΕΛΑΒΕ Ο ΣΥΡΙΖΑ!

1879 Όπως έγινε γνωστό εχθές το βράδυ με έκτακτη είδηση που δημοσίευσε η κεντρική ιστοσελίδα της Χρυσής Αυγής, αφηνιασμένα κόκκινα βρωμόσκυλα του γερμανόδουλου φον Αντωνάκη, λυσσασμένα από την πρόσφατη εκλογική επιτυχία της Χρυσής Αυγής, επιτέθηκαν στα γραφεία του Κινήματος στη Μυτιλήνη (απ’ όπου κατάγεται ο υπουργός της καθεστωτικής «δικαιοσύνης» Αθανασίου – τυχαίο; Δε νομίζουμε…), προκαλώντας εκτεταμένες ζημιές, υπό τα απαθή όμματα της αστυνομίας – κατόπιν αυστηρών «άνωθεν εντολών».
Λίγη ώρα μετά τη βρώμικη παρακρατική επίθεση των κόκκινων βρωμόσκυλων, η....
κεντρική βοθροσελίδα του ΣΥΡΙΖΑ ανέλαβε ξεδιάντροπα την ευθύνη για την επίθεση, για λογαριασμό του συνονθυλεύματος, παραθέτοντας με χάρη και καμάρι φωτογραφία με την σπασμένη ταμπέλα των γραφείων του Κινήματος, για να χαρούνε τα συντρόφια. Ιδού η ανάληψη ευθύνης από τις ταπεινές δήθεν «αντιμνημονιακές» σφουγγαρίστρες του φον Αντωνάκη, της φράου Μέρκελ και των διεθνών τοκογλύφων:
«Μαζική αντιφασιστική πορεία στη Μυτιλήνη για να μην ανοίξουν τα γραφεία της Χρυσής Αυγής
Περίπου 500 αντιφασίστες και αντιφασίστριες ξεκίνησαν το απόγευμα της Πέμπτης από την πλατεία Σαπφούς στη Μυτιλήνη μια μαζική, πολύ δυναμική πορεία ενάντια στο άνοιγμα των γραφείων της Χρυσής Αυγής. Η πορεία διεξάγεται σε ενθουσιώδες κλίμα. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, η ισχυρή αστυνομική παρουσία δεν κατάφερε να διαλύσει την συγκέντρωση, αφού δέχτηκε την απάντηση των διαδηλωτών. Τα γραφεία της Χρυσής Αυγής ξεκίνησαν να λειτουργούν πριν από μερικές μέρες»
(ΥΓ): Αλλά, ρόδα είναι και γυρίζει συντρόφια…
πηγή

2 σχόλια:

  1. https://www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=uf937rfGZpU


    Το είπε και ο Βέγγος "ΓΙΑ ΤΗΝ ΧΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ".

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΤΙ ΕΙΧΕ ΠΕΙ ΚΑΠΟΤΕ Ο ΑΘΛΙΩΤΕΡΟΣ ΟΛΩΝ, ΠΟΥ ΜΕΤΑ ΤΟΥΣ ΠΑΣΟΚΟΥΣ ΕΦΕΡΕ ΤΑ ΚΟΥΜΟΥΝΙΑ ΣΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ!!! ΕΓΩ ΘΑ ΤΟΥΣ ΒΓΑΛΩ ΤΙΣ ΚΟΥΚΟΥΛΕΣ. ΠΟΤΕ ΘΑ ΤΙΣ ΒΓΑΛΕΙΣ ΡΕ ΕΛΕΕΙΝΕ????????

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών