Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Παρασκευή, Μαΐου 30, 2014

Ποιοι Έλληνες θα πάνε στην συνεδρίαση της Λέσχης Μπίλντερμπεργκ;


Ποιοι Έλληνες θα πάνε στην συνεδρίαση της Λέσχης Μπίλντερμπεργκ;

Η γνωστή Λέσχη πρόκειται τις προσεχείς ημέρες να έχει την ετήσια συνάντηση της, πάντα με σκοπούς και θέματα που δεν βγαίνουν στο φως της δημοσιότητας, όμως άπτονται της διεθνούς εξωτερικής πολιτικής, της οικονομικής πολιτικής και της προώθησης της παγκοσμιοποίησης. Κατά καιρούς έχουν συμμετάσχει ηχηρά ονόματα της Ελληνικής πολιτικής σκηνής, όπως ο Παπαχελάς, ο Βερεμής και πάρα πολλοί άλλοι.
Τις επόμενες ημέρες πρόκειται να διεξαχθεί στη Δανία η συνάντηση για το 2014 και η λίστα με τους συμμετέχοντες βρίσκεται ήδη στην ιστοσελίδα της εν λόγω στοάς. Παραθέτουμε τα ονόματα για Ελλάδα:
Γιώργος Ζανιάς, Πρόεδρος Εθνικής Τράπεζας
Τσούκαλης Λουκάς, πρόεδρος ΕΛΙΑΜΕΠ
Μητσοτάκη Αλεξάνδρα, πρόεδρος της ΜΚΟ Action Aid Hellas
Η σύνθεση της «Ελληνικής» αποστολής για άλλη μία φορά επιβεβαιώνει τους......
σκοπούς της εν λόγω «στοάς» - λέσχης. Έχουμε τον πρόεδρο της Εθνικής τράπεζας που καθορίζει εν πολλοίς την οικονομική πολιτική της χώρας, έχουμε τον πρόεδρο του μεγαλύτερου think tank που αφορά την εξωτερική πολιτική, και την πρόεδρο μίας ΜΚΟ που έχει ως πυρήνα της τον αντιρατσισμό και την βοήθεια προς τρίτες χώρες.
Παραθέτουμε ακολούθως μερικούς από τους χρηματοδότες της Action Aid και του ΕΛΙΑΜΕΠ, για να αντιληφθεί ο καθείς τι ακριβώς συμβαίνει:
Ευρωπαϊκή Επιτροπή, INTRACOM Α.Ε, Παγκόσμια Τράπεζα, Διεύθυνση Δημόσιας Διπλωματίας του ΝΑΤΟ, Πρεσβεία Γερμανίας, Ίδρυμα Ιωάννη Σ. Λάτση, Όμιλος ACHMEA- Interamerican, Όμιλος Επιχειρήσεων Μυτιληναίος.
Ενδεικτικό των θέσεων που λαμβάνουν τα εν λόγω «ευαγή» ιδρύματα είναι ότι επικεφαλής της ερευνητικής ομάδας του ΕΛΙΑΜΕΠ σε θέματα μετανάστευσης είναι κάποια κα. Γκέμι, γεννηθείσα και αναθρεμμένη στα Τίρανα της Αλβανίας.
Από την άλλη μεριά η Action Aid περήφανα δηλώνει στην ιστοσελίδα της ότι μετέφερε ανθρωπιστική βοήθεια 6,300, 598 προς τρίτες χώρες, την ίδια ώρα που τα ελληνόπουλα λιποθύμαγαν στα σχολεία, ενώ οι γονείς τους και οι παππούδες τους έψαχναν στα σκουπίδια για φαγητό. Την συγγένεια της προέδρου με την οικογένεια Μητσοτάκη θα μας επιτρέψετε να την αφήσουμε ασχολίαστη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών