Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Παρασκευή, Μαΐου 30, 2014

Πανωλεθρία Σαμαρά λόγω Χρυσής Αυγής: αποχώρησε με σκυμμένο το κεφάλι από το Μαξίμου


Πανωλεθρία Σαμαρά λόγω Χρυσής Αυγής: αποχώρησε με σκυμμένο το κεφάλι από το Μαξίμου

Σε ατέλειωτο εφιάλτη έχει εξελιχθεί για την Χούντα Βενιζέλου-Σαμαρά η αντισυνταγματική πολιτική δίωξη εις βάρος του Λαϊκού Συνδέσμου-Χρυσή Αυγή. Η χθεσινή συνάντηση Σαμαρά και Βενιζέλου στο Μέγαρο Μαξίμου στιγματίστηκε από την αιφνίδια αποχώρηση του πρωθυπουργού, με την απίθανη δικαιολογία πως έχει κάποια... κοινωνική υποχρέωση!
Μετά από μιάμιση ώρα κατά την οποία κυρίαρχο θέμα συζήτησης υπήρξε η άνοδος της Χρυσής Αυγής και η αντιμετώπισή της, ο αντιπρόεδρος της Χούντας και πρόεδρος του κλεφτοΠΑΣΟΚ, Ε. Βενιζέλος ανέλαβε τα ηνία της εξουσίας, καθώς ο Α. Σαμαράς είχε κάποια «κοινωνική υποχρέωση», σαφώς σημαντικότερη από τα δραματικά προβλήματα της χώρας!
Ακολούθησε σύσκεψη στο πρωθυπουργικό γραφείο με επικεφαλής τον.....
Βενιζέλο και απόντα τον Σαμαρά, στην οποία συμμετείχαν ο υπουργός Δικαιοσύνης Χ. Αθανασίου (ο οποίος κλήθηκε να σπεύσει στο Μαξίμου) και ο υπουργός Επικρατείας Δ. Σταμάτης. Τι ακριβώς είχε συμβεί; Δύο είναι τα επικρατέστερα σενάρια.
Το πρώτο σενάριο θέλει τον Α. Σαμαρά να είναι εξόχως δυσαρεστημένος από τον υπουργό Δικαιοσύνης και τις αλλεπάλληλες γκάφες ολκής στο ζήτημα της Χρυσής Αυγής, οπότε συμφώνησε με τον συνέταιρό του στη Χούντα Βενιζέλο για την κατεύθυνση που πρέπει να δοθεί στην υπόθεση, μετά την εκλογική σφαλιάρα 540.000 Ελλήνων προς τους νοσηρούς εγκεφάλους της βρώμικης πολιτικής μεθόδευσης. Ο ίδιος ο πρωθυπουργός αρνήθηκε να δει τον υπουργό του, φθάνοντας στο σημείο να επιτρέψει στον Βενιζέλο να προΐσταται συσκέψεως στο πρωθυπουργικό γραφείο!
Το δεύτερο σενάριο θέλει τον πρωθυπουργό να επιχειρεί να αποφύγει καταστάσεις οι οποίες δύνανται να πλήξουν περαιτέρω την ήδη καταρρακωμένη συνταγματική διάκριση των εξουσιών. Προκειμένου λοιπόν να γίνει ξανά αντικείμενο συζήτησης η πρωθυπουργική παρέμβαση στο έργο της Δικαιοσύνης, ο Σαμαράς ανέθεσε στο Βενιζέλο το έργο της καθοδήγησης του Χ. Αθανασίου και των ενεργειών τις οποίες καλείται ο τελευταίος να αναλάβει, σε συνεργασία με τους επίορκους του δικαστικού σώματος.

Επισήμως, δόθηκε ως αιτιολογία της συνάντησης «οι αλλαγές που πρόκειται να γίνουν στο νέο Κώδικα Πολιτικής Δικονομίας», δίχως βεβαίως να πείσει κανέναν. Ο πραγματικός λόγος της σύσκεψης ήταν η από δω και πέρα εξέλιξη στο ζήτημα της Χρυσής Αυγής, όπου η Χούντα Βενιζέλου-Σαμαρά έχει εκτεθεί ανεπανόρθωτα. Πολλώ δε μάλλον από τη στιγμή κατά την οποία πάνω από μισό εκατομμύριο Έλληνες περιφρόνησαν την πολιτική τρομοκρατία και την καθημερινή κατασυκοφάντηση του Λαϊκού Εθνικιστικού Κινήματος από τα μέσα μαζικής εξαπάτησης, στηρίζοντας συνειδητά Λαϊκό Σύνδεσμο-Χρυσή Αυγή.
Καθίσταται σαφές ότι ο Βενιζέλος ενήργησε σε ρόλο μεσολαβητή και μεταφορέα των πρωθυπουργικών κατευθυντήριων γραμμών προς τον Χ. Αθανασίου. Αναμένεται εντός των προσεχών ημερών, να διαπιστώσουμε στην πράξη το περιεχόμενο της νέας κατεύθυνσης της Χούντας επί του ζητήματος της παράνομης πολιτικής δίωξης, την οποία αποδοκίμασε ένα διόλου ευκαταφρόνητο τμήμα του Ελληνικού Λαού.
Ο δικαστικός κόσμος είναι εξοργισμένος από τις παράνομες και αντισυνταγματικές μεθοδεύσεις, ο Ελληνικός Λαός αντιστάθηκε σε ένα νοσηρό πολιτικό σκηνικό που δημιουργήθηκε με στόχο τη νόθευση -επί της ουσίας- του εκλογικού αποτελέσματος και οι πρωταγωνιστές της πρωτοφανούς αυτής πολιτικής σκευωρίας καλούνται πλέον να σημάνουν άτακτη υποχώρηση.
Η αποφυλάκιση του Αρχηγού και των βουλευτών της Χρυσής Αυγής δεν αποτελεί απλώς μονόδρομο για τη Χούντα των Μνημονίων, αλλά παλλαϊκή απαίτηση!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών