Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Δευτέρα, Αυγούστου 11, 2014

Ένοχη σιωπή από τα διαπλεκόμενα ΜΜΕ για την αποφυλάκιση του βουλευτή Ματθαιόπουλου

Ελεύθερος είναι εδώ και λίγη ώρα ο Συναγωνιστής Αρτέμης Ματθαιόπουλος, αφού το Δικαστικό Συμβούλιο έκρινε απαράδεκτη, από όλες τις απόψεις την προφυλάκισή του.

Σε αντίθεση με την προφυλάκισή του, όπου όλα τα ΜΜΕ βρίσκονταν εκεί για να την καλύψουν, τώρα απόλυτη σιωπή κάλυψε την αποφυλάκισή του, αφού κανένας δημοσιογράφος δεν θεώρησε ότι θα έπρεπε να «καλύψει» την εν λόγω είδηση.

Ο λόγος που υπήρξε μία τέτοιου είδους συνωμοσίας της σιωπής από πλευράς των καθεστωτικών ΜΜΕ είναι ότι δεν υπήρχε τρόπος να παρουσιαστεί η εν λόγω είδηση, χωρίς να...
αποτελέσει ένα άνευ προηγουμένου πλήγμα στην όλη σκευωρία. Η δημοσιοποίηση της είδησης θα προκαλούσε τον απλό συλλογισμό που μοιραία θα κατέληγε στην ανάδειξη της αδικίας και της σκευωρίας να προφυλακίζεται κάποιος μόνο και μόνο επειδή είναι μέλος του Πολιτικού Συμβουλίου ενός νόμιμου πολιτικού κόμματος.

Αυτή η ένοχη σιωπή τους, η οποία ήταν εφάμιλλη με την σιωπή που κάλυψε την σκανδαλώδη (ν)τροπολογία - δώρο της κυβέρνησης προς τους «νταβατζήδες» της παραπληροφόρησης, αποτελεί και απόδειξη της ενοχής τους, αλλά και της παραπληροφόρησης που λαμβάνει ο Λαός.
Δεν ήταν, άραγε, σημαντική είδηση η αποφυλάκιση ενός αδίκως διωκόμενου Βουλευτή; Προφανώς και ήταν σημαντική, όμως η μετάδοση της δεν συνέφερε το αμαρτωλό κλεπτοκρατικό καθεστώς ούτε τους καναλάρχες - εργολάβους του.

Οι καναλάρχες εξακολουθούν να νομίζουν ότι άμα κάτι δεν το παρουσιάσουν στα δελτία ειδήσεων τους θα πάψει να υφίσταται. Την ίδια τακτική είχαν πριν τις εκλογές του Μαΐου του 2012 για τα ποσοστά της Χρυσής Αυγής. Δεν τα εμφάνιζαν ελπίζοντας ότι αυτά θα πάψουν να υπάρχουν. Όμως, όπως έχουν μάθει πλέον, με πολλά παραδείγματα, η πραγματικότητα δεν έχει σχέση με τα δελτία ειδήσεών τους. Το ότι ο διευθυντής του δελτίου ειδήσεων λέει ότι κάτι «δεν είναι είδηση», αυτό δεν σημαίνει ότι δεν υφίσταται. Το ότι κάτι επιλέγουν να μην το παρουσιάσουν, δεν σημαίνει ότι δεν έγινε.

Θρέφουν ελπίδες ότι θα μπορούν να χειραγωγούν ες αεί τους Έλληνες με τα στημένα δελτία ειδήσεών τους, τα οποία παραπληροφορούν και είναι σχεδιασμένα για να σχηματίζουν την κοινή γνώμη. Γνωρίζουν, όμως, την πλήρη απαξία των Ελλήνων, οι οποίοι τους έχουν γυρίσει την πλάτη, αναγνωρίζοντας τα ψεύδη που εκτοξεύουν εναντίον τους στα δελτία ειδήσεων.

Το γεγονός πως ο Συναγωνιστής Ματθαιόπουλος είναι πλέον ελεύθερος δεν μπορούν να το καλύψουν με την ένοχη και έμμισθη σιωπή τους. Όπως δεν μπορούν να καλύψουν με την σιωπή τους ότι η Χρυσή Αυγή υπόκειται μία άδικη πολιτική δίωξη που παρόμοια της δεν έχει εκτυλιχθεί ούτε στην Ουγκάντα.

Η Αλήθεια νομοτελειακά επικρατεί το ψεύδους και έτσι είναι μοιραίο ότι ο Κιμ Γιονγκ Ουν των Βαλκανίων και εκλεκτός των «νταβατζήδων», Αντώνης Σαμαράς, και οι υπόλοιποι σκευωροί θα έρθουν αντιμέτωποι με τις ευθύνες που τους αναλογούν.

πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών