Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Δευτέρα, Αυγούστου 11, 2014

Ολική κατάρρευση Σαμαρά: άρον - άρον προς εκλογές!

Ενώ τα δημοσιογραφικά φερέφωνα και ενεργούμενα διαλαλούν τους ευσεβείς πόθους της Χούντας Βενιζέλου-Σαμαρά προς αντιστροφή του δυσμενούς πολιτικού κλίματος, κάνοντας λόγο για έξοδο από την κρίση και παρόμοιες τέτοιου τύπου φαιδρότητες, η πραγματικότητα παρουσιάζεται αντιδιαμετρικά αντίθετη, προμηνύοντας το πολιτικό τέλος της επονείδιστης Τυραννίας της συνομοταξίας ΝΔ και ΠΑΣΟΚ.

Δειλά δειλά, δημοσιογραφικές πηγές υποχρεώνονται σε αποκάλυψη της κοινωνικής και πολιτικής πραγματικότητας, ούτως ώστε να αποφύγουν την δυσάρεστη έκθεση στα μελλοντικά εκλογικά αποτελέσματα. Εξαιτίας αυτού, εν μέσω απόλυτης σιωπής εις ότι αφορά δημοσκοπήσεις που αυτό τον καιρό διενεργούνται, ειδησεογραφική ιστοσελίδα κάνει λόγο για δημοσκόπηση εταιρείας για λογαριασμό της ΝΔ, η οποία...
αποτυπώνει την συντριπτική κατάρρευση της πατριδοκάπηλης και αντεθνικής συμμορίας της Συγγρού.

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρεται στο εν λόγω δημοσίευμα, το κόμμα του Σαμαρά καταγράφει ποσοστά της τάξεως του 15-16%, χάνοντας σε ταχύτατο χρονικό διάστημα σημαντικότατες δυνάμεις και παρουσιάζοντας μη αναστρέψιμη καθοδική πορεία.

Ούτε η δήθεν έξοδος από την κρίση, την οποία ανακοινώνει ανά δίμηνο ο πρωθυπουργός, ούτε οι φρούδες υποσχέσεις στους ένστολους για επιστροφή αναδρομικών, ούτε βεβαίως η δήθεν οργανωμένη επιχείρηση σύλληψης του αριστερού ληστοτρομοκράτη Μαζιώτη κατόρθωσαν να ανατρέψουν την κατιούσα της κοινωνικής επιρροής του κόμματος της Συγγρού. Τουναντίον μάλιστα, τα ποσοστά του ολοένα και μειώνονται, ενώ τα νέα φοροεισπρακτικά μέτρα επιδεινώνουν ακόμη περισσότερο το ήδη βεβαρυμμένο κλίμα για τον Σαμαρά και την κλίκα του.

Το ακόμη χειρότερο νέο για την συμμορία Σαμαρά είναι ότι στην ίδια δημοσκόπηση η Χρυσή Αυγή βρίσκεται στο 10%, καταγράφοντας μάλιστα ανοδικές τάσεις, ενδεικτικές της οργής των Ελλήνων για τα προεκλογικά ψεύδη του πρωθυπουργού, τα οποία διαφαίνονται πλέον ξεκάθαρα στον ορίζοντα της καθημερινότητάς τους.

Η έτερη χουντοσυμμορία του κλεφτοΠΑΣΟΚ, παρουσιάζεται στατική στα επίπεδα του 7-8%, ποσοστό το οποίο διατηρείται χάρη στις κυβερνητικές παροχές των απατεώνων της Χαρ. Τρικούπη, εν είδη φιλιού-πολιτικής ζωής στη σοσιαληστρική συμμορία από τον συνέταιρο Σαμαρά.
Καθίσταται σαφές πως η Συγγρού δεν καλείται πλέον να διαχειριστεί μια ευθεία αντιπαράθεση με το Σύριζα η οποία θα κριθεί στο νήμα, αλλά μια σωτήρια για το Έθνος και το Λαό μας συντριβή, η οποία θα οδηγήσει αναπόφευκτα στην πολιτική σύμπραξη της αριστεράς του Σύριζα και της ψοφοδεξιάς της ΝΔ, προκειμένου να αντιμετωπιστεί η προελαύνουσα Χρυσή Αυγή.

Έτσι ερμηνεύονται και τα δείγματα γραφής των τελευταίων ημερών, με πανταχόθεν εκ νέου επιθέσεις στο Κίνημα των Ελλήνων Εθνικιστών και καλλιέργεια κλίματος πολιτικής τρομοκρατίας προκειμένου να μετριαστεί ο βαθμός της εκλογικής καταστροφής.
Εκλογές λοιπόν προ των πυλών, ούτως ώστε να διασωθεί στο μέτρο του δυνατού η παράταξη της Συγγρού στη μετά Σαμαρά εποχή.

πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών