Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Δευτέρα, Αυγούστου 11, 2014

Εθνικιστική δράση συμπαράστασης στην Χρυσή Αυγή στο Λονδίνο - Φωτορεπορτάζ

Είναι γνωστό σε όλους πως πλέον η Χρυσή Αυγη αποτελεί πανευρωπαϊκό πρότυπο Θυσίας και Αγώνα εναντίον της Παγκοσμιοποίησης, που αποτελεί τον μόνιμο ορκισμένο εχθρό των Εθνών. Η πολεμική που δέχεται η Χρυσή Αυγή από σύσσωμο το εθνοπροδοτικό καθεστώς δείχνει τον δρόμο που πρέπει να ακολουθήσουν και τις θυσίες που πρέπει να υποστούν οι Λαοί, προκειμένου να διεκδικήσουν την Ανεξαρτησία τους από τον Παγκόσμιο Αφέντη.
  
Οι Εθνικιστές του πολωνικού Κινήματος, Αναγέννηση της Πολωνίας, ΝΟΡ, διενήργησαν εκτεταμένη ενημερωτική δράση στο Λονδίνο με επίκεντρο την Ελληνική Πρεσβεία και την Ελληνορθόδοξη...
Εκκλησία της Αγίας Σοφίας, όπου μοίρασαν ενημερωτικό υλικό για τις πολιτικές διώξεις που υπόκειται η Χρυσή Αυγή. Σας μεταφέρουμε το ρεπορτάζ τους από την εκδήλωση, όπως γράφηκε από τους ίδιους και παρατέθηκε στην ιστοσελίδα τους:



Δράσεις αλληλεγγύης για τους φυλακισμένους ακτιβιστές της Χρυσής Αυγής διεξήγαγαν Συναγωνιστές του ΝΟΡ στο Λονδίνο. Αυτή τη φορά ορίστηκαν δύο «στόχοι»: Η Ελληνική Πρεσβεία και η Ελληνική Ορθόδοξη Εκκλησία της Αγίας Σοφίας.



Σε αντίθεση με τις προηγούμενες πικετοφορίες, αυτή τη φορά το προσωπικό της πρεσβείας κάλεσε την αστυνομία, που ήρθε στην περιοχή με δύο περιπολικά. Οι αστυνομικοί προσπάθησαν να ονομάσουν "παράνομη συνάθροιση" την νόμιμη δράση μας, αλλά επειδή δεν υπήρχε τίποτα το παράνομο αναγκάστηκαν να αποχωρήσουν.



Στην Εκκλησία της Αγίας Σοφίας που αποτελεί το παραδοσιακό σημείο συνάντησης των Ελλήνων της διασποράς, ο κόσμος λάμβανε πρόθυμα το ενημερωτικό υλικό για τις πολιτικές διώξεις κατά των ηγετών της Χρυσής Αυγής, εκφράζοντας συχνά πολύ δυσάρεστες απόψεις σχετικά με τις δυνάμεις που κυβερνούν τη σύγχρονη Ελλάδα.



Κατά τη διάρκεια της δράσης που χρησιμοποιήθηκαν η Σημαία της Πολωνίας, Σημαία της Χρυσής Αυγής και Σημαία του Ε.ΛΑ.Μ.



πηγή

1 σχόλιο:

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών