Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Δευτέρα, Αυγούστου 11, 2014

Η Χρυσή Αυγή μπαίνει για τα καλά στην τοπική αυτοδιοίκηση - Ορκίστηκε ο Νικόλαος Λεμοντζής στο Περιφερειακό Συμβούλιο Ιονίων Νήσων


Το Σάββατο, 9 Αυγούστου , πραγματοποιήθηκε στην Κέρκυρα η ορκομωσία του εκλεγμένου περιφερειακού συμβούλου Συναγωνιστή Νικόλαου Λεμοντζή στο νέο περιφερειακό συμβούλιο Ιονίων Νήσων.

Ο Συναγωνιστής Λεμοντζής είναι ο πρώτος...
εκ των εκλεγμένων περιφερειακών συμβούλων της Χρυσής Αυγής, που αναλαμβάνει και επίσημα τα καθήκοντα του ενώ θα ακολουθήσουν και οι ορκομωσίες των δεκάδων περιφερειακών και δημοτικών συμβούλων του Κινήματος των Ελλήνων Εθνικιστών που εξελέγησαν σε όλη την Ελλάδα στις πρόσφατες αυτοδιοικητικές εκλογές.

Η ιστορική συμμετοχή της Ελληνικής Αυγής στο περιφερειακό συμβούλιο Ιονίων Νήσων αποτελεί ένα ακόμη βήμα στον διαρκή αγώνα της Χρυσής Αυγής ενάντια στο σάπιο πολιτικό κατεστημένο που λυμαίνεται την Πατρίδα μας. 

 
Χαρακτηριστικό δε της τελετής ορκομωσίας ήταν οτι οι σύμβουλοι, της υποστηριζόμενης απ'το ΣΥΡΙΖΑ, πλειοψηφούσας παράταξης απέφυγαν τον θρησκευτικό όρκο δίδοντας μόνο τον αντίστοιχο πολιτικό.

Η Χρυσή Αυγή θα δίνει πλέον τον Αγώνα τον καλό, για Πατρίδα, Λαό και Ελευθερία από ένα καινούργιο μετερίζι, αυτό της αυτοδιοίκησης. 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών