Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Δευτέρα, Αυγούστου 11, 2014

MYKONIAN ΜΑΚΗΣ: ΣΥΝΟΔΟΙΠΟΡΟΣ ΜΑΣ ΤΟ ΠΑΣΟΚ, Η ΨΗΦΟΣ ΣΤΗΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΕΙΝΑΙ ΒΑΘΙΑ… ΑΝΤΙΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗ!!!

Γράφει ο Αντίοχος.

Συνέντευξη στη φυλλάδα της πιάτσας Συγγρού «Παραπολιτικά» έδωσε ο επονομαζόμενος και… Mykonian (γιατί άραγε προτιμά το συγκεκριμένο νησί; Λέτε να υπάρχει… ειδικός λόγος;) Μάκης Βορίδης.

Ο κύριος Μάκης, λοιπόν, αποκάλυψε ότι ο φον Αντωνάκης θα σημάνει τον Σεπτέμβρη γενικό προσκλητήριο  των… υλικών κατεδαφίσεως (μπάζων…) της δήθεν «λαϊκής δεξιάς», ήτοι Καρατζαφέρη, Ζώη, Πολύδωρα, Νικολόπουλου και λοιπών αποτυχημένων.

Επίσης, ο κύριος Μάκης μας –ο οποίος πέρασε transit από το ΛάΟΣ, σύμφωνα με τον Γ. Καρατζαφέρη, κι έχει διατελέσει υπουργός Μεταφορών (αγγλιστί transport) στην κυβέρνηση Παπαδήμου- δήλωσε...
συνοδοιπόρος του κλεφτο-ΠΑΣΟΚ: «Αυτή τη στιγμή γίνεται μια μεγάλη εθνική προσπάθεια. Μια προσπάθεια στην οποία το ΠΑΣΟΚ ήταν και παραμένει συνοδοιπόρος».

Τέλος, ο κατά δήλωσίν του συνοδοιπόρος του κλεφτο-ΠΑΣΟΚ, απαντώντας στη γελοία ερώτηση «Θεωρείτε ότι ξεφύγαμε τον κίνδυνο του νεοναζιστικού κόμματος και πλέον είναι σε πτωτική πορεία με δεδομένο πως τον Δεκέμβριο αρχίζουν και οι δίκες των στελεχών της;», είπε τα εξής… κουφά:
«Θεωρώ ότι ο εφησυχασμός, η εντύπωση ότι ο κίνδυνος του νεοναζισμού πέρασε, θα ήταν ένα μεγάλο λάθος. Πρέπει να παραμένουμε σε εγρήγορση. Να καταδείξουμε –με τα λόγια και προπαντός τα έργα μας- ότι η ψήφος στην Χρυσή Αυγή δεν είναι απλώς ψήφος διαμαρτυρίας. Είναι μια επικίνδυνη επιλογή. Μια επιλογή που δεν συνάδει με τις αξίες και τα ήθη του Ελληνισμού. Είναι μια επιλογή που εκθέτει την χώρα μας και την οδηγεί στο διεθνές περιθώριο και στην απομόνωση. Είναι δηλαδή μια βαθιά αντιπατριωτική επιλογή».

Προφανώς, πατριωτική επιλογή κατά τον κύριο Μάκη μας, είναι η υποδούλωση της Ελλάδος στους διεθνείς τοκογλύφους και η συνοδοιπορία με το κλεφτο-ΠΑΣΟΚ! Τον παραδίδουμε στην αλάνθαστη κρίση σας!

(ΥΓ): Και για να μην ξεχνιόμαστε, μιας και μιλάμε περί πατριωτισμού, σας θυμίζουμε πως αιτιολόγησε ο –κατά δήλωσίν του- συνοδοιπόρος του κλεφτο-ΠΑΣΟΚ κύριος Μάκης μας, την επιλογή του να ψηφίσει υπέρ του εθνοκτόνου Μνημονίου, με… πατριωτικούς όρους. Καμαρώστε έναν… πατριώτη: «Οι γονείς μου είναι συνταξιούχοι του ΤΕΒΕ. Και η μητέρα μου και ο πατέρας μου. Γυρνώντας στο σπίτι θα με ρωτήσουν: «Τι ψήφισες; Ψήφισες να μειωθεί η σύνταξή μας; Τα 800 και τα 650 ευρώ μας. Αυτό ψήφισες;». Έχω μια απάντηση που δινόταν ιστορικά: «Μητρός τε και πατρός τε απάντων τε τιμιώτερον και αγιώτερον έστιν η πατρίς»…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών