Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τετάρτη, Σεπτεμβρίου 10, 2014

Υποτιμούν τη νοημοσύνη του Λαού: ο Παπούλιας καλεί για «δίκαιες» αποφάσεις τους δικαστικούς!


Υποτιμούν τη νοημοσύνη του Λαού: ο Παπούλιας καλεί για «δίκαιες» αποφάσεις τους δικαστικούς!

Ενώπιον ενός υπουργού ο οποίος έχει καταστρατηγήσει κάθε έννοια δικαιοσύνης, έχει καταπατήσει Σύνταγμα και Νόμους και παρεμβαίνει ωμά στο έργο της ανεξάρτητης κατά τ' άλλα δικαστικής εξουσίας, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας αποφάσισε να λάβει μέρος στον εμπαιγμό του Ελληνικού Λαού καλώντας σε «έξοδο από την κρίση με δίκαιες αποφάσεις»!
Η μόνη περίπτωση να δικαιολογηθεί η σημερινή παρέμβαση του Προέδρου της Δημοκρατίας, είναι εκείνη κατά την οποία θα βρισκόταν το τελευταίο έτος σε λήθαργο από τον οποίο μόλις ξύπνησε. Επειδή όμως κάτι τέτοιο δεν συνέβη, η προτροπή Παπούλια προς τους δικαστικούς λειτουργούς συνιστά μια ευθεία και ξεκάθαρη υποτίμηση της....
νοημοσύνης των Ελλήνων και των Ελληνίδων.
Η παραπάνω προεδρική προτροπή ακούστηκε κατά τη συνάντηση του Προέδρου με τη νέα ηγεσία της δικαστικής εξουσίας. Παραβρέθηκαν οι πρόεδροι και αντιπρόεδροι του Αρείου Πάγου και του Ελεγκτικού Συνεδρίου, καθώς και ο γενικός επίτροπος επικρατείας ενώ δεν θα μπορούσε να απουσιάζει ο υπ' αριθμόν ένα επίορκος υπουργός, Χαράλαμπος Αθανασίου. Ενώπιον του τελευταίου, ο Κάρολος Παπούλιας δήλωσε πως «βασικό στοιχείο της δημοκρατίας είναι η ταχύτητα της απονομής δικαιοσύνης», κάνοντας τους παριστάμενους να σφίγγουν τα δόντια για να μην ξεσπάσουν και εκατομμύρια Έλληνες να κλαίνε από τα γέλια. Την ίδια ώρα ο Χαράλαμπος Αθανασίου σφύριζε αδιάφορα κοιτώντας πότε το ταβάνι και πότε το ρολόι του, προσμένοντας απεγνωσμένα το πέρας της ανούσιας συνάντησης.
Όλες αυτές οι αβρότητες, οι φιλοφρονήσεις και οι «πατρικές» νουθεσίες, λαμβάνουν χώρα σε μια περίοδο κατά την οποία πέραν όλων των αντισυνταγματικών μέτρων που έχουν περάσει από το Συμβούλιο της Επικρατείας, έχει συντελεστεί ένα πρωτοφανές συνταγματικό πραξικόπημα, με τον Αρχηγό και βουλευτές της τρίτης πολιτικής δύναμης της χώρας να είναι προφυλακισμένοι, εξαιτίας μιας παράνομης πολιτικής δίωξης.
Μια παράνομη πολιτική δίωξη η οποία ομολογήθηκε από τον ίδιο τον πρώην γενικό γραμματέα της κυβέρνησης και έμπιστο σύμβουλο και φίλο του πρωθυπουργού, τον Τ. Μπαλτάκο, δίχως να συγκινηθούν οι δικαστικές αρχές! Επ' αυτής της πολιτικής σκευωρίας ο κύριος Πρόεδρος μάλλον δεν έχει ενημερωθεί ή όπως λένε οι κακές γλώσσες παριστάνει τον ανίδεο. Δεν μπορεί να ερμηνευθεί κατά διαφορετικό τρόπο το γεγονός ότι δεν ρώτησε καν, με ποια στοιχεία βρίσκεται στη φυλακή ο Αρχηγός ενός νομίμου Πολιτικού Κινήματος το οποίο ψήφισαν 550.000 συμπατριώτες μας.
Αυτά τα ολίγα, διότι οι πασόκοι και οι νεοδημοκράτες κλώνοι τους (στην απατεωνιά και στις μίζες) έχουν την εντύπωση πως απευθύνονται σε πρωτόγονους της αφρικανικής ηπείρου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών