Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τετάρτη, Σεπτεμβρίου 10, 2014

ΜΠΟΡΟΥΝ ΟΙ ΒΡΩΜΙΑΡΗΔΕΣ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ… ΚΑΘΑΡΣΗ;

samaras 6
Γράφει ο Αντίοχος.

Σχέδιο νόμου με τον βαρύγδουπο τίτλο «Έλεγχος των οικονομικών των πολιτικών κομμάτων και των αιρετών αντιπροσώπων Βουλής και Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου», εισήχθη σήμερα το πρωί στην κοινοβουλευτική επιτροπή Δημόσιας Διοίκησης, Δημόσιας Τάξης και Δικαιοσύνης προς συζήτηση και επεξεργασία.
Με τον νέο νόμο, θα αναγράφεται υποχρεωτικά ακόμα και στα κουπόνια, το ονοματεπώνυμο, ο ΑΦΜ και ο αριθμός του δελτίου αστυνομικής ταυτότητας του «χρηματοδότη». Ιδού με ποιον πανηγυρικό τρόπο παρουσιάζουν την ονομαστικοποίηση των… κουπονιών: «Καταργούνται πλέον τα.....
ανώνυμα κουπόνια που διατίθενται από τα κόμματα, με τρόπο ανεξέλεγκτο που αφήνει υπόνοιες για παράνομο πλουτισμό και πελατειακές συναλλαγές ιδιωτών-χρηματοδοτών με τα πολιτικά κόμματα και τους συνασπισμούς κομμάτων».
Να κάνουμε κάποιες πρώτες σύντομες παρατηρήσεις:
1ον) Οι «νταβατζήδες», οι μαφιόζοι, οι ξένες πρεσβείες, οι μυστικές υπηρεσίες και οι «λοιπές δημοκρατικές δυνάμεις» που χρηματοδοτούν αφειδώς τα κόμματα του… συνταγματικού τόξου, δεν παίρνουν… κουπόνια όταν τα σκάνε. Απλά και μόνον, καταγράφουν την αγοραπωλησία, για να έχουν πάντα στο χέρι τους πολιτικάντηδες.
2ον) Η διάταξη περί κουπονιών, έχει στόχο την Χρυσή Αυγή και μόνον, διότι είναι το μόνο κόμμα στην Ελλάδα που δεν τα παίρνει από τις «πηγές» που αναγράφονται στην προηγούμενη παράγραφο.
3ον) Πέραν του ότι μόνο ένα κόμμα απ’ αυτά που βρίσκονται σήμερα στη βουλή ήλεγξε το ΣΔΟΕ (την Χρυσή Αυγή, βρίσκοντας τα πάντα πεντακάθαρα…), υπάρχει κόμμα το οποίο ΑΡΝΕΙΤΑΙ να δεχθεί οποιονδήποτε έλεγχο των οικονομικών του (το ΚΚΕ, για προφανείς λόγους…). Τι προβλέπει άραγε γι’ αυτή την περίπτωση ο νομοθέτης; Σιγά να μην προβλέπει… Αφού το ΚΚΕ δεν το πιάνει κανένας νόμος!
4ον) Αλήθεια, πως είναι δυνατόν οι βρωμιάρηδες να κάνουν… κάθαρση; Ποιος τους πιστεύει;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών