Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τετάρτη, Σεπτεμβρίου 10, 2014

Το λίπος έχει φθάσει μέχρι το μυαλό... Ο Πάγκαλος αυτοπροτάθηκε για Πρόεδρος της Δημοκρατίας...

Καλεσμένος σε εκπομπή στον ΒΗΜΑ Fm ήταν ο πρώην Αντιπρόεδρος της Κυβέρνησης ΓΑΠ, Θ. Πάγκαλος, και φρόντισε με τις ατάκες του για το θέμα της εκλογής του Προέδρου της Δημοκρατίας τον επόμενο Μάρτιο να προξενήσει αρκετά... γέλια αλλά και κλάματα.

Στην ερώτηση του δημοσιογράφου για το ποιόν θα πρότεινε για Πρόεδρο της Δημοκρατίας ο Πάγκαλος, με περίσσια δόση μετριοφροσύνης - χαρακτηριστικό άλλωστε των πολιτικών -, απάντησε ως εξής:

«Δουλειά μου δεν είναι να τους πω εγώ, αλλά αν μου αρέσει κάποιος, θα βγω και θα το πω. Αλέκος Παπαδόπουλος π.χ. Εμένα, δεν με προτείνει κανείς. (Αλλά αν με προτείνει) γιατί όχι; Δεν αυτοπροτείνομαι – λέω αν με προτείνει κάποιος, διότι εξάλλου θα ήταν αγενές να βγω και να πω να μην με προτείνει κάποιος»

 Καλά καταλάβατε... Ο "Μαζί τα φάγαμε" αυτοπροτάθηκε για.....
Πρόεδρος της Δημορατίας και αντί να γυρίσει ένας δημοσιογράφος να του πει: "Τι λες ρε...", αντιθέτως χασκογελούσαν και σχολίαζαν ότι ενδεχομένως να είναι μια λύση.

Όσο γελοίο πάντως και να ακούγεται το παραπάνω, είναι δείγμα της αμετροέπειας που χαρακτηρίζει τους σημερινούς άθλιους πολιτικούς που καταδυνάστευσαν και σκλάβωσαν - φυσικά και οικονομικά - το λαό και έχουν το θράσος να τον εμπαίζουν με τόσο φανερό τρόπο.

Υ.Γ.
Μάλλον θα έμαθε την αμοιβή του Παπούλια και είπε να το θεωρήσει ως ένα καλό έσοδο για να πληρώσει το χαράτσι στα 20 ακίνητά του....ο κομμουνιστής!

1 σχόλιο:

  1. τετοια ονειρα εχει αυτο το τετραγωνο γαιδουρι; η πρεπει να τον αλοιψουμε με μελι να τον βαλουμε διπλα σε μυρμυγκοφωλια ; για να στανιαρουν τα κακομοιρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών