Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Πέμπτη, Οκτωβρίου 09, 2014

"Πολιτισμός' στη Νότια Αφρική...Κλέφτες πιάστηκαν από το πλήθος που τους λίντσαρε και τους έκαψε ζωντανούς!!!

Σας μεταφέρουμε μια είδηση που διαβάσαμε στο newsit και στη συνέχεια τη σχολιάζουμε...

Δύο νεαροί Νοτιοαφρικανοί που κατηγορούνταν για διαρρήξεις λιντσαρίστηκαν από ένα εξοργισμένο πλήθος που τους έκαψε ζωντανούς σε μια παραγκούπολη κοντά στο Πιτερμάριτζμπουργκ, στα ανατολικά της χώρας.  
"Περίπου 200 άνθρωποι εισέβαλαν στο σπίτι όπου κρύβονταν οι δύο νεαροί μαζί με τα κλοπιμαία τους. Τους χτύπησαν και στη συνέχεια τους....
έκαψαν ζωντανούς" ανέφερε το υπουργείο Ασφάλειας της επαρχίας Κουαζούλου-Νατάλ.  Οι αρχές ξεκίνησαν έρευνες για τη διπλή ανθρωποκτονία και μέχρι στιγμής έχουν συλλάβει 15 ανθρώπους. Μεταξύ των συλληφθέντων είναι δύο άνδρες που σχετίζονται με άλλες διαρρήξεις στην ίδια περιοχή τον περασμένο μήνα. Τα δύο θύματα ήταν ηλικίας περίπου 20 χρονών.  "Μολονότι αντιλαμβανόμαστε την οργή του πληθυσμού, είναι αναγκαίο να αφήνουμε την αστυνομία να ασχολείται με αυτές τις υποθέσεις. Καλούμε τους κατοίκους να παραδίδουν τους υπόπτους στην αστυνομία και να μην παίρνουν το νόμο στα χέρια τους" πρόσθεσε το υπουργείο.  Στη Νότια Αφρική είναι συχνό φαινόμενο το λιντσάρισμα ή το ανθρωποκυνηγητό υπόπτων από εξαγριωμένους πολίτες, κυρίως στις φτωχότερες περιοχές της χώρας, μολονότι οι αρχές απευθύνουν εκκλήσεις να σταματήσει η αυτοδικία.

Είδατε πόσο πολιτισμένα συμπεριφέρονται οι "ίσοι και ίδιοι" - κατά το Υπουργείο (Α)Παιδείας που διοργάνωσε "αντιρατσιστική" ημέρα - συνάνθρωποι από την (Κ)Αφρική;!
Είδατε πόσο ωφέλησε το λαό της Νοτίου Αφρικής που ο..."ηγέτης" Νέλσον Μαντέλα έφερε τους αφρικανούς ξανά στην εξουσία, να ηγούνται της..."δημοκρατίας" τους εκδιώκοντας τους "κακούς λευκούς";!
Οι δικοί μας επαγγελματίες "αντιρατσιστές" θα μιλήσουν άραγε για τα ανθρώπινα δικαιώματα των.. καμμένων ή θα φροντίσουν να υπερασπιστούν τους εν δυνάμει εισαγόμενους εξ (Κ)Αφρικής που κάλλιστα θα μπορούσαν να έχουν έρθει στην Ελλάδα με την ταμπέλα του "ταλαιπωρημένου" από παρόμοια χωριά με αντίστοιχες συμπεριφορές;
Μήπως να στέλναμε μερικούς διαρρήκτες - ληστές από τους "γνωστούς - αγνώστους" στην Αφρική να γνώριζαν τα καλά του 'πολυπολιτισμού' που τόσο αγαπούν;!

Μη σας φαντάζει απόμακρο από τα σημερινά δεδομένα ένα αντίστοιχο γεγονός στην Ελλάδα και δη στην Αθήνα του 1 στους 6 λαθρομετανάστες που την έχουν κατακλύσει...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών