Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Πέμπτη, Οκτωβρίου 09, 2014

ΕΠΕΣΤΡΕΨΕ ΣΤΟ ΜΑΝΤΡΙ Ο ΝΙΚΗΤΑΣ ΚΑΚΛΑΜΑΝΗΣ! ΟΛΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΚΑΡΕΚΛΑ!

079B51DF5618D9A6D72E1ABACE3EAC64
Κορώνες, απειλές και εντέλει επιστροφή και “ναι σε όλα”. Εχει καταντήσει προβλέψιμο και βαρετό. Το σκηνικό με τις συζητήσεις στη Βουλή, ή με τις αρνήσεις των βουλευτών στα κανάλια πως δεν θα ψηφίσουμε τα μέτρα και άλλα τέτοια, ή οι “παρατηρήσεις” των βουλευτών που φεύγουν καταγγέλοντας και επιστρέφουν στο μαντρί όταν βλέπουν τα δύσκολα, είναι το ίδιο άχαρο, το ίδιο στείρο, το ίδιο απαράδεκτο ως τακτική.
Γιατί στο τέλος ΠΑΝΤΑ ψηφίζουν. Εκεί που έφτυναν ΠΑΝΤΑ γλύφουν…
Ο Νικήτας Κακλαμάνης, τα είπε με.....
τον πρωθυπουργό, τα βρήκαν, έλυσαν τις…”παρεξηγήσεις” και από σήμερα ο κ. Κακλαμάνης θα βρίσκεται στα έδρανα της  Κ.Ο. της Νέας Δήμοκρατίας. 
Πάγια τακτική αυτή από τα κόμματα του σάπιου κατεστημένου.
Αυτές οι συνήθειες του παρελθόντος, με τις ανούσιες αντιπαραθέσεις, τις φτηνές κορώνες, τους λαϊκισμούς και τις καταγγελίες για το θεαθήναι, που κυριάρχησαν από την  πρώτη μέρα της συνεδρίασης για την ψήφο εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση έδειξε πως χρειάζονται να έρθουν οι εφεδρείες. Και ήρθαν! Και ίσως έρθουν κι άλλες… 
Το ερώτημα αν θα περίμενε κανείς τίποτα καλύτερο, δυστυχώς δεν επιδέχεται θετικής απάντησης.
Οπερ σημαίνει ή ότι το πολιτικό προσωπικό δεν μπορεί να ξεφύγει από τις ανούσιες πρακτικές του παρελθόντος (αλήθεια πώς να απαρνηθεί τον εαυτό του;) ή δεν έχει τη δυνατότητα να εκφέρει έναν άλλον λόγο.
Ένα λόγο σύγχρονο, μεστό, μεταρρυθμιστικό με ουσία και με προτάσεις. Ένα λόγο ο οποίος θα διαπερνάται και θα χαρακτηρίζεται από δημιουργική διάθεση. Ένα λόγο μέσω του οποίου θα γνωστοποιείται ένα σχέδιο για την αντιμετώπιση και τη λύση προβλημάτων.
Έναν λόγο Εθνικό! Δυστυχώς όμως! Οι μόνοι που θα μπορούσαν να ασκήσουν έναν τέτοιο λόγο, η Χούντα Σαμαρά – Βενιζέλου τους κράτησαν μακρυά… Ο Έλληνες Εθνικιστές, με τον Αρχηγό και την μισή κοινοβουλευτική ομάδα δεν θα είναι στην Βουλή γιατί έτσι αποφάσισαν οι εγκάθετοι Εισαγγελείς και τα πολιτικοί καθοδηγητές τους.
Στην Βουλή θαναι όμως όλοι οι κωλοτούμπηδες…  Και ο Νικήτας Κακλαμάνης στα έδρανα της  Κ.Ο. της Νέας Δήμοκρατίας.

3 σχόλια:

  1. ΟΛΕΣ ΟΙ ΚΟΤΕΣ ΣΤΗΝ ΚΟΥΡΝΙΑ ΤΟΥΣ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΑΓΝΕ ΨΗΦΟΦΟΡΕ ΤΗΣ Ν Δ ΑΚΟΜΑ ΜΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΟΥ Α ΓΥΡΙΣΕ ΣΤΟ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ ΤΩΝ ΣΑΜΑΡΑ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗ ΚΑΙ ΒΟΥΡΙΔΗ ΣΤΕΙΛΤΟΥΣ ΟΛΟΥΣ ΣΤΟ ΔΙΑΒΟΛΟ ΠΡΙΝ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΣΕ ΣΤΕΙΛΟΥΝ ΣΤΟ ΨΥΧΗΑΤΡΕΙΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ...Ήταν "πολλές"...και έγιναν "περισσότερες"!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών