Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Πέμπτη, Οκτωβρίου 09, 2014

Παναγιώτης Ηλιόπουλος: Χρυσή Αυγή - Η τελευταία Ελπίδα

Εδώ και 11 μήνες η Χρυσή Αυγή βρίσκεται υπό μια συνεχή πίεση από το σάπιο και ανθελληνικό σύστημα που κυβερνά την χώρα τα τελευταία 40 χρόνια. Μια πίεση που κανένας άλλος φορέας δεν θα είχε αντέξει. Δυστυχώς σε αυτή την ιστορία έχουν εμπλακεί ενεργά και έχουν παίξει σημαντικό και βρόμικο ρόλο δύο πυλώνες της Ελληνικής κοινωνίας.

Η Δικαιοσύνη και η Αστυνομία. Μεμονωμένα τμήματά τους (με καθοδήγηση και πλήρη κάλυψη από Αθανασίου και Δένδια), παραδόθηκαν στις ορέξεις του ανδρείκελου που παριστάνει τον πρωθυπουργό και ξεφτίλισαν τους θεσμούς που δήθεν υπηρετούσαν στα μάτια των Ελλήνων. Τα εγκλήματά τους γνωστά και περιττή η αναφορά τους.  Πίστεψαν όμως ότι, με αυτή την επιχείρηση “σοκ και δέος” που έστησαν κάποιοι επίορκοι με “εντολή Σαμαρά”, το Κίνημά μας θα διαλυόταν. Κούνια που τους κούναγε! Αντίθετα λοιπόν με τις προβλέψεις της γαλάζιας πιάτσας της Συγγρού, εμείς ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΑΡΟΝΤΕΣ ΚΑΙ ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΟΙ ΑΠΟ ΠΟΤΕ!
Όλες αυτές οι διώξεις έχουν δημιουργήσει μια συμπαγή ομάδα Αγωνιστών που δεν τους δένουν τα πάρτι, η Μύκονος, τα σαλέ, τα ακριβά δείπνα, τα κλειστά κλαμπ, οι κομπίνες, οι μίζες και οι φουσκωμένοι λογαριασμοί εντός και εκτός Ελλάδας. Μας δένει το ΑΙΜΑ των Νεκρών Αδερφών μας, οι παράνομες και άδικες φυλακίσεις μας, η αγάπη μας για την Πατρίδα και πάνω απ’ όλα η Πίστη μας. Η Πίστη σε Αξίες και Ιδανικά. Αυτό είναι το “μυστικό” που δε θα κατανοήσουν ποτέ τα...
κοράκια του καπιταλισμού, του νεοφιλελευθερισμού, του ψευτοσοσιαλισμού και κάθε άλλου εσμού που έχει καθίσει στο σβέρκο αυτής της περήφανης Πατρίδας. Το ότι πρόλαβαν και μας έκλεισαν φυλακή, πριν τους κλείσουμε εμείς, δε σημαίνει ότι μας έχουν “τελειώσει” ή ότι κέρδισαν τον πόλεμο. Θα λογοδοτήσουν και αυτοί αλλά και τα εκτελεστικά τους όργανα τύπου Ντογιάκου (ο εισαγγελέας-μάγειρας της υπόθεσης, γνωστός και ως “παναθηναϊκάκιας")  για όλα τα εγκλήματά τους και μάλιστα σύντομα.

Η Χρυσή Αυγή παραμένει σταθερή στις θέσεις της για την Εθνική Οικονομία, την Παιδεία, τον Πολιτισμό, την αναθεώρηση του Συντάγματος, την Άμυνα, τους υδρογονάνθρακες, το δημογραφικό και γενικά ότι έχει να κάνει με το παρόν και το μέλλον της χώρας μας. Έχουμε θέσεις και λύσεις για τα πάντα και στόχος μας είναι να μας δώσει ο Ελληνικός λαός την ευκαιρία να τα κάνουμε όλα αυτά πραγματικότητα. Δε μας αρκεί μια στείρα και ανεύθυνη αντιπολίτευση.

Οι φυλακίσεις δεν έχουν περιορίσει στο ελάχιστο τις επιδιώξεις και τους στόχους μας, ας το γνωρίζουν αυτό καλά οι φίλοι και οι εχθροί μας. Εμείς στις φυλακές αισθανόμαστε πιο ελεύθεροι από ποτέ και οι φίλοι του Κινήματός μας αισθάνονται περήφανοι που κάποιοι “τρελοί” και “ονειροπόλοι”, τους οποίους πίστεψαν και στήριξαν, βρίσκονται μακριά από τις οικογένειές τους, στερούμενοι την Ελευθερία τους, όχι για κάποια προσωπική τους υπόθεση αλλά για την σωτηρία και την Ελευθερία της Ελλάδας μας.

Μέσα και έξω από τις φυλακές θα δώσουμε τον Αγώνα τον Καλό και τον Δίκαιο γιατί το οφείλουμε στον εαυτό μας και τα παιδιά μας. Έρχονται δύσκολοι μήνες και δεν περισσεύει κανείς απ’ αυτή τη μάχη. Τώρα θα αναμετρηθούμε ΟΛΟΙ ΜΑΣ με την Ιστορία. Απέναντί μας έχουμε τους μισθοφόρους ενός πανίσχυρου συστήματος. Πανίσχυρου αλλά όχι παντοδύναμου. ΜΟΝΟΙ, ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΟΛΩΝ!
Αυτή τη στιγμή, μετά την Χρυσή Αυγή, στην Ελλάδα ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΙΠΟΤΑ! Τόσο απλά. Αν ηττηθούμε, ΤΕΛΟΣ! Γι’ αυτό θα δώσουμε τη μάχη ΜΕΧΡΙ ΤΗ ΝΙΚΗ και όπου βγει.

Παναγιώτης Ηλιόπουλος
Βουλευτής Μαγνησίας
Λαϊκού Συνδέσμου - Χρυσή Αυγή

2 σχόλια:

  1. Συγκλονιστικές και οι σημερινές αποκαλύψεις του Mega για την υπόθεση της Χρυσής Αυγής: Μίλησαν για παντόφλες με δίχαλο, παντελόνια χονολουλού, μίνι φούστες ,ντεκολτέ, ανορθόγραφα κείμενα καθώς και κανόνες καλής συμπεριφοράς που σχετίζονται με μέλη και φίλους της Χ.Α.. Όλα τα παραπάνω είναι υλικό δικογραφίας! Μιλάμε γελάει και το παρδαλό κατσίκι με τις "καυτές αποκαλύψεις' των κονδυλοφόρων του Μπόμπολα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Σήμερα πήραν τη σκυτάλη της λάσπης οι κονδυλοφόροι του Αντέννα. Ο κατήφορος των καθεστωτικών μέσων τελειωμό δεν έχει.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών