Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Πέμπτη, Οκτωβρίου 09, 2014

Η Αριστερά που "καίγεται" για την εξουσία και το θλιβερό παράδειγμα της Ρεπούση - ΒΙΝΤΕΟ

Θλιβεροί επαίτες της εξουσίας αποδεικνύονται ακόμη μια φορά οι...αριστεροί, διεθνιστές που προσωποποιούνται πλήρως στο λόγο και τις πράξεις της "συνωστισμένης" Μ. Ρεπούση.

Η κολαούζα του μπάρμπα - Φώτη Κουβέλη με αφορμή τη συζήτηση για την ψήφο εμπιστοσύνης στη Χούντα Σαμαρά - Βενιζέλου έδωσε ψήφο εμπιστοσύνης στο ΣΥΡΙΖΑ και την Αριστερά αφού ομολόγησε την "ιστορική ευκαιρία" της Αριστεράς να κυβερνήσει και να μην την αφήσει να πάει χαμένη.

Αυτό το θλιβερό υποκείμενο που.....
προ μερικών μηνών ψήφιζε υπέρ των νομοσχεδίων της ψοφοδεξιάς και των κλεφτών του ΠΑΣΟΚ ως μέλος της συμμορίας τους, σήμερα που είδε ότι είναι επισφαλής η θέση της στα βουλευτικά έδρανα εκλιπαρεί το όμορο κόμμα του αντεθνισμού να την εντάξει στις τάξεις του δίνοντας τα διαπιστευτήριά της.

Η συνωστισμένη, που προσβάλει τη μνήμη του Ελληνισμού του Πόντου, είναι η γραφική αναπαράσταση του ποντικού που μόλις δίνει την τρικυμία ετοιμάζεται να εγκαταλείψει το καράβι και να σπεύσει να βρει τον επόμενο προορισμό του, πιστή στον υλιστικό τρόπο ζωής που διδάσκει ο παρασιτικός κοσμοπολιτισμός της σημερινής Αριστεράς.

Η χλεύη είναι το μόνο που της αρμόζει.. Σε αυτή και τους ομοίους της..

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών