Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Πέμπτη, Οκτωβρίου 09, 2014

ΙΔΟΥ Η ΑΠΥΘΜΕΝΗ ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ ΤΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ: “Η ΑΠΕΡΓΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΚΒΙΑΣΜΟΣ” ΛΕΕΙ Ο ΑΡΒΑΝΙΤΗΣ – ΔΝΤΗΣ ΤΟΥ ΡΑΔΙΟΦΩΝΟΥ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ!

wpvbflwapg52938b529156e

Οι Σπαγγοραμένοι της Αριστεράς, που δήθεν διεκδικούν και δήθεν ενδιαφέρονται για τους εργαζόμενους, εφαρμόζουν σταλινικές μεθόδους (αυτές τις  ξέρουν καλά) για τους εργαζόμενους που έχουν την ατυχία να εργάζονται στις επιχειρήσεις τους, που και απλήρωτους τους αφήνουν και τους διαβάλλουν που διαμαρτυρήθηκαν!
Ιδού, ο Κ.  Αρβανίτης χλευάζει την… εργατική τάξη, που τόσο κόπτονται στην αριστερά και σκίζουν τα ιμάτιά τους βρέχοντας τα με τα κροκοδείλια δάκρυα τους, και λέει ότι τον εκβίασαν (μιλώντας για τους απλήρωτους τεχνικούς του Ραδιοσταθμού “Στο Κόκκινο”) για να πληρωθούν τα δεδουλευμένα τους!
Δεν φτάνει που .....αποκαλύφθηκαν στον ΣΥΡΙΖΑ ως απαράδεκτοι κακοπληρωτές απέναντι στους ίδιους τους εργαζόμενούς τους, στο κομματικό τους ραδιόφωνο, αλλά σε μια επίδειξη εκδικητικότητας ο διευθυντής του ραδιοσταθμού, Κώστας Αρβανίτης, περιγράφει τους τεχνικούς του σταθμού που πληρώθηκαν ως… “εκβιαστές”, προφανώς για να τους φέρει σε κόντρα με τους υπόλοιπους εργαζόμενους που παρέμειναν απλήρωτοι!
 
Σπαγγοραμένοι και υποκριτές ήταν πάντα οι αριστεροί και έτσι θα παραμείνουν…
Ανοίχτε τα μάτια σας και τα αυτιά σας!
 
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών