Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Κυριακή, Νοεμβρίου 30, 2014

Τετέλεσται...Νέες τεράστιες μειώσεις σε μισθούς, συντάξεις. Αύξηση ορίων ηλικίας συνταξιοδότησης έως τα 70 και αύξηση φορολογίας!..ΞΑΝΑΨΗΦΙΣΤΕ Μ@Λ@ΚΕΣ

"Στο Τέλος Νικά Πάντα η Ελλάδα"

Ηλίας Κασιδιάρης

Από το ακραίο "να πάνε στο δι@ολο οι δανειστές και οι τρόϊκα" και το "διαπραγματευόμαστε σκληρά και πετυχαίνουμε για το καλό του ελληνικού λαού" που ακούγαμε από τη χούντα Σαμαρά, φθάσαμε στη σημερινή συμφωνία που επιβεβαίωσε ότι η κυριαρχία των τοκογλύφων έναντι των υποτακτικών εθελόδουλων πολιτικών της δύσμοιρης χώρας μας.

Ο πλέον οσφυοκάμπτης και άθλιος Σαμαράς συμφώνησε τα εξής:

- Αύξηση των ορίων συνταξιοδότησης που θα φθάνει και μέχρι τα 70 έτη!! (δουλειά μέχρι να..... πεθάνουμε - 76 είναι το όριο ηλικίας των Ελλήνων -)
- Μείωση όλων των συντάξεων, με ελάχιστη καταβολή σύνταξης και προσαυξήσεις αναλόγως το Ταμείο και τα χρόνια προϋπηρεσίας.
- Μείωση του....
ορίου για καταβολή ΕΚΑΣ από 9.300 σε 6.500, που θα έχει ως αποτέλεσμα η πλειοψηφία των ανθρώπων που το λαμβάνουν να μείνουν εκτός
- Τέλος τα προνομιακά επιδόματα - στέγης, σίτισης, εκτός, συνεδρίων, οδοιπορικά, υπερωρίες.
και τέλος...

ΜΕΙΩΣΗ ΜΙΣΘΩΝ ΣΤΟΥΣ ΔΗΜΟΣΙΟΥΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ ΠΟΥ ΘΑ ΞΕΚΙΝΟΥΝ ΑΠΟ 80 ΕΩΣ 690 ΕΥΡΩ ΤΟ ΜΗΝΑ!!!!!!

Η θνήσκουσα Ελλάδα ξαναμπήκε στη λαιμητόμο.... της "προσαρμογής" παραδίδοντας "Γη και Ύδωρ" στους δανειστές της, και στην ηγεσία της έχει ΞΑΝΑ τους "προδότες" πατριδοκάπηλους της δεξιάς.

Έχει ηθικό χρέος ο κάθε ένας, και θα το φέρει ΑΚΕΡΑΙΑ ως Ευθύνη του μελλοντικά, καθώς διακυβεύεται το η Ψυχή και το μέλλον του Έθνους και της Φυλής μας - το πολυτιμότερο αγαθό που μας έχει απομείνει από το Λεωνίδα, τον Αλέξανδρο, τον Παλαιολόγο, τον Γρίβα κτλ - πριν ψηφίσει να θυμηθεί όλα τα παραπάνω.

Αν τον ενδιαφέρει πρωτίστως η "ζωούλα" του καλύτερα να αποχωρήσει ησύχως.

Από εδώ και πέρα έχουμε ΑΓΩΝα μέχρι Τέλους.


Ιστορική Παρατήρηση:

Σύμφωνα με τον Ηρόδοτο οι Πέρσες ζητούσαν γῆν καί ὕδωρ απ' τις πόλεις και τους λαούς που τους παραδίδονταν. Στο τέταρτο βιβλίο, ο Ηρόδοτος αναφέρει για πρώτη φορά τον όρο γη και ύδωρ στην απάντηση του βασιλιά Ιδαθύρσου των Σκυθών προς τον βασιλιά Δαρείο.

Στο πέμπτο βιβλίο, ο Δαρείος στέλνει αγγελιοφόρους που ζητούν γην και ύδωρ από τον βασιλιά Αμύντα των Μακεδόνων. Και στο έκτο βιβλίο, στέλνει αγγελιοφόρους σε όλη την Ελλάδα που ζητούν γην και ύδωρ για τον βασιλιά.

Η απαίτηση για γην και ύδωρ συμβόλιζε ότι αυτοί που παραδίδονταν στους Πέρσες παραιτούνταν από κάθε δικαίωμα πάνω στη γη τους και στα αγαθά της. Δίνοντας γην και ύδωρ αναγνώριζαν την περσική εξουσία πάνω σε όλα, ακόμα και οι ζωές τους άνηκαν στον βασιλιά των Περσών. Μετά από αυτή την αναγνώριση, ακολουθούσαν διαπραγματεύσεις για τις υποχρεώσεις και τα προνόμια των υποτελών.

'Οταν οι Πέρσες αγγελιαφόροι απαίτησαν από τον Βασιλέα Λεωνίδα στην Σπάρτη γη και ύδωρ, οι Σπαρτιάτες τους πέταξαν σε ένα βαθύ πηγάδι, λέγοντάς τους πως θα τα βρούν εκεί.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών