Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Κυριακή, Νοεμβρίου 30, 2014

Εσύ τον ψήφισες Μ@Λ@Κ@... ΚΑΜΙΝΗΣ: ΝΑ ΔΟΘΕΙ ΑΣΥΛΟ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ, ΜΕ ΤΑΧΥΡΥΘΜΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ!

kaminhs

Γράφει ο Αντίοχος 

Εκδηλώθηκε ο σεσημασμένος νεοταξίτης σαμαροδήμαρχος Καμίνης (διότι –για να μην κοροϊδευόμαστε- για τον Καμίνη δούλευε η νουδούλα προεκλογικά…), υπέρ του αιτήματος παροχής ασύλου, στέγης, τροφής, εργασίας («κι ενός Αφρικανού να τους κάνει αέρα», όπως λέγαμε παλαιότερα…) των 200 Σύριων που έχουν στρατοπεδεύσει στον Τσαντίρ Μαχαλά της Πλατείας Συντάγματος. Μάλιστα, είναι και… βιαστικός και απαιτεί «ταχύρυθμη διαδικασία»! Των διακοσίων Σύριων που είναι οι πρωτοπόροι του «αγώνα», γιατί ότι ισχύσει γι’ αυτούς θα ισχύσει υποχρεωτικά και για τους υπόλοιπους, αυτούς που ήδη έχουν έρθει στη γη των Καμίνηδων κι αυτούς που θα ’ρθουν στο μέλλον! Μιλάμε για.....
εκατοντάδες χιλιάδες, ίσως δε και εκατομμύρια (αφού –αν ισχύσουν τέτοια προνόμια- όλοι θα θελήσουν να ’ρθουν στο Ελλάντα)! Ιδού οι σχετικές δηλώσεις του:
«Η ελληνική κυβέρνηση οφείλει να αποδεχθεί το αίτημα, όσων το υποβάλουν, για χορήγηση ασύλου, με ταχύρρυθμη διαδικασία. Δυστυχώς, η ελληνική Πολιτεία αποδεικνύεται απροετοίμαστη να παράσχει στους πρόσφυγες πολέμου, όσα ορίζουν οι διεθνείς συνθήκες (στέγαση, ιατροφαρμακευτική περίθαλψη). Γι αυτό και επιβάλλεται συνεργασία και συντονισμός όλων των φορέων που αναπτύσσουν δράσεις οργανωμένης αλληλεγγύης, μεταξύ των οποίων, προφανώς, και ο δήμος Αθηναίων. Η περίπτωση των Σύρων προσφύγων στην Αθήνα δεν πρέπει να αντιμετωπιστεί ως μεμονωμένο ζήτημα, καθώς αναδεικνύει το επί θύραις πρόβλημα που προκαλούν οι συνεχώς αυξανόμενες μεταναστευτικές ροές, λόγω της γεωπολιτικής αστάθειας στην ευρύτερη περιοχή της νοτιοανατολικής Μεσογείου…».
(ΥΓ): Χωρίς πολλά λόγια, να τον χαίρονται και να τον καμαρώνουν οι ψοφοδεξιοί που ψήφισαν τους λαγούς του Καμίνη, Σπηλιωτόπουλο και Κακλαμάνη, κι όχι τον Ηλία Κασιδιάρη, γιατί «ήταν ακραίος»… Με τις υγείες τους!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών