Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Κυριακή, Νοεμβρίου 30, 2014

ΕΜΠΡΟΣ, ΠΑΝΤΑ ΕΜΠΡΟΣ!

1

Η ζωή θέλει δύναμη. Η δύναμη είναι ζωή. Όπως ο ύμνος μας, ο αγωνιστικός, προστάζει σε κάθε έλληνα εθνικιστή εμπρός πάντα εμπρός, έτσι πρέπει να ενεργούμε στην ζωή μας και στον ιδεολογικό μας εθνικό αγώνα. Ο Χρυσαυγίτης δεν πρέπει να εφησυχάζει . Άμυνα μας η επίθεση. Επίθεση σε ότι μας απειλεί, επίθεση σε ότι μας καταστρέφει ,επίθεση και στον ίδιο το κακό μας εαυτό.
Ο ύμνος μας, μας δείχνει τον δρόμο τον φωτεινό, στον σκοτεινό κόσμο που ζούμε, και σαν εθνικολαϊκοί αγωνιστές και σαν ιδεολογικό  κίνημα και σαν έθνος. Να μην δίνουμε χώρο στην....
νωχελικότητα, στην ραθυμία, στην μοιρολατρία. Σε κάθε δυσκολία , σε κάθε πόνο, σε κάθε μικρή  ήττα , ξανασήκωμα  και ξανά προσπάθεια για να ακολουθήσει ένας θρίαμβος που θα σβήσει τη μικρή ήττα.
  Η ζωή του εθνικιστή πρέπει να μοιάζει στην ζωή του κινήματος και η ζωή του έθνους στην ζωή των εθνικιστών. Ενέργεια, συνεχής αγώνας, συνεχής προσπάθεια. Νέα τρόπαια θα μας δείχνουν τον δρόμο. Νέες κορυφές θα βλέπουμε σε κάθε κατάκτηση το Ολύμπου μας. Ο ηρωικός τρόπος ζωής οδηγεί στο να βλέπει κανείς  καθετί σαν ευκαιρία αγώνα , παλέματος, εργασίας και τέλος νίκης, δόξας, επιτυχίας, κατάκτησης.
  Όσο αντίξοες και αν  είναι οι συνθήκες . Όποιες και αν είναι οι δυσκολίες , όσοι πολλοί και αν είναι οι εχθροί εμπρός συναγωνιστές πάντα εμπρός. Υποχωρήσεις προσωρινές μόνο για τακτικούς σκοπούς είναι σεβαστές. Στρατηγική όμως της ζωής μας της προσωπικής, ιδεολογικής , κινηματικής και εθνικής πρέπει να είναι η απόλυτη νίκη. Η ύψιστη επικράτηση. Να σηκωθούμε σαν άτομα στο επίπεδο του ήρωος ο κάθε ένας από εμάς. Σαν έθνος στον ουρανό μίας  Προμηθεϊκής ηρωικής Φυλής. Σαν κίνημα στην κορυφή του κόσμου.
Η ιδεολογία μας γίνεται η ζωή μας. Η Συνεχής έγερση σε ολοένα και μεγαλύτερα επίπεδα αρετής, ηρωισμού, δόξας, δύναμης. Σε κάθε τι το λαμπρότερο, δυνατότερο , ανώτερο. Οι κέρβεροι του Άδη δεν μπορούν να μας σταματήσουν. Καμία φωτιά , κανένας πόνος, κανένας θάνατος δεν θα μας λυγίσει.
Εμπρός πάντα εμπρός. Οι ζωές μας ηρωικές. Σπαρτιατικές. Το κίνημα μας ατσάλινο, μαχητικό, ιπποτικό. Η Φυλή μας θα ξαναπάρει την θέση που της αξίζει .Φως και ηγεμών της οικουμένης. Εμπρός πάντα εμπρός, έως την τελική νίκη της ΕΛΛΑΔΟΣ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών