Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Κυριακή, Νοεμβρίου 30, 2014

Παραλήρησε εντελώς ο Σαμαράς και αντιγράφει συνθήματα της Χρυσής Αυγής!


Μωραίνει Κύριος ον βούλεται απολέσαι.... Παραλήρησε εντελώς ο Σαμαράς και αντιγράφει συνθήματα της Χρυσής Αυγής!

Ενδεικτικό της παντελούς απόγνωσης, της βαριάς κατάθλιψης και της πλήρους αποστασιοποίησης από την πραγματικότητα που διακατέχει τον Σαμαρά είναι το σημερινό του άρθρο στο Μπομπολικό "Έθνος", μία από τις τελευταίες φυλλάδες που στηρίζει τον καταρρέοντα πρωθυπουργό.
Ο σκευωρός Σαμαράς, αντιλαμβανόμενος ότι το πολιτικό τέλος είναι αναπόφευκτο και ολοένα και κοντοζυγώνει, φτάνει στο έσχατο σημείο αυτοδιαπόμπευσης να πέφτει στα γόνατα διεθνών τοκογλύφων και Σύριζα για να του δώσουν λίγους ακόμα μήνες εξουσίας.
Γιατί φοβάται άραγε τις εκλογές σαν το διάολο το λιβάνι και παρακαλά ακόμα όλους αυτούς που....
του έχουν γυρίσει την πλάτη να εκλέξουν Πρόεδρο της Δημοκρατίας; Γνωρίζει πολύ καλά πως οι εκλογές θα σηματοδοτήσουν την πανωλεθρία της ψοφοδεξιάς και την αποκαθήλωση του με όποιες συνέπειες αυτό θα έχει μετά...
Σε ένα άρθρο λοιπόν εντελώς εκτός τόπου και χρόνου συνεχίζει να μιλά για ανάπτυξη, σταθερότητα, ρεκόρ μεταρρυθμίσεων και... επιτυχία του οικονομικού προγράμματος! Φαίνεται πως δεν έχει ακούσει τίποτα για την φτωχοποίηση του ελληνικού λαού και τα χιλιάδες θύματα του Μνημονίου. Μάλλον κάνει πως δεν βλέπει.
Το πιο σημαντικό όμως είναι ότι μέσα στο παραλήρημά του αντιγράφει συνθήματα της Χρυσής Αυγής, το οποίο μάλιστα το έχει κάνει και τίτλο. Την φράση "Το πιο πυκνό σκοτάδι είναι λίγο πριν χαράξει" την έχουν χρησιμοποιήσει κατά κόρον ο Αρχηγός και οι βουλευτές της Χρυσής Αυγής με κατακλείδα την "Χρυσή Αυγή του Ελληνισμού".
Ο Σαμαρά ξεκινά το άρθρο του γράφοντας: "Λένε πως το πιο πυκνό σκοτάδι είναι λίγο πριν χαράξει"!. Αυτοί που το λένε αυτό αντιγραφέα - όχι για πολύ ακόμα- πρωθυπουργέ είναι ο Αρχηγός της Χρυσής Αυγής σε αρκετά άρθρα του.
Συγκεκριμένα: "Ν.Γ. Μιχαλολιάκος (27/01/14) - "Μία Νέα Ελλάδα πρόκειται να γεννηθεί από το χάος που έρχεται, μέσα από το σκοτάδι και τον ζόφο πλησιάζει η ώρα της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ του Ελληνισμού!"
Ν.Γ. Μιχαλολιάκος (12/11/12) - "Βυθίστηκε στο σκοτάδι η νέα Βαβυλώνα, την ίδια στιγμή που μια ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ αχνοχαράζει στην Ελλάδα".
Ν.Γ. Μιχαλολιάκος (21/10/13) - "Η ΑΛΗΘΕΙΑ θα λάμψει και μέσα από το σκοτάδι και τον ζόφο της κακομοιριάς των γραικύλων θα ανατείλει, θέλουν, δεν θέλουν, η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ του Ελληνισμού".

Και αν δεν σας φτάνει αυτό κ. Σαμαρά σας θυμίζουμε και την προεκλογική αφίσα του Συναγωνιστή Ηλία Κασιδιάρη για τον Δήμο Αθηναίων: "Μετά της νύχτας το πιο βαθύ σκοτάδι, πάντα μια Χρυσή Αυγή ανατέλλει".
Έρχεται λοιπόν στα λόγια μας ο καταρρέων πρωθυπουργός. Πράγματι μετά από το πιο πυκνό σκοτάδι της Χούντας Σαμαρά, θα ξημερώσει σύντομα η Χρυσή Αυγή του Ελληνισμού!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών