Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Κυριακή, Νοεμβρίου 30, 2014

Συνάντηση Εθνικιστών στη Γαλλία με πρωτοβουλία της GUD και τη Χρυσή Αυγή ώς τον Σημαντικότερο Καλεσμένο που με τον Αγώνα της οδηγεί στη δημιουργία της "Πραγματικής Ευρώπης"

Η άνοδος της Χρυσής Αυγής στην Ελλάδα, η δυναμική της παρουσία στους δρόμους και ο Αγώνα που δίνει ενάντια στους διεθνείς δυνάστες των λαών και τους εγχώριους δούλους τους (φυλακές, σφαίρες, καταστολή, βόμβες, απαγορεύσεις κτλ) έχουν εμπνεύσει ολόκληρη την Ευρώπη που ξυπνά και αντιστέκεται με τη σειρά της.

Από την Ιταλία και την Ισπανία, μέχρι τη Δανία και τη Γαλλία τα ένστικτα των Εθνών βγαίνουν από το λήθαργο και ετοιμάζονται να σπάσουν τις πνευματικές αλυσίδες της σκλαβιάς του "εμπόρου των Εθνών".

Στη Γαλλία ένα από τα δυναμικότερα κομμάτια της Εθνικιστικής Φρουράς, οι νεολαίοι της GUP που δίνουν αγώνα για να μην περιέλθει η Γαλλία πλήρως στον πολυφυλετισμό, τον μασωνισμό και τον... πολυπολιτισμό, διοργάνωσαν μια διεθνή συνάντηση που αφορούσε το "Μέλλον της Ευρώπης, την Πραγματική Ευρώπη" και αναγνωρίζοντας τον Ηνίοχο του Αγώνα για τη Δημιουργία της Ευρώπης των Εθνών και όχι των τοκογλύφων και των Σιωνιστών, προσκάλεσαν τη Χρυσή Αυγή που ανταποκρίθηκε φυσικά στο κάλεσμα.

Η περίοπτη θέση της σημαίας και του εμβλήματος του κινήματός μας στην εκδήλωση με....
την ταυτόχρονη αναφορά του συντονιστή: "Έχουμε την τιμή να σας προσκαλέσουμε σ' ένα μοναδικό γεγονός : Η Χρυσή Αυγή έρχεται στο Παρίσι", αποδείκνυε τα παραπάνω.

Το εθνικιστικό κίνημα GUD ήδη έχει πρωταγωνιστήσει σε μια από τις μεγαλύτερες διαδηλώσεις των τελευταίων ετών στη Γαλλία εναντίον στο γάμο των κίναιδων και την υιοθεσία παιδιών από τους προαναφερθέντες.


Η μυριάδες των ανθρώπων που ακολούθησαν σε μια μαζικότατη πορεία αντίστασης, οδήγησε τους Ιουδαίους της Κυβέρνησης της Γαλλίας να εξετάζουν σοβαρά το ενδεχόμενο να βγάλουν εκτός νόμου τα Εθνικιστικά Κόμματα

Η Χρυσή Αυγή χαράζει το δρόμο για τη δημιουργία μιας "Νέας Ευρώπης" στα πνευματικά ερείπια και τα σαθρά οικοδομήματα της σημερινή "περιούσιας έμπνευσης Ευρώπης".
Λόγω της αγνότητας των κινήτρων της καθώς επίσης και της ηθικότητας και των Αξιών που πρεσβεύει η τετελεσμένο πώς η νεολαία θα την ακολουθήσει.

Είμαστε το Αύριο και είσαστε το χθες..

Έχουμε την τιμή να σας προσκαλέσουμε σ' ένα μοναδικό γεγονός : Η Χρυσή Αυγή έρχεται στο Παρίσι - See more at: http://left.gr/news/diethnis-fasistiki-synantisi-me-ti-symmetohi-tis-hrysis-aygis#sthash.jIttVh7z.dpuf

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών