Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τρίτη, Δεκεμβρίου 23, 2014

Νέο βατερλώ Σαμαρά: 131 ΟΧΙ στην Χούντα - Ολοταχώς για εκλογές!

Οκτώ επιπλέον βουλευτές στήριξαν τον υποψήφιο της αντεθνικής συγκυβέρνησης Σταύρο Δήμα, σε σχέση με την πρώτη ψηφοφορία της περασμένης Τετάρτης. Μεταξύ αυτών σε περίοπτη θέση οι Μπούκουρας και Αλεξόπουλος, τους οποίους όλως τυχαίως η «ανεξάρτητη» δικαιοσύνη έχει αφήσει ελεύθερους διότι έχουν αποστασιοποιηθεί από τη Χρυσή Αυγή!

Παρά την καταφανή παρέμβαση της δικαστικής εξουσίας στην πολιτική ζωή, ανταλλάσσοντας την ελευθερία βουλευτών με την ψήφο για τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, η Χούντα Βενιζέλου-Σαμαρά μετρά μόλις 168 ψήφους, 12 λιγότερους από τους απαιτούμενους 180.
Χαρακτηριστικό της φαιδρότητας των αθλίων του αντισυνταγματικού τόξου, το γεγονός της αλλαγής στάσης πολιτικάντηδων και δημοσιογραφικών λακέδων απέναντι στους.....
μέχρι πρότινος «τραμπούκους και εγκληματίες νεοναζί», Μπούκουρα και Αλεξόπουλο, οι οποίοι αφού ψήφισαν τον υποψήφιο της Χούντας, λογίζονται πλέον ως «δημοκράτες»!
Δεν έχει πάτο το βαρέλι της σαπίλας του αντισυνταγματικού τόξου, όμως παρά ταύτα, οι ελπίδες των διεφθαρμένων να εκλέξουν Πρόεδρο και να συντηρήσουν την αντεθνική κυβέρνηση Βενιζέλου-Σαμαρά αποδεικνύονται φρούδες και οι εκλογές πέρα από απολύτως αναγκαίες καθίστανται αναπόφευκτες.
Ο Λαϊκός Σύνδεσμος-Χρυσή Αυγή δεν μετανοεί, ούτε συμβιβάζεται!
ΚΑΤΩ Η ΧΟΥΝΤΑ ΣΑΜΑΡΑ-ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΗ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ!

1 σχόλιο:

  1. ΣΧΟΛΙΟ ΝΟΥΜΕΡΟ 9
    ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΙΟΥ..
    ΧΟΝΤΡΟΚΟΜΜΕΝΟ ΑΛΛΑ ΣΩΣΤΟΟΟ!

    http://olympia.gr/2014/12/23/%CE%BA%CF%85%CE%B2%CE%B5%CF%81%CE%BD%CE%B7%CF%84%CE%B9%CE%BA%CE%BF%CE%AF-%CE%B2%CE%BF%CF%85%CE%BB%CE%B5%CF%85%CF%84%CE%B5%CF%82-%CE%B4%CE%B9%CE%B1%CF%81%CF%81%CE%AD%CE%BF%CF%85%CE%BD-%CE%BF%CF%84/comment-page-1/#comment-2058132

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών