Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τρίτη, Δεκεμβρίου 23, 2014

Antinews: "Ακόμη και οι "σαμαρικοί" βουλευτές ξεκίνησαν τη διαδικασία διαδοχής του Σαμαρά!"

Μπορεί σήμερα να ψηφίζει η Βουλή για δεύτερη φορά για Πρόεδρο της Δημοκρατίας, προσδοκώντας ο Σαμαράς, περισσότερους από 167 ψήφους, οι δελφίνοι όμως της ΝΔ έχουν βγάλει ήδη... αποτέλεσμα και σκέφτονται την επόμενη μέρα στη ΝΔ.

Ο Σαμαράς για όλους τους βουλευτές της ΝΔ θεωρείται "καμμένο χαρτί" και είναι ετοιμόρροπος, ενώ είναι τετελεσμένο ότι αν πάμε σε εκλογές η θέση του στην αρχηγία του κόμματος καταργείται.
Για αυτό και οι μελλοντικοί.... Σαμαράδες ήδη κάνουν τις κινήσεις τους και τις συναντήσεις για να προετοιμαστούν κατάλληλα για το μέλλον.

Ένα τέτοιο περιστατικό εξιστορεί το....
σαμαρικό antinews που αποδέχεται το τρίπτυχο αποτυχία εκλογής Προέδρου Δημοκρατίας - κατάρρευση ΝΔ σε εκλογές - διώξιμο κλοτσηδόν του "αλήτη - προδότη Σαμαρά" από τη ΝΔ.

Διαβάστε για τους "πιστούς" Βορίδη και Κεφαλογιάννη στο Σαμαρά και πόσο τον... στηρίζουν!

Μια περίεργη συνάντηση έλαβε χώρα το μεσημέρι της Κυριακής σε στέκι πέριξ της πλατείας Κολωνακίου.
Πληροφορήθηκα ότι ο υπουργός Υγείας Μάκης Βορίδης είχε συνάντηση με την υπουργό Τουρισμού Όλγα Κεφαλογιάννη και παρών ήταν άλλα δυο πρόσωπα, εκ των οποίων ο ένας ήταν ο βουλευτής στην Α΄ Αθηνών Θάνος Πλεύρης.
Ο Μ. Βορίδης δεν έχει κρύψει ότι έχει ηγετικές φιλοδοξίες για την μετά Σαμαρά εποχή, ενώ η Ο.Κεφαλογιάννη φιλοτεχνεί μεθοδικά προφίλ δελφίνου, αλλά για την επόμενη φάση.
Η συνάντηση έχει ενδιαφέρον με δεδομένο ότι, όπως λένε καλές πηγές στη ΝΔ, η Ο. Κεφαλογιάννη έχει συνάξει συμμαχία με τον υπουργό Εθνικής Άμυνας Νίκο Δένδια που θεωρείται το πρόσωπο που θα αναμετρηθεί με τον Μ. Βορίδη, όταν προκύψει θέμα αρχηγίας, κάτι που δεν είναι της παρούσης. Απλά διάφοροι στη ΝΔ μαγειρεύουν πριν πεινάσουν!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών