Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τρίτη, Δεκεμβρίου 23, 2014

Ο Μπογιόπουλος κάνει… μνημόσυνο στον κουβανικό κομμουνισμό - Άντε και στα δικά σας σύντροφε!

Γράφει ο Αθανάσιος Βασιλόπουλος

Το… μνημόσυνο της κομμουνιστικής Κούβας κάνει στον αστικό τύπο που δουλεύει ο εκδιωχθείς από τον «Ριζοσπάστη» μπολσεβίκος Μπογιόπουλος, με τίτλο «Πατρίδα ή θάνατος» (που αν κανείς το χρησιμοποιούσε στην Ελλάδα θα ήταν από τους πρώτους που θα τον χαρακτήριζε «φασίστα», «ναζιστή» κ.τ.λ.)! Έτσι, αφού απαριθμεί τα… επιτεύγματα της εφαρμογής του κομμουνισμού στην Κούβα (αποφεύγοντας επιμελώς να αναφερθεί στα παιδάκια που ζητιανεύουν στο δρόμο καραμέλες από τους τουρίστες και σε άλλα τέτοια φαινόμενα… ευημερίας), καταλήγει ως εξής:

«Το Κουβανικό σοσιαλιστικό κράτος στα 55 χρόνια της ύπαρξης του,...
χωρίς ποτέ να κάνει έκπτωση στο διεθνιστικό του χρέος, πορεύτηκε και κέρδισε τη ζωή κάτω από το σύνθημα «Πατρίδα ή θάνατος» («Patria o muerte»). Έδωσε κάτω από ανείπωτες συνθήκες τη μάχη για το συνολικό όφελος και τη βελτίωση των συνθηκών ζωής σε όλους τους τομείς και για κάθε Κουβανό πολίτη. Και την κέρδισε!

Το τι θα ακολουθήσει μετά την προχτεσινή ιστορικής σημασίας ανακοίνωση για την αποκατάσταση των διπλωματικών σχέσεων των ΗΠΑ με την Κούβα είναι κάτι που θα το δούμε. Ένα είναι σίγουρο. Κι αυτό είναι το μήνυμα του κουβανικού λαού προς όλο τον κόσμο:

Η Κούβα έφτασε ως εδώ όρθια! Στάθηκε στα πόδια της χωρίς να προσκυνήσει! Χωρίς να γονατίσει! Χωρίς να υποταχθεί! Χωρίς να ταπεινωθεί! Με το λαό της (τον εξοπλισμένο λαό της) να μην εγκαταλείπει ούτε μια στιγμή, ακόμα και στις πιο δύσκολες συνθήκες, την αξιοπρέπεια και το δικαίωμά του να αποφασίζει αυτός για τη ζωή του και για τη χώρα του!».

Το τι θα επακολουθήσει της αποκατάστασης των σχέσεων με τις ΗΠΑ είναι γνωστό. Η μετατροπή της Κούβας σε αμερικανική αποικία και τουριστικό παράδεισο των Βορειοαμερικανών…

Οπότε, να ζήσουμε να τον θυμόμαστε τον… μακαρίτη τον κουβανικό κομμουνισμό σύντροφε Μπογιόπουλε… Άντε και στα δικά σας! 

Εθνικισμός

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών