Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τρίτη, Δεκεμβρίου 23, 2014

Guardian προς διεθνείς τοκογλύφους: Δικός μας ο ΣΥΡΙΖA, δυστυχώς ανεβαίνει η Χρυσή Αυγή!

Άκρως αποκαλυπτικό ήταν το άρθρο της βρετανικής – καπιταλιστικής εφημερίδα «Guardian» σχετικά με την πολιτική κατάσταση στην Ελλάδα. Σε πλήρη αντίθεση με την τρομολαγνία των εν Ελλάδι μέσων ο “Guardian” καθησυχάζει τις «αγορές», δηλαδή τους διεθνείς τοκογλύφους, λέγοντας ότι ο ερχομός του ΣΥΡΙΖΑ δεν θα προκαλέσει καμία διαφορά, για την οποία θα πρέπει να ανησυχούν.
Ύστερα απ’ αυτό ο αρθρογράφος κρούει τον κώδωνα του κινδύνου για τη νέα άνοδο της Χρυσής Αυγής, σημειώνοντας ότι αυτή αποτελεί τον μοναδικό κίνδυνο για τα συμφέροντά τους. Στην προσπάθειά του ο Guardian να δημιουργήσει τον τρόπο γύρω από.....
την Χρυσή Αυγή αναπαράγει αφειδώς όλες τις ανοησίες των εν Ελλάδι μερκελιστών αριστερών.
Ενδεικτικό της ανοησίας που επικρατεί στο εν λόγω τρομοκρατικό ρεπορτάζ είναι ότι πιστώνονται στην Χρυσή Αυγή «βασανισμοί διαδηλωτών». Πως γίνεται αυτό; Πολύ απλά για την παράλογη «λογική» του υπηρέτη ξένων συμφερόντων: Η Χρυσή Αυγή έχει υψηλά ποσοστά στην Αστυνομία; Άρα φταίει για όσα καταγγέλλουν οι αριστεροί περί της αστυνομίας, ακόμα και αν αυτά είναι τα γνωστά ψεύδη των αριστερών.
Αυτό που σημειώνει πάντως η εφημερίδα είναι ότι η Χρυσή Αυγή ανεβαίνει συνεχώς, παρά τις διώξεις, τις προφυλακίσεις και τις δολοφονίες. Έτσι καλεί σε «αντιφασιστική» - «πλουτοκρατική» επαγρύπνηση εναντίον της Χρυσής Αυγής, δίνοντας το σήμα ότι «μην ασχολείστε με τον ΣΥΡΙΖΑ, γιατί είναι δικοί μας, ασχοληθείτε με την Χρυσή Αυγή!».
Ας πληροφορήσει ο Σαμαράς τους αρθρογράφους του “Guardian” ότι έχουν πράξει ό,τι ήταν δυνατόν για να περιορίσουν την Χρυσή Αυγή. Οπότε ένας νέος γύρος λασπολογίας που απλώς θα καταδεικνύει ακόμα πιο εμφανώς την γελοιότητα των κατηγοριών δεν θα ωφελήσει

πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών