Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τρίτη, Δεκεμβρίου 23, 2014

Τέλος του Σαμαρά και επίσημα σήμερα... Και μια πρόβλεψη!

Γράφει ο Αινείας

Λόγω της ημέρας είπα να ανοίξω τηλεόραση και να παρακολουθήσω λίγο τις πολιτικές συζητήσεις και να πάρω "μυρωδιά" για το τι θα γίνει σε λίγο στη δεύτερη ψηφοφορία για την εκλογή Προέδρου της Δημοκρατίας.

Τα πράγματα ήταν πολύ καλύτερα από ότι ανέμενα.
Η κατήφεια και η απαισιοδοξία "γέμιζαν" το είναι κάθε "νεοδημοκράτη" που βρισκόταν στα πάνελ, οι πασόκοι ήδη διαχώριζαν τη θέση τους και άρχιζαν αντιπολίτευση σε ΝΔ - ΣΥΡΙΖΑ και....Ποτάμι και οι ΣΥΡΙΖΑιοι με ιδιαίτερο σκεπτικισμό ανέμεναν τα μελλούμενα.

Το σκηνικό λοιπόν είναι προεκλογικό.
Ας....
προετοιμαζόμαστε κατάλληλα όλοι για τις επόμενες ημέρες που είναι και πάρα πολύ κρίσιμες.

Ανάμεσα από 11:00π.μ. μέχρι στις 11:10π.μ. ο Σαμαράς θα έπρεπε να ανέβασε 200 σφιγμούς και να έσπασε ότι υπήρχε τριγύρω του, καθώς ο ένας μετά τον άλλο οι "ανεξάρτητοι" έβγαιναν στην τηλεόραση (κυρίως στον ΣΚΑΙ) και στο ραδιόφωνο και δήλωναν "ΟΧΙ" στο Σταύρο Δήμα και το διάγγελμα - προσκλητήριο του Σαμαρά.

Υ.Γ.
Μια πρόβλεψη για τη σημερινή ψηφοφορία. 166 (χωρίς τους αποστάτες Μπούκουρα και Αλεξόπουλο) θα είναι οι βουλευτές  και το ψυχολογικό φράγμα του 170 δεν σπάει. Τα μόνο που θα σπάσουν είναι τα νεύρα του καταρρέοντος Σαμαρά που αναμένεται να ξεσπάσει πάνω στον Σταμάτη ή οποιον άλλον βρει μπροστά του.
 

1 σχόλιο:

  1. Γι' αυτό τον προειδοποίησα στο defencenet να παραγγέλνει άλλον έναν Τιτανικό από χάπια, γιατί του χρειάζονταν! χαχαχαχαχαχαχα

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών