Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Δευτέρα, Ιανουαρίου 12, 2015

ΧΡΗΣΤΟΣ ΠΑΠΠΑΣ: ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΥΛΑΚΗ ΠΟΛΕΜΑΜΕ ΚΑΙ ΑΝΤΙΣΤΕΚΟΜΑΣΤΕ ΣΤΗΝ ΜΝΗΜΟΝΙΑΚΗ ΧΟΥΝΤΑ ΤΗΣ ΣΥΓΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ

pappas1
Ο παράνομα προφυλακισμένος Κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Χρυσής Αυγής και επικεφαλής του ψηφοδελτίου Επικρατείας Χρήστος Παππάς έδωσε συνέντευξη από τα κελιά της Τιμής στο γνωστό πολιτικό ιστολόγιο panusis.blogspot.gr.

«Ο κ. Χρήστος Παππάς επικεφαλής του ψηφοδελτίου Επικρατείας της Χρυσής Αυγής, μου έκαμε την τιμή να μου παραχωρήσει συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης, παρότι βρίσκεται προφυλακισμένος για τις ιδέες του, στις φυλακές Κορυδαλλού. Οι διώξεις, οι εξορίες, οι συνωμοσίες σιωπής και οι λογής κουτοπονηριές των καθεστωτικών ελίτ, ώστε να εξοντώσουν τους πολιτικούς τους αντιπάλους, ποτέ δεν κατάφεραν να εξορίσουν τη φωνή των λαϊκών κινημάτων, από τους νόες και τις καρδιές των λαών κ. Χρήστο Παππά, κοντεύει πια ενάμισης  χρόνος που βρίσκεστε προφυλακισμένος, στις φυλακές Κορυδαλλού [όπως και όλη σχεδόν η ηγεσία της Χρυσής Αυγής] εν όψει μιας δίκης που δεν γνωρίζει κανείς, το πότε και το αν θα γίνει.. Αυτοπροσδιορίζεστε ως....
πολιτικός κρατούμενος και την ίδια ακριβώς γνώμη τολμώ να πω ότι έχει και η συντριπτική πλειοψηφία των Ελλήνων, ασχέτως αν πιστεύουν στις ιδέες της Χρυσής Αυγής ή όχι. Μιλήστε μου λοιπόν για τη δίωξη σας από το καθεστώς, την οποία χαρακτηρίσατε ως πολιτική δίωξη και για το τι πιστεύετε ότι θα συμβεί, αν ποτέ πραγματοποιηθεί η πολυσυζητημένη δίκη…
Η δίωξη κατά της Χρυσής Αυγής είναι αποκλειστικά και μόνο πολιτική. Αυτό δεν αποτελεί μόνο πεποίθηση δική μου, των συναγωνιστών συγκρατουμένων μου καθώς και των ψηφοφόρων και υποστηρικτών του Λαϊκού Συνδέσμου-Χρυσή Αυγή, αλλά και του σημαντικότερου μέρους του ελληνικού Λαού, ασχέτως ιδεολογικής προελεύσεως. Δεκαπέντε και πλέον μήνες από του Σεπτεμβρίου 2013 και ειδικότερα μετά από τις συνταρακτικές αποκαλύψεις Μπαλτάκου στον από Δεκεμβρίου 2013 διάλογο, όπως αυτός αποτυπώνεται στο γνωστό επίμαχο βίντεο, η διαμορφωθείσα συναντίληψη όλων των Ελλήνων, εκτός από μία μικρή θλιβερή μειοψηφία φανατικών, είναι πως η μνημονιακή συγκυβέρνηση, χρησιμοποιώντας μια κλίκα, μια «παράγκα» ασφαλιτών, ρουφιάνων, και επίορκων δικαστικών λειτουργών-εγκληματιών, καθώς και πέντε (ναι, μόλις πέντε) ανώνυμους ευφάνταστους και συκοφάντες ψευδομάρτυρες, κινήθηκε ενάντια σε ένα πολιτικό κίνημα, ένα νόμιμο πολιτικό κόμμα, και δημιούργησε αυτή την εκτρωματική κατάσταση της προφυλακίσεως και πολιτικής μας ομηρίας.
Η ανομία αυτή γέννησε το έκτρωμα που λέγεται «Δικογραφία Χρυσής Αυγής». Όποιος την μελετήσει, όχι ειδήμων ή ακόμη και πρωτοετής φοιτητής της Νομικής, αλλά και οποιοσδήποτε άσχετος με τα Νομικά, θα καταλάβει αμέσως το δικονομικό έγκλημα και την σκευωρία. Αυτή η ίδια η Δικογραφία γκρεμίζει τον μύθο της «εγκληματικής οργάνωσης». Η Αλήθεια λοιπόν είναι πως η μνημονιακή Χούντα Σαμαρά, με αφορμή ένα τυχαίο περιστατικό –ατυχές και καταδικαστέο- καταπάτησε το Σύνταγμα, διέταξε τη δίωξή μας (θυμηθείτε- Σαμαράς: «Θα τους λειώσω»), εφάρμοσε τις Σταλινικές και ολοκληρωτικές μεθόδους της «συλλογικής ευθύνης» και ταλαιπώρησε και ταλαιπωρεί εμάς και τις οικογένειές μας για να υφαρπάξει τις ψήφους των υποστηρικτών μας και να φιμώσει την ενοχλητική για το ένοχο κλεπτοκρατικό σύστημα, φωνή μας.
Και πάνω και πριν απ’ όλα, η Χούντα Σαμαρά, το σύστημα Σαμαρά, με τους υποτακτικούς του σε Σώματα Ασφαλείας, ΕΥΠ, ΣΔΟΕ, Άρειο Πάγο και Δικαιοσύνη, μαζί με τους συνοδοιπόρους του στα ΜΜΕ, είναι το σύστημα που έδωσε «το πράσινο φως», κατ’ ουσίαν την εντολή για την δολοφονία δύο νέων, δύο συναγωνιστών μας στο Νέο Ηράκλειο, των Ηρώων του Εθνικιστικού Κινήματος, Μανώλη Καπελώνη και Γιώργου Φουντούλη.
Για την δίκη, πράγματι, σε ό,τι αφορά την Κοινοβουλευτική Ομάδα και όχι κάποια ποινικά αδικήματα όπως η περίεργη και σκοτεινή υπόθεση της δολοφονίας Φύσσα, κανείς δεν γνωρίζει σήμερα, 11/1, αν αυτή γίνει ή όχι. Το σίγουρο είναι πως οι ενορχηστρωτές αυτής της σκευωρίας, αυτής της παράνομης και άδικης διώξεώς μας, οι υβριστές του Λαού και οι καταπατητές κάθε έννοιας Δικαίου, θα βρεθούν εν τέλει προ ενός απολύτου αδιεξόδου. Θα εξευτελισθούν πολιτικά, ό,τι και αν γίνει. Και το γνωρίζουν πολύ καλά, όπως γνωρίζουν ξεκάθαρα πως είμαστε ΑΘΩΟΙ! Η γνώση αυτή, η γνώση της αθωότητός μας, τους καθιστά διπλά ενόχους όχι μόνο έναντι ημών, έναντι του Λαού και της νομιμότητος, αλλά και έναντι του Ιστορικού του μέλλοντος. Είναι ένοχοι και είμαστε αθώοι. Η παράταση της άδικης φυλακίσεώς μας, συντελεί στην ολοκληρωτική τους κατάρρευση και την πολιτική τους εξαφάνιση.
Ο Σαμαράς έπαιξε με τους θεσμούς, δεν σεβάστηκε τον Λαό και το αξίωμά του. Έπαιξε κι έχασε. Είμαστε υπερήφανοι που με 16 εθνικιστικά ΟΧΙ συντελέσαμε στην συντριβή του χειρότερου Πρωθυπουργού της νεοελληνικής Ιστορίας. Είμαστε υπερήφανοι που ακόμη και μέσα από την φυλακή πολεμάμε και αντιστεκόμαστε στην Μνημονιακή Χούντα της Συγκυβέρνησης.
Ποιες είναι οι συνθήκες κράτησης σας; Έχετε δυνατότητες επικοινωνίας, μέσω του διαδικτύου; Δώστε μου, αν θέλετε την εικόνα μιας τυπικής ημέρας ενός πολιτικού κρατούμενου… Πώς επηρεάζει ψυχολογικά η μακρά προφυλάκιση σας, εσάς,  την οικογένεια σας και τα αγαπημένα σας πρόσωπα;
Τίποτα περισσότερο και τίποτα λιγότερο από συνθήκες κρατουμένου. Χωρίς ιδιαίτερα προνόμια όπως τα προνόμια κάποιων λεγομένων VIP ή καλοπληρωτών ποινικών. Η δυνατότητα επικοινωνίας προσφέρεται μόνο από το καρτοτηλέφωνο του ΟΤΕ που βρίσκεται στον διάδρομο των κελιών κατά τις ώρες που αυτά είναι ανοικτά. Υπολογιστής και internet απαγορεύονται. Η ημέρα περνά με μελέτη, με διάβασμα, με ενημέρωση πάνω στην επικαιρότητα μέσω εφημερίδων, ραδιοφώνου και τηλεοράσεως. Επίσης γίνονται πολιτικές συζητήσεις, εκτιμήσεις και πολιτικός σχεδιασμός.
Σε ηθικό-πολιτικό και ψυχολογικό επίπεδο σας διαβεβαιώ πως πράγματι ΚΡΑΤΑΜΕ ΓΕΡΑ. Το ίδιο θέλουμε να «κρατάνε γερά» και οι έγκλειστοι Έλληνες εκτός φυλακών, οι οποίοι βιώνουν την κοινοβουλευτική δικτατορία της Μνημονιακής Χούντας Σαμαρά-Βενιζέλου.Από την πρώτη μέρα της άδικης και παράνομης προφυλακίσεώς μου –με εντολή Σαμαρά- πέρα από την προσωπική πικρία, διακατέχομαι από μια σταθερή πίστη και επιμονή. Μια πίστη στην τελική μας δικαίωση.  Για τις οικογένειες φυσικά είναι δύσκολο. Αυτό είναι όμως το τίμημα ενός πολιτικού, εφόσον έχει Ιδέες και θέλει να τις τιμήσει. Θυμηθείτε την σύγχρονη Ιστορία με τις φυλακίσεις και τις εξορίες των αριστερών ή με την εκδικητική φυλάκιση έως θανάτου των Αξιωματικών.
Εμείς οι Χρυσαυγίτες Βουλευτές επιμένουμε χωρίς να προσκυνάμε κανέναν. Χωρίς να γινόμαστε δηλωσίες. Χωρίς να ψηφίζουμε κανέναν Δήμα, έναντι οποιουδήποτε προταθέντος ανταλλάγματος. Δεν προδίδουμε τις Ιδέες μας και την Τιμή μας. Να γνωρίζετε πως ο Επιμένων Νικά, ο Λαός Νικά, η Αλήθεια Νικά. 
Ολόκληρη η συνέντευξη στο panusis.blogspot.gr.

1 σχόλιο:

  1. Συμφωνα με εγκυρο διαδυκτιακο γκαλοπ που δημοσιευει το ζουγκλα.gr συριζα 32,6% νδ 21,1% , ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ 14,7% !!! , ποταμι 4,6% , πασοκ - ΓΑΠ 3,8% κκε 3,7% ανελ 3,6%

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών